Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Albo to jest alter, albo pracują zespołowo, taki co-op. Ja zawsze czytam, żeby się pośmiać.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

30% to przyzwoity wynik microsoftu ale porażka dla graczy gdyż ze wzorstem udziałów nie wzrosła liczba exów. 

Opublikowano

Założę się, że jak oglądasz Halo 4 na Yt to masz w myśli zdanie: "(pipi)a, czemu tego nie ma PS3?"

Opublikowano

Bez kitu.

Andrew staje się drugim Mendrkiem xD

Coraz rzadziej czytam jego posty, bo wraz z kolejnym stężenie wyssanych statystyk i niedomówień przekracza rozsądną granicę :C

Beka z Sonyklapów, którzy jarali się exami na ps3.

Na razie na xboxa wyszło 6exów :)

Co tam u Was? xDDDDDD

No rzeczywiście,ty za to reprezentujesz wysoki poziom...

Założę się, że jak oglądasz Halo 4 na Yt to masz w myśli zdanie: "(pipi)a, czemu tego nie ma PS3?"

Halo na końcu ginie.

Na poważnie to x360 mam od 2007 roku i ukończyłem 95% exów w tym halo 4. Nie przeszedłem tylko w blue dragon, lost oddysey, viva piniata 2, fable 3.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

30% to przyzwoity wynik microsoftu ale porażka dla graczy gdyż ze wzorstem udziałów nie wzrosła liczba exów. 

Ale zwiększyła się liczba gier, które wszyscy za pewnik brali jako ex'y na PS3, a skończyły jako multiplatformy. Największym sukcesem MS jest to, że na PS3 nie ma 2-3x więcej ex'ów od dużych niezależnych wydawców.

Jakbyś tego nie odwracał, to nie zaciemnisz tego co oczywiste.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Andrew, czytaj to!
Xbox ma o 194więcej exów.
Licząc indie i usługi poboczne, to ta liczba rośnie do 4 574 xDDD

Lepiej nie idź na liczby.
Nie twierdzę, że gry na ps3 są słabe, ale jeżeli dla ciebie ilość gier odzwierciedla jakość, to powinieneś paść na kolana przed xboxem :)

Opublikowano

W tym przypadku PS3 ma ilościowo sporo exów i praktycznie 90% z nich to produkcje wprost topowe.

Opublikowano

Kiedyś podliczyłem ilość exów powyżej 79 na MC z PS3 i X360, i liczba znacznie po stronie PS3. Poza tym exy Sony od 2008-2011 zdobywały nagrodę Spike VGA za grafikę roku, w 2009 grę roku (żaden ex z X360 nie zdobył gry roku od momentu nominowań gier z PS3, jedynie czasowy ex - Bioshock). a w 2012 grą roku wg. AIAS zdobyło Journey (które zresztą zdobyło kilka innych wyróżnień).

To sprawia, że dla mnie jakość exów stoi mocno po stronie PS3. Ot, proste fakty.

EDIT: Nie chce mi się wypisywać forumowej orkiestry xbotów.
Opublikowano

Szkoda, że nie sprawia tego Twoje doświadczenie jako gracz. Tylko sugerujesz się meta-krytykami.

Opublikowano

Jest parę fajnych gier na PS3, w które bym zagrał. Druga kwestia ocena nie odzwierciedla zabawy. Zaraz zalejecie mnie gifami, choć sami nie graliście na temat Omerty, dla mnie to świetna gierka. Ale nie. Nie może mi się podobać, bo mendrek ma staty ultra.
Ale co z tego?

To powód, aby wmawiać użytkownikom innej platformy, że ich wybór jest zły? 

PEACE

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Mendrek kieruje się faktami, więc siłą rzeczy nie mamy nic do gadania.

Opublikowano

Mendrek kieruje się faktami, więc siłą rzeczy nie mamy nic do gadania.

34952950.jpg

Opublikowano

Szkoda, że nie sprawia tego Twoje doświadczenie jako gracz. Tylko sugerujesz się meta-krytykami.

Jako gracz też uważam że PS3 ma świetne exy, ale w dyskusji to słaby argument. Mogę sobie pisać np. że gra X z 30 na MC jest fajna, a Ziemia jest płaska, ale po co?

Opublikowano

Jako gracz też uważam że PS3 ma świetne exy, ale w dyskusji to słaby argument. Mogę sobie pisać np. że gra X z 30 na MC jest fajna, a Ziemia jest płaska, ale po co?

aha czyli zdanie innych jest argumentem w dyskusji? Dobry trolling mendras

Opublikowano

Jest parę fajnych gier na PS3, w które bym zagrał. Druga kwestia ocena nie odzwierciedla zabawy. Zaraz zalejecie mnie gifami, choć sami nie graliście na temat Omerty, dla mnie to świetna gierka. Ale nie. Nie może mi się podobać, bo mendrek ma staty ultra.

Ale co z tego?

Czekaj, czekaj, wypowiadasz się o PS3 nie posiadając jej i nie grając w gry na tą konsolę?

1284646638195.png

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Posiadac posiada ale wybiera Hustle Kings zamiast Uncharted.

EDIT:

Myslalem, ze piszesz o Mendzie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

z13408024Q.jpg

kisiciel ogóra i inwalida ciągle coś mowili o tym, że posiadacze xboxa tylko chcieli by strzelać, a to wykres pokazujący co ukazuje się ps plus i co teras?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

MC to średnia z ocen największych, najpopularniejszych źródeł profesjonalnej krytyki. Jest ono nieporównywalnie silniejszym argumentem niż zdanie nieprofesjonalnej (bo mi za granie, wiedzę i oceny nikt nie płaci) jednostki w postaci mojej osoby. Ja nie kreuję się na wyrocznie, dlatego wolę np. fakty i statystyki. Ale czasami dokładam i swoje 3 grosze.

Opublikowano

MC to średnia z ocen największych, najpopularniejszych źródeł profesjonalnej krytyki. Jest to nieporównywalnie silniejszym argumentem niż zdanie nieprofesjonalnej (bo mi za granie, wiedzę i oceny nikt nie płaci) jednostki w postaci mojej osoby. Ja nie kreuję się na wyrocznie, dlatego wolę np. fakty i statystyki. Ale czasami dokładam i swoje 3 grosze.

No własnie troche się kreujesz to raz, dwa dla mnie kierowanie opiniami się drugi ludzi jest co najmniej słabe (chociaż cięzko się tego wyzbyć).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

z13408024Q.jpg

kisiciel ogóra i inwalida ciągle coś mowili o tym, że posiadacze xboxa tylko chcieli by strzelać, a to wykres pokazujący co ukazuje się ps plus i co teras?

Zjedz kalafior, uspokój się. :greeting:

Opublikowano

z13408024Q.jpg

Zjedz kalafior, uspokój się. :greeting:

Zakiś ogóra, przestań podniecać się kawałkiem plastiku :greeting:

Opublikowano

Ale co z tego?

Czekaj, czekaj, wypowiadasz się o PS3 nie posiadając jej i nie grając w gry na tą konsolę?

Co w tym zabawnego? Jeżeli myślisz, że nie grałem na Ps3, to prześledź moją działalność w PT.

1284646638195.png

Edytowane przez Zdunek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.