Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Jakby takim zapodali z Yen to jeszcze bardziej bym się ucieszył :P

A co do tego gameplay-u to jest już oficjalnie potwierdzony, że leciało na PC.

Opublikowano

Wg. książki to "Zirael" miała paskudną szramę na policzku, tu jakoś to ugrzeczniono. Nie wiem, jakoś średnio mi się podoba.

Opublikowano

no to ostatnia godzinka w pracy przed dlugim weekendem minie like a boss

Opublikowano

I tak bys ruchal.

Stream juz trwa w najlepsze, jednak jakosc wola o pomste do nieba, poczekam na jakas lepsza jakosc zanim wyciagne chusteczki i nawilzacz z szafki.

Opublikowano

Oboje bardzo fuckable.

Soundtrack jest epicki, coraz bardziej się cieszę z zamówionej kolekcjonerki.

Krótki fragment dali na streamie :confused:

Opublikowano

cały ten gameplay to wszystko to co już widzieliśmy na E3, jedynie sama końcówka to nowa scena

miał być jeszcze 20min gameplay z Comic con

Opublikowano

i mape płócienną jeszcze

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiemy, wiem. Na oficjalnym forum gry w temacie z tym newsem cały RED został zmieszany z błotem. W ciągu godziny natrzepali ponad 20 stron tematu o szmaceniu się developera.

Opublikowano

What? Ja nic nie wiem :( Tylko do kolekcjonerki XOne?

No k%$#

Opublikowano

What? Ja nic nie wiem :( Tylko do kolekcjonerki XOne?

No k%$#

Tak.

Dostałem tam bana do jutra za wyzywanie ich od szmat tak jak reszta :P

Opublikowano

micro sypie wszystkim groszem żeby chociaż mieć ekskluzywną mapke xD

Opublikowano

micro sypie wszystkim groszem żeby chociaż mieć ekskluzywną mapke xD

No co zrobić. Jak ich studia nie umieją robić gier to muszą kupować co się da :P

Opublikowano

No szkoda że o tym nie wspomnieli jak zamawiane były kolekcjonerki - poza tym na PS4 i XO tyle samo kosztowały a zawartością będą się różnić? Trochę ujowo że tak powiem. Czyli PC i PS4 dostanie zwykłą kolekcjonerkę a XO że tak powiem: dopasioną.... ehh

Opublikowano

No szkoda że o tym nie wspomnieli jak zamawiane były kolekcjonerki - poza tym na PS4 i XO tyle samo kosztowały a zawartością będą się różnić? Trochę ujowo że tak powiem. Czyli PC i PS4 dostanie zwykłą kolekcjonerkę a XO że tak powiem: dopasioną.... ehh

Dostaja karty, bo beda mieli gorsza gre :P

Opublikowano

Czy ja wiem czy gorszą? Imo taką samą - nie róbmy tutaj CW. A kolekcjonerki prócz samej gry mimo wszystko zamawia się dla jej dodatków.

No nic - czuję się lekko wydymany przez CDP :confused: Idę poczytać ich forum.

edit: ofsajd - sprzedasz mi jedną talię? :D

Bardzo ładne te karty :(

Edytowane przez Kyo