Opublikowano 24 września 201410 l http://www.bungie.net/en/Legend/PGCR/2/4611686018428461261/2305843009216663314/253598903?_ hihihi, w 1,5h. Edytowane 24 września 201410 l przez wojnar
Opublikowano 24 września 201410 l http://www.bungie.net/en/Legend/PGCR/2/4611686018428461261/2305843009216663314/253598903?_ hihihi gratulacje wypadło cos ?
Opublikowano 24 września 201410 l dziś wypadł hełm nr 5, 6 i 7 ...... oczywiście nie muszę mówić że nic poza hełmem legendarnego nie mam. Hełmami za to mogę obdarować pół forum . Fuck this game... muszą zmienić system przyznawania lootu :confused: Edytowane 24 września 201410 l przez blantman
Opublikowano 24 września 201410 l http://www.bungie.net/en/Legend/PGCR/2/4611686018428461261/2305843009216663314/253598903?_ hihihi gratulacje wypadło cos ? Mi tylko energy i shardy (już mam po 30 każdego), innym padły części armora raidowego i kilka broni, między innymi Monte Carlo i coś o czym marzę - http://destiny.wiki.fextralife.com/file/view/atheons_epilogue.jpg/523582184/atheons_epilogue.jpg Voidowy auto rifle! Kiedyś to będzie moje. Edytowane 24 września 201410 l przez wojnar
Opublikowano 25 września 201410 l Żeby podbić level tej frakcji? Tak. Ale miej na uwadze, że wtedy nie będzie ci się podbijał ogólny level vanguard i crucible. Crucible bedzie mu normalnie rosl.
Opublikowano 25 września 201410 l Żeby podbić level tej frakcji? Tak. Ale miej na uwadze, że wtedy nie będzie ci się podbijał ogólny level vanguard i crucible. Crucible bedzie mu normalnie rosl. t @easye - no raczej chyba nie - marki oczywiście będzie dostawał crucible normalnie, ale zakładając item np. frakcji FWC to za każde wykonane bounty + mecze pvp to już wszystkie punkty frakcyjne będą szły na FWC a nie crucible
Opublikowano 25 września 201410 l Przeciez Crucible rosnie Ci odzielnie wylacznie za mecze multi i jest wspolne dla kazdej z grup. W zaden spoob daje Ci reputacji do Vanguardu. Frakcje mozesz zmienic zakladajac rozne opaski, tylko te kolko Ci sie zmienia. Dzisiaj z ciekawosci sprawdze, ale jaki sens mialoby wylaczenie reputacji w Multi przy zmianie frakcji, skoro jest jedna... Edytowane 25 września 201410 l przez easye
Opublikowano 25 września 201410 l Ale mówisz w tej chwili o markach a nie punktach frakcji. Marki dla Vanguarda/Crucible wpadają Ci zawsze niezależnie od frakcji, za to się kupuje sprzęt. Punkty frakcji a marki to dwie różne rzeczy, a mugen pisał o punktach frakcji. Przykład, za mecz pvp wygrany dostaniesz 30 punktów frakcji crucible i 2 marki crucible, z założoną opaską dostaniesz 30 punktów dla frakcji + 2 marki crucible.
Opublikowano 25 września 201410 l No i powtorze raz jeszcze - Punkty Crucible/Reputacja/Level/Marki rosna Ci niezaleznie od tego w jakiej frakcji jestes. Mozesz dla testu zalozyc jakakolwiek opaske innej frakcji i zobacz ze licznik Ci zostaje i nadal zdobywasz reputacje do Crucible grajac w Multi. Edytowane 25 września 201410 l przez easye
Opublikowano 25 września 201410 l No i powtorze raz jeszcze - Punkty Crucible/Reputacja/Level/Marki rosna Ci niezaleznie od tego w jakiej frakcji jestes. Mozesz dla testu zalozyc jakakolwiek opaske innej frakcji i zobacz ze licznik Ci zostaje i nadal zdobywasz reputacje do Crucible grajac w Multi. Sprawdzę to na pewno dzisiaj,ale wydaje mi się, że przy założonej opasce po meczach/bounty dla Crucible lecą tylko marki bez reputacji. Ale ok nie brnę, sprawdzę
Opublikowano 25 września 201410 l Sprawdz i napisz, bo dla mnie to nie miałoby najmniejszego sensu, skoro Crucible jest jeden...
Opublikowano 25 września 201410 l Te losowania przedmiotów to jakaś masakra albo ja mam jakiegoś pecha i zawsze dostaję "Strange nothing"... gdybym sobie sam nie qpił to chyba bym utknął na wieczność gdzieś na 22 lvl....
Opublikowano 25 września 201410 l No niestety, bungie odbiera ludziom radość z gry swoim (pipi)owym systemem, szczególnie tym którzy nie mają czasu na grę po parę godzin dziennie.
