McDrive 3 079 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zacząłem opróżniać mapę Skellige ze znaczników. Ach ta różnorodność przedmiotów, przeciwników... Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Zacząłem opróżniać mapę Skellige ze znaczników. Ach ta różnorodność przedmiotów, przeciwników...Hm jeśli zależy Ci na różnorodności to prędzej wykrzykniki i misje z tablic ogarniaj bo znaki zapytania w tej grze to ciut bardziej urozmaicone znajdźki niż np. Piórka w Assassins Creed Heh fajny błąd mi się zdarzył podczas szukania rynsztunku gryfa : Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Myriu Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja na Skellige jeszcze nawet nie dotarłem. Na razie jestem w Novigradzie i sprawdzam znaki zapytania w Velen. Chcę podbić poziom do 20. i dopiero ruszyć na Skellige. Jeszcze parę zleceń wiedźmińskich mam do ogarnięcia. Co to za gra to ja nawet nie Wczoraj trochę miałem zabawy z czartem, a konkretniej to z Wyjcem. Ale był przeyebany, na szczęście mocniejszy Quen i olej przeciw reliktom trochę pomagały. Musiałem zadać jeden cios z boku i co chwila uskakiwać. Walk trwała z 5 minut ale trofeum w końcu zdobyłem. A myślałem, że to biesy są groźne. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zacząłem opróżniać mapę Skellige ze znaczników. Ach ta różnorodność przedmiotów, przeciwników...Hm jeśli zależy Ci na różnorodności to prędzej wykrzykniki i misje z tablic ogarniaj bo znaki zapytania w tej grze to ciut bardziej urozmaicone znajdźki niż np. Piórka w Assassins Creed Heh fajny błąd mi się zdarzył podczas szukania rynsztunku gryfa : Kuźwa...czemu nie wpadłem żeby cyklopy spowalniać Yrdenem? Zawsze mnie denerwowała walka z nimi bo ciężko jest unikać ciosy. Na szczęście Igni jest też bardzo skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Bestiariusz jest przydatny, bez dwóch zdań ale czasem potwory są tylko trochę mniej wrażliwe no to co jest podane w bestiariuszu. Dla przykładu dziś rozwaliłem ekinmę (wampir) bez używania wymienionego Igni (zalecane w dzienniku) i nie miałem niestety petardy (Czarciej Purchawy) i oczywiście nie znalazłem jeszcze receptury na olej przeciw wampirom. Dzięki Quen i szybkim unikom na bok pozbyłem się jej bez problemu. Mam teraz 18. poziom i pewnie też dlatego było łatwiej niż na poziomie 12. Ta gra jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Zacząłem opróżniać mapę Skellige ze znaczników. Ach ta różnorodność przedmiotów, przeciwników...Hm jeśli zależy Ci na różnorodności to prędzej wykrzykniki i misje z tablic ogarniaj bo znaki zapytania w tej grze to ciut bardziej urozmaicone znajdźki niż np. Piórka w Assassins Creed Heh fajny błąd mi się zdarzył podczas szukania rynsztunku gryfa : Kuźwa...czemu nie wpadłem żeby cyklopy spowalniać Yrdenem? Zawsze mnie denerwowała walka z nimi bo ciężko jest unikać ciosy. Na szczęście Igni jest też bardzo skuteczne.Aksji jeszcze dobrze działa jak szarżują do tego i wychodzisz bez szwanku jak dobrze pójdzie ;D Co do oleju na wampiry to powinno być możliwość kupna u druida po misji EGZAMIN Z ALCHEMII. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Myriu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 To jest jakaś misja fabularna? Muszę później zobaczyć w menusach czy mam zrobione to zadanie. Dzięki za info, łap plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Poboczna bardziej ale to już na skellige. Ewentualnie jest skrzynia chroniona przez babę wodną https://youtu.be/_uuivXlMXGs Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ja na Skellige jeszcze nawet nie dotarłem. Na razie jestem w Novigradzie i sprawdzam znaki zapytania w Velen. Chcę podbić poziom do 20. i dopiero ruszyć na Skellige. Jeszcze parę zleceń wiedźmińskich mam do ogarnięcia. Też tak zrobiłem i to w sumie nie było najlepsze posunięcie bo za kilka fabularnych zadań pod rząd na Skellige nie dostałem w ogóle expa bo miałem za wysoki level. Tam są zadania na 13 poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Na te sugerowane poziomy w zadaniach czasem przymykam oko. Viwernę Królewską rozwaliłem jak była na 24. poziomie a ja miałem chyba dopiero 14. Ale drakonidy (oprócz Gryfa) mają bardzo proste do uniknięcia