Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

mnie zastanawia czemu w mitologii greckiej sa Furie ... ale Sony SM widocznie ma to w (_!_)

In Greek and Roman mythology, the Furies were female spirits of justice and vengeance.

Opublikowano

Wracajcie do Minicrafta.

nie no klasa sama w sobie, robić lata gierki osadzowne w świecie mitycznej grecji w 4 częsci pmieszać grecję z rzymem ...

GOW 5 - Jowisz zemsta!

całe Sony ^_^

http://en.wikipedia.org/wiki/Erinyes

In Greek mythology the Erinyes

They correspond to the Furies or Dirae in Roman mythology

dziękuję do widzenia

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Co ty mi tu z wikipedia wyskakujesz ?

Wejdz sobie w encyklopedie normalna, np Brytyjska i poczytaj zanim zaczniesz rzucac faktami. Obie nazwy sa dopuszczalne, to nie jest roznica na poziomie Mars -> Ares. Jasne, mogliby to nazwac Erinyes i byc tip-top, jednak Furies w grze sie lepiej prezentuje, i skoro nie jest to blad, to nie widze przeciwskazan.

Ja wiem ze w tym roku ludzie ktorzy maja tylko Xboxa beda miec straszny duposcisk w tym temacie, jednak bez przesady, zeby czepiac sie o najmniejsze pierdoły i robic z tego wyolbrzymiona na sile szydere ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jak nie pokaza ps4, to .s.r.am na sony cokolwiek by nie wypuscili.

Opublikowano

encyklopedia pwn może być?

erynie, gr. Erinýes, zw. także eumenidami, gr. Eumenídes [‘życzliwe’], mit. gr. bóstwa chtoniczne, mścicielki wszelkiej nieprawości;

według Hezjoda powstały ze spadłej na ziemię krwi okaleczonego Uranosa; w mitologii rzymskiej — furie

furie, mit. rzym. bóstwa chtoniczne;

utożsamiane z gr. eryniami.

http://encyklopedia....566/erynie.html

o prosze a tu mam z Brytanica

(wystarczyło się wklikac w hasło miał byś całość)

Furies, Greek Erinyes, also called Eumenides, [/url]in Greco-Roman mythology

http://www.britannica.com/EBchecked/topic/222733/Furies

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że chodzi o PS4. Obstawiam Gaikai i stream gier z PS3 na PC i tablety.

Mitt-Romney-Sucks-Here%E2%80%99s-Why-Photo-by-2bp.jpg

Jesteś bardziej chu.jowym Pachterem niż sam Pachter :bye2::P

Nie wiem co w tym śmiesznego skoro w tamtym roku na stronie Gaikai wypłynęła grafika, na której reklamowali się streamem takich gier jak Killzone czy Uncharted jeśli dobrze pamiętam. To tylko kwestia czasu kiedy zapowiedzą to oficjalnie.

Gaikai_23804_screen.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

encyklopedia pwn może być?

erynie, gr. Erinýes, zw. także eumenidami, gr. Eumenídes [‘życzliwe’], mit. gr. bóstwa chtoniczne, mścicielki wszelkiej nieprawości;

według Hezjoda powstały ze spadłej na ziemię krwi okaleczonego Uranosa; w mitologii rzymskiej — furie

furie, mit. rzym. bóstwa chtoniczne;

utożsamiane z gr. eryniami.

http://encyklopedia....566/erynie.html

o prosze a tu mam z Brytanica

(wystarczyło się wklikac w hasło miał byś całość)

Furies, Greek Erinyes, also called Eumenides, in Greco-Roman mythology

http://www.britannic...c/222733/Furies

Co chcesz przez to udowodnic?

Opublikowano

up: trolling Xbotów osiągnął już dno na tym forum.

Opublikowano

typfon: niech i nawet czerpią z mitologi sumeryjskiej, wszystko będzie lepsze niż oklepana już wszędzie mitologia grecka.

Opublikowano

typfon: niech i nawet czerpią z mitologi sumeryjskiej, wszystko będzie lepsze niż oklepana już wszędzie mitologia grecka.

akurat to co zrobiło S SM mi się bardzo podba, ale fail z nazwami jest niewyobrażalny, ja rozumiem że Furia lepiej brzmii ... ale c one ...

(mitologia sumeryjska była by prawdzimych HC) ^_^

Opublikowano

Nie wiem co w tym śmiesznego skoro w tamtym roku na stronie Gaikai wypłynęła grafika, na której reklamowali się streamem takich gier jak Killzone czy Uncharted jeśli dobrze pamiętam. To tylko kwestia czasu kiedy zapowiedzą to oficjalnie.

No, czyli pewnie po premierze PS4 jako forma kompatybilności wstecznej. Oczywiście płatnej, w to nie wątpię ;)

Opublikowano

Czemu wszedzie oklepana? Jaka jest jeszcze gra AAA poza GoW na niej bazujaca?

Opublikowano

Nie chodzi mi wyłącznie o gry, a filmy, seriale itp. Mitologia grecka dawno mi się przejadła.

Opublikowano

Dobrze, że nie przejadło ci się strzelanie laserkami do krasnali.

Opublikowano

Ja bym chciał kiedyś Kratosa zobaczyć w dzisiejszych realiach. Np. bogowie greccy odżywają i zaczynają odbijać świat z rąk ludzi, ale i również Kratos powstaje i zabawa zaczyna się od nowa - pośród budynków Nowego Jorku ;)

Pomysł wydaje się dziki i kwaśny, ale niby gdzie by jeszcze mogli umieszczać tą serię? ;)

Opublikowano

Nie chodzi mi wyłącznie o gry, a filmy, seriale itp. Mitologia grecka dawno mi się przejadła.

A kosmiczne odyseje? Halo, Mass Effect, StarCraft i całe mnóstwo innych.

Opublikowano

Ja bym chciał kiedyś Kratosa zobaczyć w dzisiejszych realiach. Np. bogowie greccy odżywają i zaczynają odbijać świat z rąk ludzi, ale i również Kratos powstaje i zabawa zaczyna się od nowa - pośród budynków Nowego Jorku ;)

Pomysł wydaje się dziki i kwaśny, ale niby gdzie by jeszcze mogli umieszczać tą serię? ;)

No w przy całym śmiesznym klimacie tej serie taki zabieg byłby całkiem ok.

Nie nudzi się wam ten gow i kolejna taka sama część z wkur,wionym kolorowym typkiem?

Opublikowano

Nie nudzi się wam ten gow i kolejna taka sama część z wkur,wionym kolorowym typkiem?

a z innymi grami to jak jest? przecież tak samo, 90% gierek to sequele które niewiele się zmieniają... no ok, ale czepiajmy się tylko Sony, bo oni przecież żadnego nowego IP nie wydają, nie to co Microsoft...

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi. Nic złego nie napisałem o GOW, a przeżywacie jak mrówka okres.

Opublikowano

"znowu te girsy, znowu szczelanka, ms jedzie na starych markach, gdzie nowe IP?"

No właśnie (pipi) gdzie ? Tylko proszę w ramach wytłumaczenia nie (pipi)ić o następnej generacji.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.