Opublikowano 25 września 201410 l W multi moim zdaniem drop zależy od skila. Mam 21 lvl, pewniej przegrane mniej niż 20h. Podczas gdy na multi kręciłem ratio 3.0-4.0 wypadł mi egzotyczny item, a po jakimś czasie legendarny. Chwile nie grałem, tym samym zacząłem lamić i wypadała (pipi)nia. Także panowie potrenujcie
Opublikowano 25 września 201410 l No i powtorze raz jeszcze - Punkty Crucible/Reputacja/Level/Marki rosna Ci niezaleznie od tego w jakiej frakcji jestes. Mozesz dla testu zalozyc jakakolwiek opaske innej frakcji i zobacz ze licznik Ci zostaje i nadal zdobywasz reputacje do Crucible grajac w Multi. Ech. Po lewej w kółeczku ze znaczkiem level frakcji. Po prawej koło glimmera marki. Jak nie masz założonego class itema jakiejś frakcji to zdobywasz marki, a level 'frakcji' rośnie ci u (zaznaczyłem ci na mapce) Vanguardów i Cruciblów (i pewnie u kogoś tam z prawej, u baki od statków i robocika odblokowywanego kodem). Jak założysz class item to marki vanguardów i crucilbów wciąż dostajesz, ale cała zdobyta reputacja vanguard i crucible wędruje do frakcji którą reprezentujesz. To albo to, poziom ci się nie zeruje jak sobie wędrujesz między jedną, drugą, a żadną frakcją, ale rośnie tylko 'ogólny' bądź frakcji. Profit z frakcji jest taki, ze skoro zgarnia reputacje z vanguarda i crucibla, to rośnie zauważalnie szybciej i szybciej można kupić legendarny ekwipunek. Edytowane 25 września 201410 l przez mugen
Opublikowano 25 września 201410 l W multi moim zdaniem drop zależy od skila. Mam 21 lvl, pewniej przegrane mniej niż 20h. Podczas gdy na multi kręciłem ratio 3.0-4.0 wypadł mi egzotyczny item, a po jakimś czasie legendarny. Chwile nie grałem, tym samym zacząłem lamić i wypadała (pipi)nia. Także panowie potrenujcie Po prostu miałeś szczęście. Ile razy było tak, że ktoś jest pierwszy na mapie i nie dostaje nic, a ktoś wchodzi na ostatnie 30 sekund, ginie dwa razy i po mapce dostaje legende. Więc nie, nie masz racji. @mugen - czyli jest tak, jak pisałem. Może zbyt zawile, ale chodziło mi dokładnie o to samo. Edytowane 25 września 201410 l przez Faranell
Opublikowano 25 września 201410 l W multi moim zdaniem drop zależy od skila. Mam 21 lvl, pewniej przegrane mniej niż 20h. Podczas gdy na multi kręciłem ratio 3.0-4.0 wypadł mi egzotyczny item, a po jakimś czasie legendarny. Chwile nie grałem, tym samym zacząłem lamić i wypadała (pipi)nia. Także panowie potrenujcie Bullshit. Tez latam z wyzszym ratio w wiekszosci gier i nic z tego nie ma. RNG is RNG, masz po prostu szczescie. Widzialem gdzie najgorszy w teamie dostal legende a K/D mial 0.2 i najmniej punktow.
Opublikowano 25 września 201410 l W multi moim zdaniem drop zależy od skila. Mam 21 lvl, pewniej przegrane mniej niż 20h. Podczas gdy na multi kręciłem ratio 3.0-4.0 wypadł mi egzotyczny item, a po jakimś czasie legendarny. Chwile nie grałem, tym samym zacząłem lamić i wypadała (pipi)nia. Także panowie potrenujcie Bzdura. Do tej pory dostałem chyba tylko raz czy dwa legendarny engram z multi, a zawsze jestem pierwszy lub na podium. Ba, wczoraj miałem 31 zabitych, ratio 10.33 i jako jedyny z zespołu niczego nie dostałem. Random całkowity. @easye Dobrze Ci tłumaczą. Nosząc ciuch danej frakcji cała reputacja leci do niej (nie licząc królowej).
Opublikowano 25 września 201410 l Dlatego dla ludzi bez legend frakcja nie jest głupim rozwiązaniem stosunkowo szybko można się doczłapać itemków...szybciej niż w dwóch oddzielnie... Sam zrobiłem Vanguard 3 lvl i Crucible 3 lvl i się zastanawiam czy do frakcji nie dołączyć.... Edytowane 25 września 201410 l przez rave
Opublikowano 25 września 201410 l Dzieki mugen. I tak najbardziej w takim razie oplaca się zrobić Vanguardy i Crucible do 3 levelu przed zmiana.
Opublikowano 25 września 201410 l No rozumiem, ale zanim się zorientowałem we frakcjach miałem już średnio 1,5 levelu, a przedmiotow maja najwięcej - 2 Vanguardu, 2 Gunsmith'ow Crucible. I tak poki co się obraziłem na ta gre
Opublikowano 25 września 201410 l Jak widzę ten drop to mnie krew zalewa.. Tak samo jak czytam ze niektórzy maja po kilka egzotyków a ja gdybym sobie legendy nie kupił to bym caly w Blue chodzil ... Gierka zacna tylko ten drop.. ;/ a tak btw to od czego zależy czy się dostanie exotic Bounty?