Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):

Kiedyś w 1998 albo 1999 roku wykupienie okładki z tyłu Chipu kosztowało 15.000 zł. Było to kupe pieniędzy, jak na tamte czasy, dlatego tylko nieliczni się reklamowali jak np Samsung, czy jakieś drukarki.

Ale to wiesz, ze tyle ktos zaplacil czy widziales cennik? Bo cenniki to zupelnie inna bajka, tam to sobie mozesz wpisac co chcesz, a na koniec leci rabat na np. 80 proc.

• Replies 2k
  • Views 494.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Cennik był. Aż tak nie pamiętam dokładnie miałem wtedy 10 lat :)

@Perez strzelam, że około 25 000 zł. Wydaje mi się, że ktoś kiedyś pisał w jakimś felietonie, że nie da się porównać ceny okladki PE z teraz rockiem, gdzie kosztowała kilkadziesiąt tysięcy złotych (30? 40?), więc jeśli teraz okładki są dużo droższe to obstawiam między 20k a 30k w przypadku PE.

39 minut temu, Grześ napisał(a):

@Perez strzelam, że około 25 000 zł. Wydaje mi się, że ktoś kiedyś pisał w jakimś felietonie, że nie da się porównać ceny okladki PE z teraz rockiem, gdzie kosztowała kilkadziesiąt tysięcy złotych (30? 40?), więc jeśli teraz okładki są dużo droższe to obstawiam między 20k a 30k w przypadku PE.

Byłoby fajnie, ale nie i to tak bardzo nie :) I w TR też nigdy tyle nie kosztowały jak pamiętam, no chyba że ktoś jakiś cennik dorwał, a tam to sobie możesz wpisać co chcesz.

Jak odejmiemy 80% rabatu to będzie 5k ;p

• 4 weeks later...

Czekam na numer już dwa tygodnie, chyba wczoraj nawet minęło 14 dni od wysyłki. Do tej pory miałem raz taką sytuację, że dostałem przesyłkę po tak długim czasie (w końcu nie wytrzymałem, pojechałem do kiosku, a w drodze powrotnej akurat minąłem się z listonoszem, więc tu musiała być zorganizowana akcja Pereza ;) ). Zastanawiam się, jak temu przeciwdziałać. Cenię sobie mocno dostawy do skrzynki, więc nie chciałbym jednak przejść na opcję z Paczkomatami. Czy jest jakaś opcja, aby wymusić na PP traktowanie pewnych przesyłek bardziej priorytetowo? Zastanawiam się też, jak znaleźć odpowiedź, gdzie w łańcuchu dostaw jest problem. Czy to bardziej na poziomie lokalnym jest zastój i listonosz zaniemógł, czy może raczej oddział wojewódzki olewa temat i traktuje przesyłki marketingowe dość luźno? Wiem @Perez , że to temat rzeka, ale może coś wiesz w tej kwestii i/lub przepychałeś się z przedstawicielami Poczty Polskiej nie raz?

1 godzinę temu, TomciooPL napisał(a):

Czekam na numer już dwa tygodnie, chyba wczoraj nawet minęło 14 dni od wysyłki. Do tej pory miałem raz taką sytuację, że dostałem przesyłkę po tak długim czasie (w końcu nie wytrzymałem, pojechałem do kiosku, a w drodze powrotnej akurat minąłem się z listonoszem, więc tu musiała być zorganizowana akcja Pereza ;) ). Zastanawiam się, jak temu przeciwdziałać. Cenię sobie mocno dostawy do skrzynki, więc nie chciałbym jednak przejść na opcję z Paczkomatami. Czy jest jakaś opcja, aby wymusić na PP traktowanie pewnych przesyłek bardziej priorytetowo? Zastanawiam się też, jak znaleźć odpowiedź, gdzie w łańcuchu dostaw jest problem. Czy to bardziej na poziomie lokalnym jest zastój i listonosz zaniemógł, czy może raczej oddział wojewódzki olewa temat i traktuje przesyłki marketingowe dość luźno? Wiem @Perez , że to temat rzeka, ale może coś wiesz w tej kwestii i/lub przepychałeś się z przedstawicielami Poczty Polskiej nie raz?

Nic stary z nimi nie gadałem. Na początku cos tam zgłaszałem to dadzą link do formularza reklamacji i nara. A np. jak mamy, że czasy dostaw są typu dzień nadania + 4 dni, no to a koniec się dowiadujesz, że to są sugerowane terminy. Przyspieszyć to też trudno, bo co najwyżej polecony, ale to byłoby ze 4-5 zl drożej na wysyłce od tego co mamy, więc a rocznej prenumeracie lekko z 50 zł.

W dniu 14.07.2026 o 12:13, TomciooPL napisał(a):

Do mnie potrafiło isc 2-3 tygodnie i juz sie nawet przyzwyczailem, bo bylo tak notorycznie, a od kilku numerów idzie 2-3 dni. Ten sam adres, ta sama poczta. dunno

Mam z pocztą podobnie, prenumerata Thorgala z wawy idzie (przeważnie) 3 dni, a pismo z urzędu 10km od domu... 2 tygodnie.

Paczka z chin mi krócej szła D