Opublikowano 14 sierpnia 201410 l A tu link do rendera na silniku gry: http://static.cdprojektred.com/thewitcher/upload/mkt/Ciri_cosplay.pdf Ciululu: Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez McDrive
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Jakby takim zapodali z Yen to jeszcze bardziej bym się ucieszył A co do tego gameplay-u to jest już oficjalnie potwierdzony, że leciało na PC.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Wg. książki to "Zirael" miała paskudną szramę na policzku, tu jakoś to ugrzeczniono. Nie wiem, jakoś średnio mi się podoba.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l O 15 zacznie się stream na którym ma być ponoć 22 minutowe demo: http://uk.ign.com/events/gamescom?schedule=true
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l no to ostatnia godzinka w pracy przed dlugim weekendem minie like a boss
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l I tak bys ruchal. Stream juz trwa w najlepsze, jednak jakosc wola o pomste do nieba, poczekam na jakas lepsza jakosc zanim wyciagne chusteczki i nawilzacz z szafki.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Oboje bardzo fuckable. Soundtrack jest epicki, coraz bardziej się cieszę z zamówionej kolekcjonerki. Krótki fragment dali na streamie :confused:
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l cały ten gameplay to wszystko to co już widzieliśmy na E3, jedynie sama końcówka to nowa scena miał być jeszcze 20min gameplay z Comic con
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Fap material z IGN w 1080p i 60FPS (ok ok, tylko obraz zgrany w 60 fpsach ) http://uk.ign.com/videos/2014/08/14/the-witcher-3-uncut-1080p60-gameplay-gamescom-2014
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Wiemy, wiem. Na oficjalnym forum gry w temacie z tym newsem cały RED został zmieszany z błotem. W ciągu godziny natrzepali ponad 20 stron tematu o szmaceniu się developera.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l What? Ja nic nie wiem Tylko do kolekcjonerki XOne? No k%$# Tak. Dostałem tam bana do jutra za wyzywanie ich od szmat tak jak reszta
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l micro sypie wszystkim groszem żeby chociaż mieć ekskluzywną mapke xD
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l micro sypie wszystkim groszem żeby chociaż mieć ekskluzywną mapke xD No co zrobić. Jak ich studia nie umieją robić gier to muszą kupować co się da
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l No szkoda że o tym nie wspomnieli jak zamawiane były kolekcjonerki - poza tym na PS4 i XO tyle samo kosztowały a zawartością będą się różnić? Trochę ujowo że tak powiem. Czyli PC i PS4 dostanie zwykłą kolekcjonerkę a XO że tak powiem: dopasioną.... ehh
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l No szkoda że o tym nie wspomnieli jak zamawiane były kolekcjonerki - poza tym na PS4 i XO tyle samo kosztowały a zawartością będą się różnić? Trochę ujowo że tak powiem. Czyli PC i PS4 dostanie zwykłą kolekcjonerkę a XO że tak powiem: dopasioną.... ehh Dostaja karty, bo beda mieli gorsza gre
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Czy ja wiem czy gorszą? Imo taką samą - nie róbmy tutaj CW. A kolekcjonerki prócz samej gry mimo wszystko zamawia się dla jej dodatków. No nic - czuję się lekko wydymany przez CDP :confused: Idę poczytać ich forum. edit: ofsajd - sprzedasz mi jedną talię? Bardzo ładne te karty Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez Kyo