Opublikowano 28 marca28 mar Ja tu chcę ceny podnosić, a ten mi o promocjach! No ale w sumie może by faktycznie na święta jakiś szybki strzał zrobił, bo potem to pewnie listopad. Tak że wstrzymaj się kilka dni.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi W dniu 28.03.2026 o 12:20, Słupek napisał(a):Prezesie kochany czy planujesz jakąś promocje na prenumeratę? choćby na zajączka czy dopiero na Mikołaja?Pamiętam o tym, ale po świętach już coś podziałamy. Nie chcę na święta ludziom spamować promkami na prenumeratę :)
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi W dniu 28.03.2026 o 13:52, Perez napisał(a):Ja tu chcę ceny podnosić, a ten mi o promocjach! No ale w sumie może by faktycznie na święta jakiś szybki strzał zrobił, bo potem to pewnie listopad. Tak że wstrzymaj się kilka dni.O, serio myślisz o podwyżkach ikstrima? Czyżby niedługo pełne 3 dyszki za numer?
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 50 minut temu, Pix napisał(a):O, serio myślisz o podwyżkach ikstrima? Czyżby niedługo pełne 3 dyszki za numer?Nieee, numeru regularnego nie. Jeśli już to prenumeraty tylko. One obecnie są trochę niedostosowane do ceny wydania i rosnących kosztów wysyłki (poczta od kwietnia dorzuciła znowu +10%). Zazwyczaj masz prenumeratę taniej te 10-15% od wydań regularnych, a u nas za 12 numerów zapłacisz 300 zł, a prenumerata pocztowa kosztuje 219 zł, czyli masz ponad 25% taniej. Natomiast no jeszcze muszę to policzyć wszystko na spokojnie.
Opublikowano czwartek o 21:084 dni Pamiętam! :) Takie combo, że się dopiero odkopuje. Dosłownie przed chwilą wróciłem z Warszawskiej Szkoły Filmowej, gdzie mamy stoisko na RePlay Fest. W weekend coś skleję, ewentualnie dostaniesz specjalny kod SŁUPEKPROMO!
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W dniu 16.04.2026 o 22:53, Słupek napisał(a):Prezesie!!!Na razie promo na wszystko nie robię, muszę na spokojnie to przeklikać, bo znowu poczta podniosła ceny. Natomiast łap na roczną krajową - https://www.psxextreme.pl/kategoria-produktu/prenumerata/ Tylko nie mów, że masz inną :P Oczywiście jak ktoś chce skorzystać to śmiało - do niedzieli promo aktywne. Dobra, bez sensu to promo na jeden rodzaj - dałem na wszystkie, do niedzieli do końca dnia. Korzystać, bo TANIEJ JUŻ BYŁO!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 11 godzin temu, Perez napisał(a):Na razie promo na wszystko nie robię, muszę na spokojnie to przeklikać, bo znowu poczta podniosła ceny. Natomiast łap na roczną krajową - https://www.psxextreme.pl/kategoria-produktu/prenumerata/Tylko nie mów, że masz inną :P Oczywiście jak ktoś chce skorzystać to śmiało - do niedzieli promo aktywne.Dobra, bez sensu to promo na jeden rodzaj - dałem na wszystkie, do niedzieli do końca dnia. Korzystać, bo TANIEJ JUŻ BYŁO!dzięki :) skorzystałem, ostatnio u mnie (miasto ponad 150tys.) tylko w Empiku można dostać szmatławca..
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Prawie 1,7zł oszczędności na jednym numerze, uratuje to niejeden domowy budżet
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Biorę za pełną cenę plus inpost, bo Szmatławiec jest tego wart. Toż to mniej niż paczka fajek albo jeden kebsik na miesiąc.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Myślę że znaczna większość czytelników wydaje miesięcznie więcej (znacznie?) na gry niż kosztuje pełny rok prenumeraty, mam nadzieje że chociaż te promocje naganiają jakiś nowych czytelników bo cena jest naprawdę atrakcyjna nawet bez promki Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Bowser