Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Mnie jeszcze czeka powtórka dwóch dodatków tym razem z założeniem wbicia trofikow i ukończeniu tytułu na 100% dzbanków.Mam nadzieje, że redzi postawili sobie za cel honoru by przebić jakością trójkę.Możemy tylko trzymać za nich kciuki
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Ppe mafia insajderów, najpierw graczdari, potem musioł, za chwilę grucha jakieś leaki z Cyberpunka 2137 puści. Rozszaleli się chłopaki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Będzie shadowdrop na Summer Game Fest u Geoffa.Źródło: analityczny umysł
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja jednak podejrzewam że to dlc będzie wstępem do kampanii marketingowej W4, czyli z premierą około 6-8 miesięcy przed kolejną grą z serii. Zapowiedź gdzieś około sierpnia, na półki sklepowe trafi na przełomie listopada, grudnia jak już będą mniej obsrani przesunięciem premiery gta 6. Po tym terminie Ciri będzie nam z lodówki wyskakiwać.