Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Chcemy czarnych krasnaludow i elfow azjatow!

I zwiazki homoseksualne pomiedzy nimi!

Co za biale to nie zdrowe!!!!!!!!!!!!!!!!!

mqdefault.jpg

@Hum

To semantyka

sam wiesz,że Ciri=Falka :D

Dlatego też zniszczy świat  :shotgun:

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

@Hum

To semantyka

sam wiesz,że Ciri=Falka :D

Wtedy przybierając nowe imię Ciri się zmieniła - choćby przez to, że zaczęła zabijać i zachowywać się jak cała reszta jej ekipy, czego wcześniej się wystrzegała. Jak dla mnie ta saga równie dobrze mogłaby się nazywać Dziecko Niespodzianka

Jestem cholernie ciekaw jak przedstawią jej postać w grze i to właśnie jej etapów najbardziej nie mogę się doczekać.

Jeszcze pięć dni, a dziś znowu dadzą do pieca tym filmem. Litości.... już nie daje rady. :frog::whyyy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

była wysyłana lista pozycji ale nie wiem czy ona byla chronologiczna

DOBRA NIE MOWCIE ZNAJDE SE SAM BEZ ŁASKI

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

od czego zacząć czytanie sagi wiedźmina?

Sagę Wiedźmina zaczynasz od Miecza Przeznaczenia (1) i Ostatniego Życzenia (2) - to zbiory opowiadań, które w odpowiedni sposób wprowadzą Cię do tego przeuberza(pipi)istego świata.

Później odpowiedni pięcioksiąg od Krwi Elfów i lecisz w tej kolejności.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

od czego zacząć czytanie sagi wiedźmina?

Pamiętaj tylko o katuszach jeżeli nie przeczytasz......masz 4 dni  :sorcerer:

Opublikowano

była wysyłana lista pozycji ale nie wiem czy ona byla chronologiczna

DOBRA NIE MOWCIE ZNAJDE SE SAM BEZ ŁASKI

były wysyłane listy pozycji i po 30 razy nie chronologicznie i po 70 razy chronologicznie przez ostatnie 50 stron tematu.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

@Szejdj

Wrzucilem Ci chronologicznie, co prawda 2 pierwsze to luzne historie w swiecie, ale stanowia wprowadzenie do sagi.

Opublikowano

no już wszystko wiem, zamówiłem właśnie Ostatnie Życzenie na allegro ;]

dzięki ;]

Opublikowano

Nie powiedziałbym, że takie luźne skoro są w nich historie, których kontynuacją jest saga, a dotyczą Ciri. ;)

Opublikowano

Gra już odniosła sukces, więc mogę dać odciąć sobie pół małego palca, że prędzej czy później pojawi się projekt jakiegoś serialu z porządnym budżetem i daj Boże nie polskiej produkcji, np. o wydarzeniach członków ekipy Geralta lub o szczurach. :fsg: <marzy sobie>

Film fabularny Wiedźmin od Bagińskiego jest juz nawet w produkcji.

Niestety z prawdziwymi Polskimi aktorami, wiec sukcesu międzynarodowego nie wróżę. A szkoda bo jest szansa pójść za ciosem.

Opublikowano

Chcemy czarnych krasnaludow i elfow azjatow!

I czemu nie pokazali do tej pory zadnej krasnaludzicy?

2/10

W sumie to dziwne że w poprzednich częściach nie było żadnej "krasnoludki" :D (czy jak tam poprawnie powinno być :P )

Opublikowano

to jest hanys only edition

Opublikowano

5 dni temu o tych eventach pisałem, tak czytacie.

Opublikowano

5 dni temu o tych eventach pisałem, tak czytacie.

tu sie nie czyta poprzednich stron

Opublikowano

W ogole cicho sie zrobilo (w kwestii streamow) a od wczoraj wysyp kanalow z gra na twitchu, ktos oglada?

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Na polygon nie czytali sagi, dlatego nie czuli dodatkowej immersji z gry. Stąd brak zrozumienia tematu i niskie oceny.

Znajdź mi amerykańskich dziennikarzy, którzy przeczytali całość i ograli obie poprzednie gry.

Protip - you can't

Opublikowano

Protip 2

Chyba, że pochodzą z Polski. :sorcerer: