April 21, 201312 yr Przejrzałem dział i widzę, że nie ma tutaj tematu, w którym można by zamieszczać wygląd naszych homescreenów. Trzeba to zmienić. Wstawiajcie screenshoty, komentujcie, tańczcie, biesiadujcie itd. Jestem ciekawy, jak wyglądają wasze telefony <SB>. To ja pierwszy Edited April 21, 201312 yr by ragus
April 21, 201312 yr W sumie racja. Nova Launcher Ikonki to zestaw MetroStation Widget od pogody to Eye of the Skye Lewy górny róg to kwestia ustawienia kafelków w Minimalistic Text Menedżer
April 21, 201312 yr Ragus mam wrażenie, że założyłeś ten temat tylko po to, żeby się pochwalić swoim ekranem głównym XD bo muszę przyznać, że jest za*ebisty
April 22, 201312 yr To ja może nic ciekawego nie pokażę, ale dam linka powiązanego z tematem: http://mycolorscreen.com/ Od cholery przepięknych stron głównych, każda z mniejszym lub większym opisem jak taki efekt uzyskano. Polecam.
April 28, 201312 yr DJ Okawari. Masz plusa. (nawet, jeśli Ci ucięło środkową ikonkę) A czym robicie screeny? Nowsze wersje Androida mają wbudowaną opcję do tego? Jest gdzieś w launcherze?
April 30, 201312 yr Musze cos z moim telefonem robic, po za zainstalowaniem aplikacji z PLAY zeby miec takie cos?
April 30, 201312 yr Musze cos z moim telefonem robic, po za zainstalowaniem aplikacji z PLAY zeby miec takie cos?Nie zebym tam byl orlem z polskiego i bledow ale czemu rozdzielasz slowa "poza"? A juz nie czepiajac sie to nie potrzebujesz raczej roota zeby zmienic launcher czy wgrac czcionke. Z kolejnej strony czemu nie rootowac? To jak dostac windowsa bez uprawnien administratora. o_O Edited April 30, 201312 yr by 2razyjot
April 30, 201312 yr Nawet nie zauwazylem, glupi blad z ipada. Juz poczytalem o tym nova launcher. Baterii takie zabawy nie zjadaja?
April 30, 201312 yr Zjadaja. Ale czy zauwazalnie to sam ocenisz. Ostatnio majac juz nova i w miare rozsadnie uzywajac wifi i dzwoniac plus klepanie smsow.
April 30, 201312 yr ciekawe co pozmieniają w iOS7, bo szczerze mówiąc, to po tylu latach już się nie da na to patrzeć
May 1, 201312 yr Dokladnie, 3 lata mialem ip i jak zobaczylem zrzut powyzej to wybuchlem smiechem. Wydaja ios7 a od 4 zero zmian. Ale to nie temat na to. Licze ze wymysla jednak cos fajnego, bo jakby nie bylo ios to rewolucja byla.