Opublikowano 14 maja 20159 l Chcemy czarnych krasnaludow i elfow azjatow! I zwiazki homoseksualne pomiedzy nimi! Co za biale to nie zdrowe!!!!!!!!!!!!!!!!! @Hum To semantyka sam wiesz,że Ciri=Falka Dlatego też zniszczy świat
Opublikowano 14 maja 20159 l 10/10 od Interia.pl! Właśnie sobie uświadomiłem, że nigdy nie widziałem ich działu growego
Opublikowano 14 maja 20159 l @Hum To semantyka sam wiesz,że Ciri=Falka Wtedy przybierając nowe imię Ciri się zmieniła - choćby przez to, że zaczęła zabijać i zachowywać się jak cała reszta jej ekipy, czego wcześniej się wystrzegała. Jak dla mnie ta saga równie dobrze mogłaby się nazywać Dziecko Niespodzianka Jestem cholernie ciekaw jak przedstawią jej postać w grze i to właśnie jej etapów najbardziej nie mogę się doczekać. Jeszcze pięć dni, a dziś znowu dadzą do pieca tym filmem. Litości.... już nie daje rady. Edytowane 14 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 14 maja 20159 l była wysyłana lista pozycji ale nie wiem czy ona byla chronologiczna DOBRA NIE MOWCIE ZNAJDE SE SAM BEZ ŁASKI Edytowane 14 maja 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 14 maja 20159 l od czego zacząć czytanie sagi wiedźmina? Sagę Wiedźmina zaczynasz od Miecza Przeznaczenia (1) i Ostatniego Życzenia (2) - to zbiory opowiadań, które w odpowiedni sposób wprowadzą Cię do tego przeuberza(pipi)istego świata. Później odpowiedni pięcioksiąg od Krwi Elfów i lecisz w tej kolejności. Krew elfów (SuperNOWA 1994) Czas pogardy (SuperNOWA 1995) Chrzest ognia (SuperNOWA 1996) Wieża Jaskółki (SuperNOWA 1997) Pani Jeziora (SuperNOWA 1999) Edytowane 14 maja 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 14 maja 20159 l od czego zacząć czytanie sagi wiedźmina? Pamiętaj tylko o katuszach jeżeli nie przeczytasz......masz 4 dni
Opublikowano 14 maja 20159 l była wysyłana lista pozycji ale nie wiem czy ona byla chronologiczna DOBRA NIE MOWCIE ZNAJDE SE SAM BEZ ŁASKI były wysyłane listy pozycji i po 30 razy nie chronologicznie i po 70 razy chronologicznie przez ostatnie 50 stron tematu. Edytowane 14 maja 20159 l przez Andżej
Opublikowano 14 maja 20159 l @Szejdj Wrzucilem Ci chronologicznie, co prawda 2 pierwsze to luzne historie w swiecie, ale stanowia wprowadzenie do sagi.
Opublikowano 14 maja 20159 l no już wszystko wiem, zamówiłem właśnie Ostatnie Życzenie na allegro ;] dzięki ;]
Opublikowano 14 maja 20159 l Nie powiedziałbym, że takie luźne skoro są w nich historie, których kontynuacją jest saga, a dotyczą Ciri.
Opublikowano 14 maja 20159 l Gra już odniosła sukces, więc mogę dać odciąć sobie pół małego palca, że prędzej czy później pojawi się projekt jakiegoś serialu z porządnym budżetem i daj Boże nie polskiej produkcji, np. o wydarzeniach członków ekipy Geralta lub o szczurach. <marzy sobie> Film fabularny Wiedźmin od Bagińskiego jest juz nawet w produkcji. Niestety z prawdziwymi Polskimi aktorami, wiec sukcesu międzynarodowego nie wróżę. A szkoda bo jest szansa pójść za ciosem.
Opublikowano 14 maja 20159 l Chcemy czarnych krasnaludow i elfow azjatow! I czemu nie pokazali do tej pory zadnej krasnaludzicy? 2/10 W sumie to dziwne że w poprzednich częściach nie było żadnej "krasnoludki" (czy jak tam poprawnie powinno być )
Opublikowano 14 maja 20159 l Jeśli chodzi o książki to ja poproszę to http://allegro.pl/sapkowski-saga-o-wiedzminie-komplet-oprawa-i5290502872.html
Opublikowano 14 maja 20159 l http://www.saturn.pl/wiedzmin-3-dziki-gon,b-2289 18 maja o 23:00 wybrane Saturny beda mialy nocna premiere, lol, szybciej niz w paczkomatach. Gdybym wiedzial wczesniej to bym sie kopsnal do Kato.
Opublikowano 14 maja 20159 l Eeee tam na pc i tak musiałbmym czekać do 1 nocy więc to tylko dla konsolowców event.
Opublikowano 14 maja 20159 l 5 dni temu o tych eventach pisałem, tak czytacie. tu sie nie czyta poprzednich stron
Opublikowano 14 maja 20159 l W ogole cicho sie zrobilo (w kwestii streamow) a od wczoraj wysyp kanalow z gra na twitchu, ktos oglada? Edytowane 14 maja 20159 l przez BoryzPL
Opublikowano 14 maja 20159 l Na polygon nie czytali sagi, dlatego nie czuli dodatkowej immersji z gry. Stąd brak zrozumienia tematu i niskie oceny. Znajdź mi amerykańskich dziennikarzy, którzy przeczytali całość i ograli obie poprzednie gry. Protip - you can't