ataki i można zadać trzy szybkie cięcia zanim znowu zaczną szarżować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Poboczna bardziej ale to już na skellige. Ewentualnie jest skrzynia chroniona przez babę wodną Jeżeli chodzi o recepty w skrzyniach to są one losowe. Nie sugerujcie się filmikami na youtube jak znaleźć daną receptę. W grze jest kilkanaście skrzyń w których zawsze można znaleźć receptę alchemiczną, problem w tym, że za każdym rozpoczęciem gry inną (save i load nie działa, zawsze ta sama się respi). Wszystkie recepty na oleje ulepszone mozna kupić u Gremisty. Te najlepsze niestety trzeba znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Są losowe ale może spróbować tam gdzie znaleźli inni. Po pojawieniu się na Skellige wielu wampirów już sobie nie przypominam. Chyba nawet żadnego już nie uda nam się spotkać po za Novigradem i Velen Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Myriu Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Wyśmienite oleje nie są losowe. są zawsze w tym samym miejscu, po osiągnięciu odpowiedniego poziomu (jakieś 25 wzwyż) jakby ktoś chcial, ta lista jest 100 procent legit:http://thewitcher3.wiki.fextralife.com/Oils myriu: na skellige w kaer gelen jest katakan Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Właśnie dziś wykonałem zadanie "Miecze i Pierogi" i dorwałem schematy na wiedźmiński rynsztunek szkoły Wilka. Jak tylko dotrę na Skellige to od razu zaczynam poszukiwania. Grając teraz odnoszę wrażenie, że fabularnie to powinniśmy po paru zadaniach w Velen ruszyć od razu na Skellige. Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dokładnie. Ja siedząc nie wiadomo ile w Velen, wbijając ponad 20 lvl nie czułem żadnej motywacji przy robieniu zadań na Skellige, gdzie sugerowane levele były już na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No to dziś śmigam na Skellige. Zacznę od razu od szukanie rynsztunku wilka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czy po ukonczeniu glownego watku wszystkie zadania poboczne (a przynajmniej wiekszosc), znaki zapytania itp sa dostepne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czy po ukonczeniu glownego watku wszystkie zadania poboczne (a przynajmniej wiekszosc), znaki zapytania itp sa dostepne? Tak, ale nie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 A w NG+ wykonane misje poboczne, zlecenia wiedźmińskie i zebrane skarby powtarzają się czy jest tak jak np. w Batmanie: Arkham City, że zostaje tylko to czego nie zebraliśmy/wykonaliśmy przy poprzednim podejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 wszystko sie powtarza, jedynie zadania "wykrzyknikowe" mozesz spotkac inne, niz w poprzednim przejsciu, bo ich pojawianie się jest raczej losowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 A przeciwnicy mają wtedy wyższy poziom, adekwatny do naszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) tak. to samo z ekwipunkiem itd. Edytowane 5 Września 2015 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 będą jeszcze jakieś patche czy dopiero po premierze dlc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Ma być łatka wprowadzająca nowe opcje dialogowe do romansowania (oczywiście to tylko jeden z elementów aktualizacji). Premiera łatki nie jest jeszcze znana. Ale DLC dopiero w przyszłym miesiącu, więc pewnie patch pojawi się szybciej. http://www.eurogamer.pl/articles/2015-09-04-tworcy-wiedzmina-3-chca-poprawic-opcje-dialogowe-w-romansach Marcin Momot, zajmujący się w CD Projekt Red kontaktami ze społecznością, w sierpniu potwierdził na oficjalnym forum dyskusyjnym, że odpowiednie zmiany zostaną wprowadzone w następnej aktualizacji, która nie ma jeszcze daty premiery. Serwis Kotaku ma nieco więcej szczegółów: „Bazując na opiniach fanów, w następnej łatce dodamy kolejne linie dialogowe dla Triss i Yennefer” - napisało studio CDP Red w oświadczeniu. „Na naszym forum widzieliśmy wiele opinii, w których gracze nie są zadowoleni z rozwoju podejmowanych podczas romansowania wyborów. Chcemy to zmienić, wprowadzając dodatkowe opcje konwersacji.” Edytowane 5 Września 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 O matko i tylko 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi