Opublikowano 18 maja 20159 l Ta laska to Krzysia Roman (?)https://www.facebook.com/krzysztofa.roman?fref=ts&hc_location=ufiNapisałem komentarz, zgarnałem w chu.j lajków i nawet ona mi napisała i zlajkowała.HAHA KUR.WA JESTEM KRÓLEM ŻYCIA Edytowane 18 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 18 maja 20159 l Teledysk biedny, bo nie ma na nim Krzysztofy (?). Ona na serio ma tak na imię, a po ojcu Krzysztofie.Laska kiedyś biegała, jej ojciec również był sportowcem, no ale od 10 lat siedzi w Londynie.http://player.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2381,nienawidza-nas-bo-jestesmy-piekni,S00E2381,33921.html#vodDrzyzga jak zwykle pier.doli, a Krzysia jak zawsze super Oglądajcie!A co do teledysku, to jakieś to wszystko takie skromne, Borixon opowiada co by zrobił, jak wsiada do nowego merca, a tu siedzi 3ech gości i śpiewa coś do kamery Budżet jakiś skromny, jak se przypomnę Wyprawę do Kasyna, czy Kokainowego Barona, to po prostu teraz bieda straszna. Edytowane 18 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 23 maja 20159 l Wczoraj na imprezie POPUŚ leciał równo z głośników. 2 rano i krzyczałem na balkonie nowym sąsiadom "włącz ten bit Alibaba".
Opublikowano 24 maja 20159 l A ciekawe czy w "Lądynie" wystąpił Popek i czy jest to gdzieś na necie, czy znowu skajpaj?
Opublikowano 24 maja 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=sLW0zWWX_Hw Oglądam filmik od popka na temat tej dyskoteki a w komentarzach batman z forumka, lol
Opublikowano 25 maja 20159 l jako metal od urodzenia propsuje popka, dla prawdziwych dam wyladowało na fejsbuku mojej matki
Opublikowano 25 maja 20159 l Jej się nie da, skomentowalem fote Gangu Albanii, laski się zaczęły kłócić, ona coś tam napisała, potem ja i nawet to zlajkowala. A w ogóle to jej syn ma inne nazwusko niż ona, czyli po rozwodzie wróciła do swojego.
Opublikowano 25 maja 20159 l Wysłałeś mamie ten teledysk na fejsbuku? No nieźle zasługuje na to szanuje dziecia Edytowane 25 maja 20159 l przez gekon
Opublikowano 25 maja 20159 l Ej dobra. W ogóle ogarniacie, że ten twór ma status platyny? Co się wyprawia na tym świecie. A tak już mniej kontrowersyjnie dalej się jaram ale już nieco mniej. Najlepszy numer płyty to w sumie dla mnie tytułowi Królowie życia. Lubię też tracki Marihuana, Napad na bank i muzyka. Reszta ujdzie ale i tak w samochodzie leci cała płyta. Jest moc.
Opublikowano 25 maja 20159 l Platyna, bo dzieciaki dostali kasę na komunie i pewnie każdy kupił. Edytowane 25 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 maja 20159 l I to podwójnej platyny, z szacunkiem proszę xd Teraz to i tak chvj, doliczają nawet wyświetlenia i odsłuchy z yt/spotify itd. Więc te 60k to z umiarem brać wypada.
Opublikowano 26 maja 20159 l Byli top1 w empiku, nadal w pierwszej 10 sa. Nie jest chyba wiec tak zle.
Opublikowano 26 maja 20159 l Platyna, bo dzieciaki dostali kasę na komunie i pewnie każdy kupił. Marketing oparty na fejsie i facjacie Popka - to się nie mogło nie udać.
Opublikowano 26 maja 20159 l Popek inspiruje młodzież, bardzo dobrze. Kiedyś robiliśmy tak z piosenkami Liroya i Nagłym Atakiem Spawacza - jak z kumplem "nawijaliśmy" w 5 klasie przy całej szkole "Antyliroya" to rodziców do szkoły wzywali później i była nagana. Się działo. A teraz jutuby i chóry męskie.