Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Kończąc ten offtop Vivendi już jest w posiadaniu 14% Ubi więc ktoś stracił nadzieję albo dostał dużo kasy. Anyway ostrzegawczy faak francuzom się należy za te taśmociągi wszelakie. Upadku im nie życzę ale rozwoju i lepszych gier dla nas. 

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 732,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2013/11/komentarz-pierwsze-chwile-z-playstation-4   Moje wrażenia     

• Chcialbym zeby Playstation 4 mialo ten sam bootscreen co pierwsza konsola Sony - byl dobry, mial fajny dzwiek, a zreszta mam do niego jakis sentyment. http://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes

• wszystko zalezy od tego jaka masz re.wizje

Opublikowano

Czy zakup PS4 1 TB + God of War + Driveclub + Far Cry 4 za 1699 zł to na ten moment najlepsza oferta? Czy jeszcze się wstrzymać na jakąś promocję ? 

Opublikowano

Dobra oferta, bierz

Opublikowano

Wcale nie taka dobra. Gierki, ktore mozna dorwac spokojnie za 70-80zl. Ja kupilem 1tb z nowym Assasinem, kolekcja Uncharted i Watch Dogs za 1599zl. Na cos takiego warto czekac. Tego zestawu nie bierz, chyba, ze Ci sie bardzo spieszy.

Opublikowano

Chce żonie kupić jakiegoś singstara wraz z mikrofonem. Widziałem na allegro jakiś singstar mistrzowska impreza i mikro po 15 zeta. Da to rade czy jakiś inny zestaw? Ten by mnie wyszedł 22 zł płyta i 15 majk

Nikt nic?
Opublikowano

Możesz użyć smartfon jako mikrofon, a singstar jest chyba darmowy w podstawowej wersji.

Opublikowano

Ten za 29 zł z allegro jest darmowy? Gdzie mogę sprawdzić listę piosenek? Nie chce fona, mikro na allegro po 15 zł latają tylko czy będą ok?

Opublikowano

Chciałbym kupić pada ze sklepu ale nie wiem jak rozpoznać,czy jest z nowej (poprawionej) produkcji?

Pad jest w pudełku.

Opublikowano

Gdzie teraz najtaniej można wyrwać nową wersję konsoli i czy warto kupić czy poczekać na promocje/obniżki i pytanie odnośnie bundli, ile mogą rzygać za konsolę w wersji Uncharted? 

1216b produkcja 2015 czwarty kwartał /bulid star wars 1699 PLN

Edytowane przez grzesznik

Opublikowano

Szkoda bo to nieźle umilacze imprez. Jak wpadamy z żoną do znajomych to od razu leci buzz i zabawa do rana. Przy zakrapianych imprezach singstar też ładnie rozluźnia atmosferę :F

Opublikowano

Szykuje się jakaś nowa dostawa do sklepów konsol PS4 cuh-1216a w kolorze białym ? wersji białej nie idzie dostać u partnerów handlowych sony, ktoś ma jakieś info o świeżej dostawie do sklepów? Dzięki z góry za odpowiedzi

Opublikowano

Białego modelu z dyskiem 1000gb (1216b) chyba nie ma, jeszcze nie został wyprodukowany.

Model 500gb (1216a) w wersji białej istnieje, ale niestety w sklepach już go nie widać chyba wszystkie sztuki zostały wykupione.

Jestem ciekaw czy ktoś coś wie o nowej dostawie do sklepów oczywiście do głównych partnerów Sony właśnie takiego modelu w takiej wersji kolorystycznej

Znalazłem w sklepie Robson sztukę ale ja nie chcę tam kupować.

A model 1216b czyli z dyskiem 1000gb w wersji czarnej gdzie teraz najtaniej ? w jakim sklepie online (egzemplarz bez gier, czyścioch)

Opublikowano

Interesuje mnie kupno tylko w sklepach partnerów handlowych sony. Widocznie nikt nie wie kiedy będzie nowa dostawa i trzeba czekać na info

Opublikowano

Panowie,szukam nowej konsoli co myslicie o tej

http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-500GB-Glacier-White/dp/B013ULMFEE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1458154176&sr=8-1&keywords=ps4+glacier

Z tego co wyczytalem ,data premiery sierpien 2015

Mial ktos taka konsole? Cicha? moja premierowka ,czasami wyla mocno.

Opublikowano

najlepiej zebys kupil sobie wersje cuh 1215 / 1216, bo ona chodzi tak jakby nie chodzila, serio.

Opublikowano

Na 100% bundle 1tb to sa nowe wersje ps4 tj kolekcja Uncharted, Star Wars.

500gb czarna sprzedawana przez amazon to praczej na 100% cuh1215

Jak chcesz mieć pewność co do reszty to chyba trzeba zagadać do customer service lub indywidualnego sprzedawcy

Opublikowano

Osobiście mam 1216B.(1 TB) Bundle Star wars.

Chodzi cicho i ogólnie wszystko OK.

Na pudełku,na bocznej stronie, jest napisany model.

Także w markecie bez problemu model sobie wybierzesz.

Edytowane przez grzesznik