Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W marcowym PSX jest napisane, ze w przez "Moje kanały" pod ikoną TV/Video dla Europy bedzie dostepny You Tube. Zrobilem aktualizacje systemu, ale nie mam (tylko TVN - nie ogladam, ipla - nie ogladam, axn - nie ogladam). Why?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tam w TV/Wideo powinna być opcja Pobierz wiecej kanałów(lub cos w ten desen,teraz ci dokładnie nie powiem bo nie mam jak sprawdzić). Ja normalnie pobrałem

Opublikowano

No ja właśnie z PSS nie pobieralem tylko w tej zakładce

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też macie problemy z aktualizacją youtuba na ps3? Po próbie pobrania konsola resetuje sie.

Opublikowano

Ja nawet nie mam tego pobranego :confused: Skąd to trzeba zassać, ze sklepu? W sekcji z programami tego nie miałem ostatnio.

Opublikowano

Nom, też mam problemy z aktualizacją, również mi się resetuje. Szkoda bo fajna aplikacja ;/ 

Opublikowano

Skasowalem i pobralem ponownie, działa. Co ciekawe, aplikacja znikła z eu pss (jest tylko na Vite).

Opublikowano

ja mam 2 youtube na ps3 - jeden z pl store drugi z US. z 2 tygodnie temu podczas aktualizacji też mi się resetowało, ale za którymś razem zaskoczyło. a co jakaś nowa aktualizacja jest? bo dostępu do konsoli nie mam

Opublikowano

Skasowalem i pobralem ponownie, działa. Co ciekawe, aplikacja znikła z eu pss (jest tylko na Vite).

nigdy nie bylo w sklepiku (eu) wersji na ps3, tylko przez zakladke TV sie przeciez pobieralo

po aktualizacji apikacja u mnie sie odpala ale nie widac zadnych kategorii tylko przez wyszukiwarke moge cokolwiek zobaczyc

e: kasacja i pobranie od nowa daje rade :)

Edytowane przez vip77

Opublikowano

tak btw to strasznie niewygodny ten youtube :/

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

W jaki sposób mogę ustawić rozdzielczość w tym youtube na ps3? Pytanie wydaje się głupie, ale nie mogę znaleźć takiej opcji :(

Opublikowano

Bo w sumie nie ma i wyświetla w najlepszej możliwej chyba. To ta sama aplikacja co na większości telewizorach, a nawet WIi U ma taką samą ;p

Jakby Ci to nie odpowiadało, to masz jeszcze www.ps3youtube.com - wpisujesz w przeglądarce. Tam dalej na stronie masz instrukcje jak zrobić lepszą jakość ;)