Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Monster Hunter 3 Ultimate

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Yano, co do sterowania, sam wiesz ze tez jestem fanem MonHuna i znam tez sie co nie co na nim i tez przegralem spora czesc zycia w niego na PSP i smiem twierdzic ze sterowanie na 3DSie jest rownie dobre co na psp ;) (i to na 3DSie bez CPP), kupilbym na premiere ale kasy brak, pewnie kupie dopier ow maju/czerwcu...

• Odpowiedzi 593
  • Wyświetleń 61 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale nie chce kupować chvjowej wersji gry na chvjową konsole   gdyby gra i konsola były fajne to bym nie marudził tylko kupil, ale jakies (pipi) z nędzną rozdziałką, z niemożliwością obsługi kamery i

• Gość kaz_
    Gość kaz_

Bo to Yano jest ograniczony, a nie konsole Nintendo.

• kaz ty w morde dawno nie dostałeś

Opublikowano

jestem fanbojem MH ale zarazem hejterem nintendo ;p nie podoba mi sie cały zamysł konsol nintendo.... mimo to może sie przełamie, jednak raczej nie teraz, bo i tak narazie mam malo czasu na granie 

Hejter Nintendo? No to jako fan MH masz przechlapane :D

Opublikowano

smiem twierdzic ze sterowanie na 3DSie jest rownie dobre co na psp

byłbym w stanie w to uwierzyć gdyby nie to że mam już nabite ponad 20 godzin (wiem to nic, ale mam malo czasu) w monsterze na PS3 i początkowe problemy z kamera sterowaną prawym kciukiem (gałką) nadal sie pojawiają - nadal sie łapie że kamere mam skierowaną w głupią strone ponieważ musze jednocześnie sie poruszać i atakować (ewentualnie trzymać gałke żeby atakować w dobrym kierunku) przez co nie mam wolnego palca na kamere i nie moge jej skorygować tak jak bym chciał

Hejter Nintendo? No to jako fan MH masz przechlapane

wiem, ubolewam nad tym od roku :/

Opublikowano
  • Autor

no to Ty po prostu masz problem z DS3 ;) nie znaczy to jednak ze sterowanie na 3DSie jest zle, jest dobre, a z CPP pewnie jeszcze lepsze, skoncz chociaz z bezsensownym hejotwaniem ninny  :ninja:

Opublikowano

a bede! ukradli moją ulubiona marke i zaczeli wydawać na swoich konsolach dla dzieci (możecie zaprzeczać ale taka jest prawda)

i tak przecież ostatnio mało o tym mowie. pozatym tak czy siak będe wam pomagał z grą, a moze i kiedyś sie przełamie jak wyczaje na allegro jakiegoś używanego dsa za bezcen

Opublikowano

Prawie 500h w TRi na Wii w multi i jakoś dzieckiem się nie czuje :)

Niny rulez.

Opublikowano

Bo to Yano jest ograniczony, a nie konsole Nintendo.

Opublikowano
  • Autor

Yano, 3DSa juz teraz idzie kupic spokojnie za 2-3 stowki ;) 

kaz_ mocne, ale prawdziwe! :D

Opublikowano

Nie chce robić offtopa, ale to smutna prawda. Nie wiem w czym taki 3ds czy Wii ustępuję konsolom Sony, ale na pewno nie w graniu w MH.

Opublikowano

przez ta przesiadke caly czas dostajemy monstera na poziomie zbliżonym do wersji z ps2 - zamiast przejść na o wiele mocniejszą currentgenową grafike na ps3 (albo chociaż na vite) , wersja na wii u jest dosyć ładna ale to nie jest poziom currentgenów tylko podrasowana wersja z 3dsa

nie chciał byś zagrac w takiego monstera? (podaje screeny z lost planet 2 bo te gry mają sporo wspolnego)

1245623-lp1.jpg

lostplanet2-034.jpg

20090603175606.jpg

Lost_Planet_2_7.jpg

albo takiego? (tu jeszcze więcej podobieństw)

dragons-dogma.jpg

Dragons-Dogma.jpg

dragons-dogma-dragon-battle.jpg

Hydra02_7.jpeg

chimera1_bmp_jpgcopy.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Naiwny jesteś skoro myślisz że capcom Ci zrobi mh z super grafiką. Tu jest ta sama sytuacja co z pokemonami. Po co sie wysilac jak i tak sie sprzedaje.

Opublikowano

@Yano

A ty wiesz jak działa biznes jakim są gry? To że MH wygląda słabo to nie dlatego, że gra wychodzi na słabym sprzęcie, tylko koszty zrobienia muszą być jak najniższe, a sprzedaż jak najwyższa. Jaki by był sens robienia Huntera w takiej grafice za grubą kasę na sprzęty, które w Japonii (tak, tak, USA i Europa to drugorzędny rynek zbytu gry) nie mają wzięcia?

Tu nikt nie robi sztuki dla sztuki, seria dalej schodzi w milionach kopii, Japończykom nie przeszkadza archaiczna grafika, ważne, żeby dodawać do każdej nowej części/wersji świeży content, a oni i tak to kupią.

Edytowane przez kaz_

Opublikowano

Dla tych którzy zamawiali monster hunter 3 ultimate w ultimie. Po telefonie do nich dowiedziałem się że gra ma dojść do nich do soboty(jeszcze jej nie mają) i prawdopodobnie zaczną wysyłać dopiero w poniedziałek. Co mnie strasznie zasmuciło mam obrone inżynierki w piątek i myslałem że po powrocie się troche odstresuje, a tu taki zonk. No nic tyle na ten tytuł czekałem  to i pare dni jeszcze poczekam.

Opublikowano

Jeśli to prawda to przykra wiadomość :(

Nie będzie polowania na weekend...

Opublikowano

Zawsze jest cień nadziei że dojdzie im jutro, a wtedy może uda się pograć wcześniej.

Opublikowano

Anakinski jaki masz status przesyłki w Ultimie ???

Opublikowano

Status i szczegóły zamówienia Data złożenia Opcje

Zamówienie zostało zaakceptowane 2013-03-04    

Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS) x 1 - 179.90 zł/szt.
Sposób wysyłki: Przesyłka kurierska (koszt: 11.90 zł) Sposób płatności: Płatność e-przelewem

Choć nie wiem po co Ci to potrzebne?;p

Edytowane przez Anakinski

Opublikowano

Damn,bo dziś mi sie zmienił z potwierdzonego na zaakceptowany.

A to przeważnie zwiastuje wysyłkę w tym samym dniu.

Opublikowano

Faktycznie masz racje że się zmieniło, często kupujesz w Ultimie?. w takim razie juz maja gre na stanie?.

Edytowane przez Anakinski

Opublikowano

Często.

Czy mają na stanie może sie okazać koło 17-19 jak dostaniesz dodatkowo nr przesyłki kuriera w statusie ;)

Opublikowano

Można by zadzwonić 2 raz do nich i się spytać, ale nie bede robił z siebie idioty i wydzwaniał po 100 razy na dzien ;p

Opublikowano

e tam pieprzenie, ja jak kupuje coś w ultimie to dzownie do nich cały czas (i tak zwykle mają zajęte) , tylko ze ja tam chodze osobiscie bo nie lubie czekac na kuriera, dzięki temu wiele gier w ultimie kupowalem ze 3-4 dni przed premierem

dzowńcie śmiało, nie musicie przecież sie przedstawiac, tylko "elo macie już monstera?" :)

Edytowane przez Yano