Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

Featured Replies

• Odpowiedzi 640
  • Wyświetleń 49,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Rozpoczęcie bardzo dobrze i zapowiada się kolejny kozacki sezon.

Serial tempa nie traci w ogóle a wydarzenia z Civil War realnie wpływają na zmiany w nim.

Jak wjechał Ghost Rider to osrałem majty :fsg:

Efekty specjalne są piękne, lepiej to wygląda niż w filmach z Nikiem Kejdżem xD

Poboczne wątki też dobre, dali jeszcze inny motyw paranormalny co cieszy.

Dokładnie. Kilka wątków ładnie przedstawionych: 

Simmons vicedyrektor, Coulson zmiennoręki, Fitz i Batiatus robią sexbota, bielizna Quake  :wub:  i nawiązania do Riders of the Lost Ark.

Goty sezon się zapowiada.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Daisy się wylaszczyła, ale trochę za mocno schudła chyba. Efekty specjalne spoko, Coulson z Mackiem fajny team. Najlepszy póki co wątek Fitza, doktorka i robota. Co do Ghost Ridera jestem konserwatywny i mi ta wersja nie pasuje po prostu, ale duży plus za wierność komiksowi i ekstra brykę. Największa żenada to latające duszki, no bez jaj...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Johnny Blaze podjeżdżający na motorze i dający moce Robbiemu

w najnowszym odcinku :banderas:

Opublikowano

Sezon zaczyna się bardzo dobrze. Wszyscy dostają odpowiednią ilość czasu antenowego, a animacja czachy Ghost Ridera jak na serial bardzo dobra. I to nie przypadek, że ten sezon powoli zahacza o elementy mistycyzmu. Czekam na nawiązania do dr Burskiego. Patrz Berlanti, tak się wtłacza magię do serialu o gościach w trykotach. 

No i gdzie jest Ash gdy trzeba zniszczyć jedną, demoniczną księgę? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mack jako

Ghost Rider

jak dla mnie wygrał. Idealny badass do tej roli. Szkoda że tak krótko.

Opublikowano

Mocny powrót.

Mack Treminator jak wpadł na motorze i pociągnął ze strzelby :banderas: Do tego robi się nowy Ultron. Też mieli pomysł, żeby dać potężną księgę do poczytania sztucznej inteligencji. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajne i sprawne odcinki.

Dobre patenty na dwa światy, Mack jako terminator, Mace w końcu w akcji, dużo Ghost Ridera no i Aida, dzięki której mamy akcję wprost z komiksu w stylu "trust no one". Jest dobrze.

Opublikowano

Slingshot wylądowało już w cyfrowej wersji. 6 kilkuminutowych odcinków skupiają się na przygodach Yo-Yo od momentu gdy Phill ustępuje ze stanowiska dyrektora S.H.I.E.L.D., a jego miejsce zajmuje Mase. Fajne uzupełnienie serialu i zważywszy na pierwszy odcinek lepiej oglądać dopiero po obejrzeniu ostatniego odcinka Agentów przed przerwą świąteczną.

Tu pierwszy epizod:

A tu macie resztę:

http://screenrant.com/agents-shield-slingshot-series-videos/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny dodatek, tylko strasznie krótki. Całość nie trwa chyba nawet 20 minut, więc jest niedosyt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ależ dobry i dynamiczny odcinek a w szczególności

twist z Mace'm :banderas: I jeszcze do tego powiązanie z Luke Cagem(Judas Bullet)

Edytowane przez sprite

Opublikowano

O, nie wychwyciłem tego, ale pomyślałem, że skądś znam ten motyw :)

A ogólnie fajnie się rozkręca, LMD, Mack, Aida, jest co oglądać. W sumie ciekawie rozwiązali podział sezonu na pół i w każdej części inny motyw przewodni. Jedynie ta babka senator wkurza.

Opublikowano

Ten serial jest TAKI DOBRY, a nawet na forumku ludzie bardziej jarają się gónwem obersanym jak Flash i Arrow. Boję się, że przez nieprzystającą do poziomu oglądalność AoS się przedwcześnie skończy, a banalną teen dramą z seriali DC będą nas jeszcze katować długie lata. :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Finał drugiej części sezonu i wątku LMD:

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

​JAKIE TO BYŁO DOBRE!

​Ten serial ze średniego ze wskazaniem na słaby (początek pierwszego sezonu) zrobił się niezły (końcówka pierwszego sezonu), bardzo dobry (2 i 3 sezon), a teraz jest już absolutnie zaje.bisty. Z dodatku do MCU / reklamy kolejnych filmów powstał mój ulubiony fragment Marvel Cinematic Universe. W swojej kategorii bije na głowę wszystko. Jakimś cudem udaje im się w znakomitej większości przypadków idealnie zbalansować humor, akcję, rozwój postaci, w inteligentny sposób poruszając poważne tematy, a to wszystko w komiksowej konwencji, z zachowaniem pewnych świadomie stosowanych komiksowych absurdów. Jak powielają jakieś oklepane filmowe/serialowe motywy, to zawsze z głową i jakimś fajnym twistem. Czapki z głów.

Obudź się forumku i oglądaj Agents of SHIELD, bo serial jest GOTG.

​Szkoda tylko, że kolejny odcinek - i początek nowego wątku - dopiero na początku kwietnia. Wiadomo już natomiast, że końcówka sezonu nosi podtytuł

Agents of Hydra

.

Czekam bardzo.

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

MIAZGA. To był poziom nieosiągalny dla seriali stacji The CW. Jeden z najlepszych epizodów w historii Agentów. Kto nie ogląda ten ma czego żałować.

Opublikowano

Co tu się odjaniepawla :obama::banderas:

Nie spodziewałem się takich zwrotów akcji. Przy niektórych scenach miałem ciary.

Genialny sezon.

Opublikowano

O w mordeczkę, ale akcji, ale twistów, no mniamuśnie. Flashe i całe DCU mogą Agentom gałkę polerować na kolanach.

Akcja z Fitzem genialna, Daisy rozwalająca androidy na pełnej kur.wie miazga, Aida przejmująca kontrolę, May i Coulson w końcówce :banderas:

O takie seriale nic nie robiłem.

Opublikowano

Odcinek 10/10 no dosłownie wszystko w nim zagrało, ale i smuteczek mnie ogarnia na samą myśl, że następny wątek może być tym ostatnim jeżeli chodzi o serialowych Agentów, bo od jakiegoś czasu chodzą ploty o anulowaniu serialu :(

No i co się stanie z

Jemmą skoro wchodząc do świata Framework była w nim martwa :(

Opublikowano

Fajny byłby motyw z Jemmą

budzącą się w grobie

jak w Kill Bill. ;) W tych realiach wszystko się może zdarzyć.

Jeśli ten serial zostanie anulowany, to będzie to jednoznacznie świadczyło o bezguściu i głupocie Hamburgerów, mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie. Aż mam ochotę podpisywać petycje i brać udział w innych internetowych akcjach bez szansy powodzenia, żeby tylko nie anulowano tego małego arcydzieła rozrywkowej telewizji.