Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (dawne A Link to the Past 2)

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie już nie ma bo patrzyłem na stronie i nie da się kupić. Kurcze miałbym fajny prezent pod choinę, a myślisz, że jeszcze będzie?

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 5 minut temu obejrzałem napisy końcowe. Gra powinna być stawiana jako wzorzec dla game designerów. Od początku do samego końca idealny flow.

• Skończyłam grę. Zdobyłam złoty miecz, wszystkie muszelki odnalazłam. Pewnie jakichś kilka bardzo ukrytych smaczków zostało ale wystarczy mi. To pierwsza Zelda, jaką skończyłam, zawsze dochodziłam gdz

• Jeśli coś Nintendo wychodzi w tym roku, to okładki.

Opublikowano

Watpie, szukaj na ebayu najwyzej ;) Ew po prostu kup zwykla wersje, mimo wszystko, dla mnie, 100 zl za plakat (choc swietny), skrzyneczke (choc genialna) i cyfrowa wersje link's awakening dx na 3ds (choc za(pipi)isty) to troche za duzo 

Opublikowano

dopiero co kupilem i jako ze jestem fanem zeldy... NIGDY W ZYCIU :D

Opublikowano

Ta zelda wciaga jak diabli, siadlem "na chwile" ... 2h temu i gralem non stop bez przerwy z bananem na ustach, nie czulem sie tak... szczesliwy grajac od daaaaaawna o.O a jaki mialem zaciesz i gesia skorke kiedy w barze mlecznym zagrali najpierw cudowny fairy fountain a potem kolysanke zeldy... jeeezu, kocham te gre, GOTY, GOTM, GOTG! A co najlepsze? przez te 2h przeszedlem 1 dungeon i potem sie wloczylem bez celu po swiecie i ciagle bylo cos do odkrywania czy robienia, Nintendo, kocham was <3 

Opublikowano

Ja jednak uderzam w bravely default jako pierwsze. Ta MUZYKA sama mi sprzedala gre. Ja naprawde mam niebianski backlog gier ale...ehh..ten system, ta muzyka, ten klimat. Najpierw mi zapodajecie tu Zelde ktora wyglada pieknie i brzmi pieknie a potem ktos wspomina o BD, sprawdzam OST i czuje sie porawny jeszcze bardziej.

Dobrze sie dzieje w panstwie jrpgowym:)

Opublikowano

nie kupilem antyramy bo nigdzie nie ma takiej duzej ;_; bede musial na allegro zamowic..

Opublikowano

Gra skończona... Co mogę napisać... Najlepsza gra na konsole przenośne i chyba najlepsza gra w ogóle.

Teraz będę polował na "Fire Emblem Awakening" bo z tego co widzę to oceny ma podobne co ta Zelda... Muszę tylko swoją niechęć do gier turowych gdzieś tam "utopić";).

Mam tylko nadzieję, że ujrzymy na handheldzie Nintendo jeszcze jedną Zeldę.

Opublikowano

Mogą nawet zrobić sequela polegającego na dodaniu nowych dungeonów. Biorę w ciemno, bo ideału nigdy dosyć.

Opublikowano

Poki lecą, BR leci została Zelda :)

Akurat wpadło trochę zł u buka, jak ktoś będzie chciał się pozbyć to pw :P 

A wszystko przez was, bo hype robicie ogromny ^ ^

Opublikowano

Może być i remake Majora's Mask. I tak nie grałem w tą grę na N64 więc dla mnie to będzie jak nowość;). Jeśli chodzi o sequel "A link between worlds" to też bym był megaszczęśliwy... 

Coś jednak czuję, że ujrzymy nie remake a drugą część "Majory". Pewnie z podtytułem "Majora's Hat" czy coś w tym stylu;)

Opublikowano

Remake Majory musi byc! I to koniecznie na 3dsa, zwlaszcza ze sa juz bardzo widoczne poszlaki na remake (np maska majory w lbw, skull kid w smash brosie ...). Poza tym maja tak naprawde gotowy silnik, wiec roboty maja w gruncie rzeczy niewiele.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

yee udało się wyrwać zelde za 130zł w pudełku :D 

To będzie udany weekend. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GameSpot wie, o co chodzi :)

Opublikowano

lol, te komentarze:

this is why this site is a joke.

All the retards at gamespot are a fucking joke, how is that site even still running, they hire any moron over there, bunch of bums!

BS! The Last of Us, GTAV, or CoD: Ghosts deserved Game of The Year. Not a game that doesn't innovate or changes over the years. Zelda has always been the same since it released on NES. It's still dumb and boring as always. Only stupid 12-year-old kids like those games. Then again Nintendo's audience. 
Opublikowano

CoD: Ghosts deserved Game of The Year CoD: Ghosts deserved Game of The Year CoD: Ghosts deserved Game of The Year CoD: Ghosts deserved Game of The Year

...WOW!

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam zwieche w Lost Woods mianowicie na 3 pokoju zostało mi tych duszków raptem 5 i za cholerę nie mogę trafić w prawidłowa drogę. Ogólnie Lost Woods ssie w każdej Zeldzie ale tu już przesadzili 20 lat seria a patent wiecznie ten sam stare i mnie nie jara już. Niby zmienia się ale w niewielkim stopniu naprawdę Zelda jedzie już na schematach niech zatrudnią kogoś świeżego do lvl designu bo to lipa jest.

Opublikowano

W 3 pokoju zawróć.

Opublikowano

Oj tam, kilka prób i przejdziesz.

Opublikowano

z kazda proba jest coraz mniej duchow, wiec jest coraz latwiej, dasz rade ;P 

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc zawrócę ale na boga ile można to Lost Woods w ten sam prawie sposób wciskać :( Ale gra i tak jest świetna a kawałki grane w kawiarni miotają moją wyobraźnia makabra niby je znam już od wielu lat ale eh cudo. 

PS. Zrobione heh ja brałem u ducha podpowiedź ale mu nie uwierzyłem nigdy :P jakie to było głupie z mojej strony mam czym ciachać teraz:)

Edytowane przez Xord

Opublikowano

Z powodu choroby i ja w końcu gram w to dłużej. Ocarina mnie zmęczyła i bałem się do tytułu podchodzić ale dziś w nocy uruchomiłem czekając aż gra mi się z goga ściągnie. Tak mnie wciągnęło że grałem do 2 w nocy mimo gorączki i zawalonych zatok :) Ta gra powinna być reklamowana jako Zelda inna niz Ocarina. Bo nie jestetm jedyną osobą która na OCarina of Time się zawiodła. Mam nadzieję że dalej bęzie jeszcze lepiej i gra mnie po 10 h jak ocarina nie znuży :)

Opublikowano

Nie znuży, bo po 15h gra będzie skończona.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W koncu przeszedlem, znalazlem troche czasu, przycisnalem mocniej i przeszedlem i.... zaluje. Bardzo zaluje, ze juz skonczylem te genialna gre i ze znam juz jej wszystkie niuanse i sekrety (wymasterowalem, jedyne chyba czego mi brakuje to 999 przy unikaniu kur). Zazdroszcze tym, ktorzy jeszcze nie zaczeli grac/nie ukonczyli :/ 18:50 wedlug activity loga