Opublikowano 9 grudnia 201311 l Chyba jestem jakis ułomny bo tego ostatniego WIELKIEGO bossa nie moge pokonac. Jakies rady panowie. Pozatym gierka bardzo dobra. Bawilem sie swietnie, a to oznacza ze postaram sie o platynke:-)
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Autor ja najbardziej przeklinałem na leopardzie xavierze, ostatni boss jest najbardziej schematyczny ze wszystkich - ma chyba 4 czy 5 typów ataków, każdy poprzedzony jest jakąś animacją no i przede wszystkim się nie rusza więc po chwilowym treningu będziesz wiedzieć jak się bronić przed każdym jego ciosem. Potem to już tylko szybki doskok i krótkie combo i tak żmudnie cały czas.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Musisz zrozumieć, co Calaca zamierza robić i jak reagować. On ma tylko cztery ataki - wszystkie sygnalizowane oraz łatwe do uniknięcia. 1) Zionięcie ogniem - kucnij, 2) Pasy płomieni (kolumny oraz "X") - stój na środku ekranu, tu możesz wyprowadzić bezpieczne ataki meteorytami, 3) Piącha - odskocz do góry od bossa, 4) Chuchanie mrozem - roll/double jump.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l kod na odblokowanie hard w startowym menu gry: lewo, prawo,lewo,prawo, kwa, trój, kwa, kwa, select Działą komuś ? bo ja wklepuje i jak daj new game to od razu mi do gry przechodzi.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l jak jest kwa kwa to musisz zakwakac jak kaczka do mikrofonu w vicie. Edytowane 9 grudnia 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 9 grudnia 201311 l o zadzialalo, do kwakania trzeba jeszcze odpalic gre, wyjsc z domku do glownego menu i wtedy wklepac.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Obecnie platynuję gierkę i pamiętajcie jak macie patcha a robicie trofka ze skrzynkami wszystkimi to owego musicie usunąć , mi pomogło przeniesienie save'a na chmurke, skasowanie gry (nie pibierać patcha) a nastepnie zainstalowanie i znowu zgranie save'a. Wtedy pucharek za wszystkie skrzynki wpadnie. Jeszcze dokoñczenie gry na hardzie i platynka i powiem wam jedno...ta gra to majstersztyk, wciąga jak bagno świetna
Opublikowano 12 grudnia 201311 l O którym patchu mowa - jakimś nowszym? Ja nie miałem problemu z żadnym trofikiem*, a grę na 100% "łatałem". * - śmieszna sprawa, że najpierw wpadł pucharek za zaliczenie wszystkich pobocznych zadań, a dopiero potem za ostatni wykonany quest
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Autor jak juz ktos zaglada do tego tematu to polece tez mutant blobs attack z tego studia. Nie tak genialne jak qucamelee ale też świetne i niedocenione. W ogóle drink studio rządzi, kolejną grę od nich na bank kupię od razu na premierę
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Do tych znajdziek moge zawsze wrocic, albo jakos przed koncem gry, czy musze z poradnikiem siedziec ?
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Możesz wrócić. Zaraz przed final bossem masz totem, a nawet po wygranej walce z nim masz checkpoint sprzed walki.
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Jakiś tydzień temu wpadła platynka cudo gierka. Jeżeli zainstalujecie nowego patcha to możecie mieć problem z zebraniem wszystkich skrzynek, mi pomogło przeniesienie save'a , usunięcie gry i jeszcze raz zainstalowanie ale już bez patcha
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Ja mam platyne zdobyta na najnowszym patchu. Grane bylo ps3/vita na zmiane. Bez zadnych utrudnien
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Może Ci się udało ale pono taki glitch wielu osobom się pojawił, dlatego uczulam bo sam miałem ten problem (wszędzie miałem złoto a trofik nie wpadał).
Opublikowano 15 stycznia 201411 l poknalem tygrysa wlasnie, takze daleko jeszcze do konca? Gram na przemiam z ps3 - kozak giera i wogole. Polecam zagrac. P.S gra nie jest taka prosta, czy to ja jestem slaby?
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Jeszcze jeden świat i masz głównego bossa, który wg mnie jest najłatwiejszy do pokonania bo ma bardzo przewidywalne ruchy. No nie jest taka prosta, ale to nawet dobrze
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Gra jest rewelacyjna. Zaczalem od razu od HARD i niektórymi Bossami było trudno, jednak najbardziej w kosc daja wszystkie elementy platformowe, w tym proba skolekcjonowania wszystkich części maski. Przy 2 levelach ginalem naprawdę sporo razy.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l mi ten kod na hard nie zadziałał z reszta w cale nie żałuje, kozak giera.
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Autor a wy pierony nieczyste nie wierzyliscie i przez pare miesiecy sam sobie posty pisalem w tym temacie nigdy tego forumkowi nie wybacze btw ciekawe za co zabierze sie drinkbox po tej reedycji na nextgeny - czy nowy projekt czy qucamelee2 - w kazdym badz razie lykam ten projekt nawet w preorderze, mutant blobs tez od nich byl fantastyczny
Opublikowano 16 stycznia 201411 l Mevek - on działa, tylko trzeba go naprawdę szybko wklepać. (tez na początku za wolno go wbijałem)
Opublikowano 20 stycznia 201411 l kończę hard i tak patrze a tu... EasterEggs z Podróży pysznie.. Edytowane 20 stycznia 201411 l przez MEVEK
Opublikowano 21 stycznia 201411 l gra jest swietna mam cos ok 4h i szczerze jest to jedna z tych produkcji ktora jest warta swojej ceny, jak skoncze poczekam na promocje mutant blobs attack i lykne bo ponoc rowniez daje rade