Yano 3 697 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) ktoś kto kupił X a woli jednak klasycznego mega charlizarda albo ktoś kto i tak nie ma zamiaru go używać (np ja) Edytowane 11 Października 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wie ktos gdzie skrelpa zlapac? Na zlapanie Abry 3h mi zeszlo zanim wyskoczyl z trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Juhu, mam moją wymarzoną pandę Pancham lvl 13 Fletching lvl 16 Frogadier lvl 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Mega Houndoom Edit: Houndoom to X exclusive,ale Houndoomnite jest do znalezienia w Y. Odwrotna sytuacja jest w przypadku Manetrica: Edytowane 11 Października 2013 przez Tiny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Siedzę na nudnym wykładzie z etykiety, podłączyłem się 3ds'em pod neta z telefonu i po chwili guernica wysłał mi zaproszenie do walki. Ale mnie jara postęp, jeżeli chodzi o działanie online xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wy niedobre gracie już. A ja jestem w tesco i kupuje wódkę bo nie mam co innego robic dopoki nie przyjdzie 3ds Nawet w gta online nie chce mi sie grac zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Sam sobie jestes winien. ragus juz mam kadabre jak cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Mam już nowe zafoliowane poki X przed sobą, ale 3DSa odbieram dopiero jutro. Oh the inhumanity :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) kurna dopiero 20:03 a ja już tyle wypiłem że wydaje mi sie jak by była 23 ciekawe czy ci kurierzy dowożą w sobote, jesli tak jade jutro po poki na drugi koniec miasta ;p chyba jednak biotre Y, prawie wszystko oprocz legendy można łatwo wymienić, a chyba jednak zaryzykuje latającą legende, a nie fairy-łosia Edytowane 11 Października 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 w sobotę nie zobaczysz kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 bez kitu, dzieki online poki sa jeszcze lepsze niz kiedys. Najlepszy moj zakup na 3ds, ani zlotowki nie zaluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Nie sądzicie, że przydałoby się podforum o pokach w dziale 3DSa? Ogólna dyskusja, eventy, wymiany, umawianie się na walki itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Raczej przenisiesnie wsyzstkich dyskusji o Pokach na jedno podfroum. Ostatnio zaliczałem Platinium oraz SoulSilver, i przydało by się to dać w jedno miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Też prawda. Widziałbym grupowiec gdzieś obok tego o Monster Hunterze. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Niesamowita gra. W każdym momencie przypominają mi się dawne czasy jak grałem w Pokemony na emulatorze i jarałem się każdą odznaką, ewolucją. Wtedy nawet nie marzyłem, że Pokemony mogą wyglądać tak jak teraz wyglądają. Coś niesamowitego. Warto było kupić 3dsa dla tej gry! Torchica zawsze się dostaje już na 10lvl? Myślałem, że będzie na 5. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Kazdy takiego samego dostaje na 10lvl. 10h na liczniku i nadal tylko jedna odznaka :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ku.rwa ja zaraz wódeczka a potem na kluby, ale wolałbym w pokemony pograć. No nic, jutro wstaję, przerobię 40 stron podręcznika z prawa konstytucyjnego i na pier da lam w moje maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 ktos chcial mega scizora i oto jest: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) czekam jeszcze na mega metagrossa i więcej mi do szczęścia nie potrzeba Edytowane 12 Października 2013 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 10h na liczniku i nadal tylko jedna odznaka :| To chyba ja robię speedrun, bo po 11h mam 5 odznak . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Zagladam wszedzie, no i z 5h mi zeszlo na złapanie abry i eevee ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Guernica 10h i taki skład już masz? nieźle mnie zniszczyłeś - myślałem, że też jesteś na początku, a ty już ninje masz Ogólnie to dzisiaj zacząłem grać. Na razie mam 3 Poki (nie lubię łapać na początku za dużo): Frogadier, wróbel i Flabebe (trzeba wypróbować fairy). 4h na liczniku i jedna odznaka. Po włączeniu gry nieźle mnie zaskoczyła grafiką. Powalające jak dobrze wyglądają Pokemony w trójwymiarze. Efekt 3D w walkach też jest spoczko - poza tym mało go w grze. Walki są dynamiczne, cała gra bardzo przyspieszyła co jest dużym plusem (od zawsze to była IMO bolączka Poków, wolne tempo gry i walk). Na razie same plusy i 5+ za całokształt Zapraszam na PokeBattle - FC 0662-3698-8191 E: Alakazam, Scissor i Heracross to must have dla mnie. Za dużo tych fajnych pokemonów, aż nie wiem co wybrać... Edytowane 12 Października 2013 przez _mike Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Tez juz mam problem co wybrac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ja tam bym chciał mega Hydreigona. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Super gierka, bardzo jestem zadowolony z zakupu. Wciąga niesamowicie i relaksuje. Nowy region jest piękny (Kalos zresztą oznacza beauty) i sprawia mi radość zaglądanie w każde miejsce. Oczywiście najwięcej czasu spędza się w krzaczorach łapiąc Poki. Miałem banana na gębie gdy trafiłem na Pikachu. Grafika jest cudowna, walki w 3D wyglądają miodzik i tylko one są w 3D, więc można mieć stale włączone. Muzyczka nie dość że nie drażni to jeszcze bardzo mi się podoba. Po 6 godzinach nie mam żadnej odznaki i używam głównie ogniowego Pokemona startowego. Na plus idzie również szybki start bez przynudzania i samouczków. Tu koleś fajnie się jara przesyłką z Ultimy, nie kumam tylko po co mu dwa X. http://www.youtube.com/watch?v=pwJtIRotLBU&feature=share&list=PL5mYRsmxbdt-y7kCTSb-Fpw-7cZoKsit4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi