Opublikowano 2 czerwca 20168 l oo widziałem, że jest szansa, że popek umrze w oktagonie niedługo na ksw
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Mam nadzieję, że Król dostanie tam solidny oklep i zniosą go na noszach.
Opublikowano 30 lipca 20168 l Popek się kończy ponoć, odwołał jakieś koncerty ostatnio. To prawda? Gang się rozpada?
Opublikowano 30 lipca 20168 l Nie wiem, nie śledzę. Czasem patrzę na yt co ten świr nagrywa. Ponoć jednak Olę Ciupę pokrywał więc nie pogadasz.
Opublikowano 30 lipca 20168 l Aha, nie wiem co to za baba, ale chyba była w tym programie co skaczą do wody i było jej widać ci.pę? Widzę, że tu wystąpiła. Nie śledzę już Popka na fejsie, to nie wiem co u niego, ale widzę, dalej te same ch.ujowe teksty rampam pam i refren taki sam jak zawsze. Już wolę Cradle Of Filth włączyć.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=bN5sl1r_cyY ten gość mi zawsze humor poprawia
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Obleśni ludzie na teledysku, prawie jak w Die Antwoord. Die Antwoord to Ty szanuj.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Szanuję, tylko tam jakoś sie to nazywa, by pokazywać ludzi biednych i brzydkich. Coś czytałem kiedys na Wikipedii.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Widać, że modne jest teraz kamerowanie w slowmotion starych, brzydkich ludzi.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=bN5sl1r_cyY ten gość mi zawsze humor poprawia przez takich typów wstydzę się, że jestem Polakiem
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l nie wiem kto jest gorszy Popek co tworzy takie coś czy ludzie którzy się tym jarają
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l oczywiście że jj, robienie siana na debilach zawsze lepsze niż byc tym który tylko jest ru,chany.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Nie rozumiem twojej paskudnej aluzji użytkowniku Milan. Gdzie ja Popkowi dałem chociaż złociaka, wszystko prawilnie z peba leci. A o gustach się nie dyskutuję więc daj sobie spokój.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l W Twoim przypadku nie ma o czym dyskutować. Pustka, próżnia, (pipi)a, renons.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Jak ci zaśpiewam hity króla na żywo zmienisz zdanie. Mam z jego muzyką same fajne wspomnienia i imprezy i lubię tego słuchać. Czepiacie się a grubcio minusuje z ukrycia.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Rozalinda jeszcze za ten post minusa dawaj. Kwiiiiiiiiiik, mam nowego psychohejtera.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Tutaj Popek opowiada o tym, że nie ma sensu robić czegoś głębszego.Bo taki np. utwór "piz.da nad głową", zrobiony na fazie, zarobił 2 miliony, a jakiś tam kawałek co był o córce, czy mamie, to miał tylko 100 000 wyświetleń.Ogólnie włączcie, trochę ciekawostek można się dowiedzieć. Np. taką, że Popek nie przeczytał w życiu ani jednej książki, czy to że ileś lat się ukrywał i mieszkał jak cygan.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Nie oglądam takich materiałów. Jakoś średnio mnie życie króla Albanii interesuje a nie mogę go słuchać jak gada bo... Nie umie.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l No, ale jak to? Słuchasz go, a nie interesuje Cię co ma do powiedzenia? Jak do tego doszedł i inne takie? Włącz wujaszek, mnie to nawet zaciekawiło.