Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Sonoklapy maja pewnie niezle cisnienie, ze kazdy olal pasciarskiego Heavy Rain, a teraz Walking Dead dostalo wyroznienie SROTFL Sony juz w ogole musi byc dumne, ze pompuje kase (chyba) w te pseudo dorosle projekty Cage'a xDDDDDD

PS. Lords of Shadow 2 :wub: Sonoklapy beda sie jarac tepym Kratosem, ale to juz ich problem.

quothellnosuckmyfingery.jpg

Edytowane przez Disvertigo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Znów zasłaniasz się" multiplatformą" bo czym innym mógłbyś c'nie?

A kto sie zaslanial Batmanem w zeszlym roku ? xD

Nie wiem czy wiesz, ale ja mam wyje.bane na VGA, ich nagrody dla mnie znacza tyle co opinia Mendrka.

Divergoowno: dobrze, ze przerzuciles sie na obrazki, polski jezyk nie dla plebsu,

Edytowane przez Ins

Opublikowano

PS. Lords of Shadow 2 :wub: Sonoklapy beda sie jarac tepym Kratosem, ale to juz ich problem.

Sęk w tym, że Sonyklapy mogą się jarać tym i tym heh.

Opublikowano

No wlasnie o to chodzi. Jaraja sie uposledzonym Kratosem zamiast lepszym tytulem.

Opublikowano

Ty masz chyba ze sobą jakiś problem.. :blink:

Opublikowano

No wlasnie o to chodzi. Jaraja sie uposledzonym Kratosem zamiast lepszym tytulem.

Sonoklapy maja pewnie niezle cisnienie, ze kazdy olal pasciarskiego Heavy Rain, a teraz Walking Dead dostalo wyroznienie SROTFL Sony juz w ogole musi byc dumne, ze pompuje kase (chyba) w te pseudo dorosle projekty Cage'a xDDDDDD

quothellnosuckmyfingery.jpg

Opublikowano

you just went full retard, man

niech ktos da rodzynow zanim napisze, ze to byl tylko trolling xD

Opublikowano

Trolling trollingiem, ale Kratos to najwiekszy idiota w gierkach - fakt.

Opublikowano

No wiesz Master Chief z tego co grałem i wiem to intelektualną bestią też nie jest :ph34r:

halo-3-master-chief.jpg

Kratos jest nad wyraz charakterystyczną postacią, czego nie można powiedzieć " o panu zbroi".

Opublikowano

John to Platon w porownaniu do tej spopielonej murzynskiej ameby.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale zamknijcie mordeczki.

Opublikowano

Xboty nigdy mistrzami ekonomii (czy prostej logiki/algebry nawet) nie byli. Nie dość, że bronią paściarskiego abonamentu (nawet jak wszem i wobec każdy krytyk objechał MS dookoła za lecenie w pręta, zwłaszcza na tle PS+), to jeszcze wolą mieć mniej dobrych gier niż więcej (po co GoW:A + LoS2, samo LoS2 jest lepsze... wtf?). Nie wiem jakich substancji MS dodaje do konsol, ale DEA (to ci od narkotyków) powinno się zainteresować.

Chyba, że to jakiś racjonalizujący mechanizm obronny.

PS. John 117 to impotent z wirtualną lasencją w komórce, Kratos zalicza wszystko czego akurat nie morduje :)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Jak szukacie bandy kretynów to proponuję odpalić FF13. Grałem tylko kilka godzin (dłużej nie wytrzymałem), ale Kratos z Johnem117 przy Vanille i tej rozkosznej bandzie wydają się tytanami intelektu.

Opublikowano

John to Platon w porownaniu do tej spopielonej murzynskiej ameby.

No fanem Hejlo nie jestem ale też już wolę te rzadkie gadanie Pana Halo niż łysej pały, co część to tylko pieprzy komu by tu nie wpier.dolić. Poziom typowego dresika. Zresztą co część jest to samo.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Mendrek blaznie, umiesz czytac czy po prostu toczysz swoja bekowa krucjate ? Napisalem, ze przykre jest dla mnie jaranie sie kolejnym dałniarskim Kratosem, jak tuz za rogiem pojawia sie kolejna odslona deklasujaca przygody tego czerstwiaka. Twoja fobia nakazuje ci w takim momencie pisac o abonamencie xDDDD

Greg: no ferajna z FFXIII to tez niezle kmioty.

Opublikowano

Dokładnie. Zawsze mam bekę, jak czytam o jakiejś charyzmie Kratosa. Kozaczek rozpier.dalający wszystko co się rusza, no czapki z głów (pipi)a.

Opublikowano

No skoro gra ma taką fabułę jaką ma i jest grą jaką jest (action adventure slasher) to trudno, żeby raptem w drugiej części. Kratos zaczął hodować kucyki Pony i zaczął podrywać Zeusa.

Ale albo nie grałeś (obstawiam tą opcję) albo nie zrozumiałeś fabuły. Bo ta wcale nie polega na zabijaniu wszystkiego co się rusza.

No ale jak widać dla niektórych nawet wcale nieskomplikowana fabuła w GoW-ie to już za dużo do pokumania.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Slupek, ty sie jarasz GTA, wiec twoja opinia jest inwalida.

Opublikowano

Grasz w Halo i pewnie jeszcze tam jarasz się fabułą. Nie powinieneś przyznawać się w ogóle do grania.

Opublikowano

Matka wie że ćpiesz?

Opublikowano

Matka wie że ćpiesz?

uuu gimnazjum jedzie po bandzie

Opublikowano

Ins i co z tego? :P Seria GTA bije Halo i God of War,i taka jest prawda

Opublikowano

Jak dla kogo, dla mnie GTA ssie. Gry Rockstar nudza mnie przeokrutnie (nie liczac Table Tennis, w MP3 nie gralem jeszcze).

Nie kazdy fapuje na samo slowo Rockstar.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ty w ogóle jesteś inny Insik.

Opublikowano

Zniesmaczenie, że Kratos zabija to jest beka nieziemska, he he he.

Już serio głupszego argumentu chyba nie ma. Zabijanie to chyba podstawowy element w 90% grach, nie licząc chyba tylko wyścigów i sportówek (typowych).

Nawet w platformówkach, przygówkach i rpg-ach się zabija (zwłaszcza).

"Kratos to łysy zabójca, a feeee obrzydza mnie" po czym

<odpala Girsy i tnie piłą wszystko>

<odpala GTA i rozjeżdża przechodniów>

<odpala Castlevanie zabija stworki>

<odpala Halo strzela, zabija>

<odpala Finala ubija żelki>

:)

Edytowane przez SłupekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.