Skocz do zawartości

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 68 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano

oo widziałem, że jest szansa, że popek umrze w oktagonie niedługo na ksw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Popek się kończy ponoć, odwołał jakieś koncerty ostatnio. To prawda? Gang się rozpada?

Opublikowano

Nie wiem, nie śledzę. Czasem patrzę na yt co ten świr nagrywa. Ponoć jednak Olę Ciupę pokrywał więc nie pogadasz.

Opublikowano

Aha, nie wiem co to za baba, ale chyba była w tym programie co skaczą do wody i było jej widać ci.pę?

Widzę, że tu wystąpiła. Nie śledzę już Popka na fejsie, to nie wiem co u niego, ale widzę, dalej te same ch.ujowe teksty rampam pam i refren taki sam jak zawsze.

Już wolę Cradle Of Filth włączyć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obleśni ludzie na teledysku, prawie jak w Die Antwoord.

Die Antwoord to Ty szanuj.

Opublikowano

Szanuję, tylko tam jakoś sie to nazywa, by pokazywać ludzi biednych i brzydkich. Coś czytałem kiedys na Wikipedii.

Opublikowano

Widać, że modne jest teraz kamerowanie w slowmotion starych, brzydkich ludzi.

Opublikowano

nie wiem kto jest gorszy Popek co tworzy takie coś czy ludzie którzy się tym jarają

Opublikowano

oczywiście że jj, robienie siana na debilach zawsze lepsze niż byc tym który tylko jest ru,chany.

Opublikowano

Nie rozumiem twojej paskudnej aluzji użytkowniku Milan. Gdzie ja Popkowi dałem chociaż złociaka, wszystko prawilnie z peba leci. A o gustach się nie dyskutuję więc daj sobie spokój. :lapka:

Opublikowano

W Twoim przypadku nie ma o czym dyskutować. Pustka, próżnia, (pipi)a, renons.

Opublikowano

Jak ci zaśpiewam hity króla na żywo zmienisz zdanie. Mam z jego muzyką same fajne wspomnienia i imprezy i lubię tego słuchać. Czepiacie się a grubcio minusuje z ukrycia. :P

Opublikowano

Tutaj Popek opowiada o tym, że nie ma sensu robić czegoś głębszego.
Bo taki np. utwór "piz.da nad głową", zrobiony na fazie, zarobił 2 miliony, a jakiś tam kawałek co był o córce, czy mamie, to miał tylko 100 000 wyświetleń.

Ogólnie włączcie, trochę ciekawostek można się dowiedzieć. Np. taką, że Popek nie przeczytał w życiu ani jednej książki, czy to że ileś lat się ukrywał i mieszkał jak cygan.

Opublikowano

Nie oglądam takich materiałów. Jakoś średnio mnie życie króla Albanii interesuje a nie mogę go słuchać jak gada bo... Nie umie.

Opublikowano

No, ale jak to? Słuchasz go, a nie interesuje Cię co ma do powiedzenia? Jak do tego doszedł i inne takie? Włącz wujaszek, mnie to nawet zaciekawiło.