Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Cały film się zastanawiałem skąd znam mordę tego łysego, a to doktorek z The Strain.

jeszcze był w pierwszym sezonie House of Cards poważną postacią

Opublikowano

Ant-Man w IMAX 3D bardzo spoko, w końcu coś innego.

Natomiast jeśli chodzi o MCU to dalej GOTG i potem długo nic, tak będzie aż do GOTG vol2 :obama:

Opublikowano

Ktoś wie ile trwa ?? Bo musze dobrze wyliczyć czas :D

Opublikowano

Z reklamami przed seansem daj sobie jakieś 2,5 h. Ja miałem w Heliosie "jedyne" 20 minut reklam ;)

Opublikowano

Ktoś wie ile trwa ?? Bo musze dobrze wyliczyć czas :D

Bez napisów końcowych ok. 1:50h. 

U mnie było równo 7 minut rekam z krótkimi spotami filmów. :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Reklamy to rak multipleksów, w Multikinie dali równe pół godziny :/

Opublikowano

@up

TO (pipi)A. Jak ja nienawidzę tego peirdolonego multikina. Ilekroć idę na jakiś film to dostaje po 30 (pipi)anych minut (pipi)onych kredytów, aut i (pipi)a serków dla dzieci. No ja (pipi)ie, jakbym chciał kupić coś do domu to bym wybrał się do Reala.

A film był całkiem spoko, na poziomie ostatnich wygibasów Marvela (z pominięciem Thora 2 i Avengers 2)

Opublikowano

Ja do swojego kina poszedlem 10 minut pozniej niz seans i sie spoznilem :D

Opublikowano
  • Autor

niedawno oglądałem odcinek z drugiego sezonu avengers assemble zatytułowany "avengers disassembled" i tak sobie myślę, że tak właśnie powinni wykorzystać spajdiego w civil war. jako taki głos rozsądku ostatecznie opowiadający się za capem. z jednej strony stark, którego Peter jest fanbojem, z drugiej cap który jest dla niego wzorem w jego superbohaterstwie. potem cap mógłby go trochę trenować w jego solowych filmach tak jak to było w uniwersum Ultimate. Black panther z kolei wku.rwiony po wydarzeniach w wakandzie mógłby opowiedzieć się za rejestracją i wystąpić w wiadomej scenie z pajęczakiem w roli głównej którą kojarzą wszyscy którzy czytali komiks. tak to widzę. obejrzyjcie sobie ten odcinek kreskówki o której mówię to skminicie o co mi chodzi. występuje w nim też ultron :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Mam wykupionego youtuba i tez spojrzalem.

Bardzo to slabe i do 3 lat

Opublikowano
  • Autor

pomijając poziom samej kreskówki która jak wiadomo jak wiadomo uwielbianej przez ciebie śwince pepie nie dorasta do pięt chodzi mi tylko i wyłącznie o sposób wykorzystania spider mana w momencie rozłamu w teamie.

Opublikowano

Przepraszam, popełniłem błąd powinno być 7.

Opublikowano

Bylem na czlowieku mrowce

skusilem sie bo podobno byl bardzo smieszny. No i troche byl napewno ale spodziewalem sie ze bedzie bardziej wesoło

a reszta filmu.. spelnily sie moje obawy. Obawialem sie ze skoro bohater jest w mniejszej skali to i caly film taki będzie. No i dokladnie tak bylo. Brakowalo tego (pipi)niecia do jakiego przyzwyczaily nas filmy marvela. W ogole duzo bylo gadania i malo akcji. Poprostu wszystko w mniejszej skali

aogolnie tragedii nie bylo ale zachwytow tez nie

daje na wyrost 7--/10 ale tak naprawde to i 6/10 by pasowalo. Lekki plus za humor

chociaz na glos zasmialem sie tylko raz z powodu "psa"

Opublikowano

F4 trzyma stabilne 29 na MC. :pawel:

Opublikowano

Rotten Tomatoes FF:

Average Rating: 3.6/10

Reviews Counted: 27

Fresh: 3 - powyżej 50%

Rotten: 24 - poniżej 50%

Tomatometer: 11% :rotfl:

Pewnie i tak pójdę żeby tylko zobaczyć, ale jak zniżkę jakąś dostanę :cebula:

Opublikowano

Podczas prezentacji Kevin Feige opowiadał, że „Doctor Strange” poruszać się będzie w świecie okultyzmu i nadnaturalnych istot. Klimat ma być bliski horrorowi. 

http://naekranie.pl/aktualnosci/jaki-bedzie-doctor-strange-marvela-733483

Dr. Strange w klimatach horroru, bardziej mroczny? Jestem za!  :sorcerer:

Opublikowano

Bardzo mroczny Marvel ? Toż to oksymoron. "Age of Ultron" było niby najmroczniejszym filmem do tej pory więc ja podziękuje.

Opublikowano

A podobno Marvel nigdy nie pójdzie w skrajnie poważne i mroczne tony. Bardziej bym obstawiał coś na modłę Hellboy'a del Toro.Takie głębsze (a nie cukierkowe) fantasy.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze sporo bedzie zalezec od sukcesu R rated Deadpoola jak Fox uda sie to sprzedac w takiej konwencji to jest szansa ze filmy robione w przyszlosci moga stac sie doroslejsze.

Opublikowano

Fox powinien postawić sprawę jasno:

Idzcie na R deadpoola, a damy wam za 3 lata weapon Xa z Loganem szatkującym niedzwiedzia.

Opublikowano

No może i tak ale co to za Logan bez Hugh...

Opublikowano

No może i tak ale co to za Logan bez Hugh...

W takiej konwencji w jakiej Tołdi zasugerował? Lepszy ;)