Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Największe rozczarowanie 2012 roku

Featured Replies

Opublikowano

Mass Effect 3. Mało miejscówek do swobodnej eksploracji, słaba interakcja z towarzyszami, sr.aczka płatnych dodatków, nieznośna momentami dawka patosu, śmieszna końcówka... To ciągle bardzo dobra gra, ale iskry geniuszu dwójki zdecydowanie zabrakło.

Max Payne 3. Monotonna, na dłuższą metę męcząca rozgrywka i główny bohater, którego ckliwo- smętne popierdywanie starego, przegranego alkusa doprowadzało mnie do szału mniej więcej od drugiej minuty gry. 

FF XIII-2. Szczególne rozczarowanie to nie jest, po prostu nie udało się podźwignąć marki z rynsztoku, w którym wesoło taplała się XIII.

Edytowane przez Wielki K

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• The Walking Dead - fabuła, postacie i wybory są jak najbardziej w porządku ale mało tu gry w grze, samograj w stylu Heavy Rain, początkowo mi się podobał ale już w połowie pierwszego odcinka mnie znud

• Mnie tak ogólnie załamuje obecna generacja, ale największą dziurę w mózgu wypaliło mi zakończenie Mass Effect 3. To nic innego jak plucie człowiekowi w twarz, hańba i wstyd. Extended ending jakoś na

• W 2012 nie miałem jakiś specjalnych oczekiwań co do gier. Dla mnie był odtwórczy i po prostu nudny, tak nudny że miewam myśli czy przypadkiem jako gracz się trochę nie wypaliłem. I teraz do końca nie

Opublikowano

Diablo 3 - raz przeszedlem z kumplami wszystkie poziomy trudnosci i na tym zakonczyla sie moja przygoda z ta gra. Zbyt wiele uproszczen, zero motywacji do dalszej gry, cyrk z wprowadzeniem pvp. Gra nie ma startu do d2.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako że nie grałem w Diablo 3 i AC 3 ( a nie mowie o grach w które nie grałem ), za rozczarowanie roku musze uznać :

ALIEN COLONIAL (pipi)A MARINES ....

ile ja na tą gre czekałem , ile ja sie napalałem na jakaś mega sieczke tych przerośnietych mrówek, ile sobie nawyobrazałem klimatu filmowego zaszczucia, nerwówki i dynamicznej akcji.... a dostałem gówniana graficzke, obcych wolniejszych od cieżarnej hipopotamicy i gierke na 5 godzin ..... :/ 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

.

Edytowane przez c0r