Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Dla fanów Soundtracków i nie tylko. Na sieci już jest dostępny OST do Thora i jeżeli komuś podobał się ten do Iron Mana 3 to i ten przypadnie mu do gustu ponieważ tworzy go Brian Tyler który to robił muzykę do IM3. Czyżby ten sam kompozytor miałby robić ścieżkę do innych filmów Marvela ? Mam nadzieje, bo jak na razie jego OSTy do filmów Marvela to jedna z lepszych ścieżek dziwękowych tego roku. Tutaj próbka głównego motywu z Thora

http://www.youtube.com/watch?v=LdCKaZn5vRA

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 502,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Takie so gay, ale sugeruje, że Loki zginie. Przynajmniej we mnie takie odczucia wzbudził.

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Autor

potwierdzono telewizyjne plany marvela na następne lata. we współpracy z netflixem stworzą 4 mini-serie: "daredevil", "jessica jones", "luke cage" i "iron fist". zwieńczeniem będzie seria "defenders":

http://www.slashfilm.com/marvel-bringing-four-shows-to-netflix-starting-with-daredevil-building-to-the-defenders-event/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

potwierdzono telewizyjne plany marvela na następne lata. we współpracy z netflixem stworzą 4 mini-serie: "daredevil", "jessica jones", "luke cage" i "iron fist". zwieńczeniem będzie seria "defenders":

http://www.slashfilm.com/marvel-bringing-four-shows-to-netflix-starting-with-daredevil-building-to-the-defenders-event/

Ofensywy Marvela ciąg dlaszy. ;)

Takie so gay, ale sugeruje, że Loki zginie. Przynajmniej we mnie takie odczucia wzbudził.

Jakieś chińskie kino dało się nabrać na dzieło jakiegoś amatora photoshopa. Przecież w oryginale na miejscu Lokiego jest Natalie Portman.

Opublikowano

Byłem wczoraj na T2 i jestem zadowolony z widowiska. Pewnie nie jestem obiektywny,bo od dzieciaka mam korbe na komiksy. Dla mnie prywatnie numero uno w tym filmie jest Loki.

Opublikowano

Thor 2 udany, oczywiście Loki kradnie show. Dobry balans rozpierduchy, trafionego humoru i urodziwej Natalie P. Polecam.

Opublikowano

Jak poprzednicy, Thor 2 spoko, jednak gdy zagłębimy się bardziej w tę banalną fabułę to może głowa spuchnąć od nielogiczności i dziur. Czy Loki kradnie show ? decydowanie tak, ale gdy nei ma na ekranie Kat Dennings. Sam gromowładny blondyn też na plus. Ja tam daje od siebie skromne 7//10 i czekam na ciąg dalszy drugiej fali

zostać po napisach !!!! Są DWIE sceny. W tym zapowiedz GotG

Opublikowano
  • Autor

:D

nie rozumiem hejtów na howarda, to jeden z moich ulubionych filmów dzieciństwa ;)

Opublikowano

Howard za(pipi)isty film ery vhs, ostatnio go sobie przypomnialem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

potwierdzają się plotki krążące od dłuższego czasu - paull rudd najprawdopodobniej zagra ant-mana. to jest paul rudd:

Rudd-News-618x400.jpg

pewnie kojarzycie. jest komikiem. więc pewnie to nie hank pym wskoczy w filmie w kostium.

Opublikowano

Czytałem że Diesel ma się na planie zgłosić na sesje Motion-Capture. A (pipi)a ! Dorobią mu tylko twarz a'la kora i jest kropka w kropkę jak Groot.

Opublikowano
  • Autor

gunn o dieselu:

Yep it is completely official. AND he’s amazing. I never knew someone could say I AM GROOT so many different ways and with such feeling (and that sounds like I’m kidding but I’m not!)

rudd już oficjalnie jako ant-man. wyciekło też niby jego zdjęcie w kostiumie ze screen-testów, ale nie chce mi się szukać. z innych newsów to podobno w avengers: age of ultron drugim villainem ma być baron von strucker. to jest baron von strucker:

Wolfgang_von_Strucker_(Earth-12591)_0002

a to niby to zdjęcie ant-mana:

leaked-footage-of-paul-rudd-as-ant-man.j

chociaż bardziej mi to wygląda na plan tej pokazówki co wright nakręcił na comic-con parę lat temu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

czyli paul rudd gra scotta langa i mamy plot z kradzieżą stroju (wright wspominał, że ant-men to będzie takie heist movie + niedawno wrzucał na twittera chyba screen z odcinka avengers: earth's mightiest heroes gdzie właśnie ta historia była ekranizowana). jaranko.

Opublikowano

Robi się naprawdę ciekawie wokół ant-mana. Też się zaczynam jarać.

Opublikowano

tk:

jakieś linki/nazwy komiksu ? Fajnie było by poznać historię przed filmem.

Opublikowano
  • Autor

http://avengersearthsmightiestheroes.wikia.com/wiki/To_Steal_an_Ant-Man

nie ma dobrych komiksów o ant-manie

tzn. mogę polecić the irreedemable ant-man roberta kirkmana (tego o walking dead), ale tam główne skrzypce odgrywa eric o'grady czyli trzeci lub czwarty ant-man w historii więc nie ma to żadnego związku z tym co zapewne zobaczymy w filmie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

od wczoraj doktor van helsing jest baronem von struckerem:

tumblr_m6yskgffAs1rs3foao1_500.jpg

prawdopodobnie zaliczy też małe cameo w winter soldier.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno jakies trailery Kapitana Ameryki dali na superbowl, ale nie mam jak wrzucic w robocie.

Opublikowano

Miał być też nowy teaser X-Men DOFP, ale poza tą 7 sekundówką nic nie widzę.