Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mam ndwa kody na 360. Niestety nie dla cebularzy ta beta, bo na trialach nie da rady :P

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

jade na 7+dniowym goldzie na 360 i nie mogę wejść do bety dalej niz ekran startowy, wyskakuje mi komunikat 'You must have access to online multiplayer gameplay in order to play Destiny'

Ma ktoś jeszcze taki problem na 360 czy to przez 7-dniowego golda właśnie?

W inne gry np. titanfalla normalnie moge grać

edit

ERROR CODE: BUZZARD
A PlayStation Plus or Xbox Live Gold account is required to play the Destiny Beta. You can acquire a PlayStation Plus or Xbox Live Gold membership from the PlayStation Store and Xbox Marketplace, respectively, or from parti(pipi)ting retailers.

While Xbox Live Gold trials may work on Xbox One, they will not work to download and play the Destiny Beta on Xbox 360

If you are an Xbox 360 player you must have a full and active Xbox Live membership to parti(pipi)te.

: /

Edytowane przez jaszczoor

Opublikowano

No kolego, chyba wyraźnie jest napisane, że wymagany jest gold. A nie, cebula trial.

Opublikowano

no kolego, dopiero po włączeniu bety i wejściu na stronę bungie i wpisaniu errora

Opublikowano

Jak się ma już ten 8lvl to ze Strike'ami na wyższym poziomie trudności nie ma problemu. Jedyni przeciwnicy na których trzeba uważać to snajperzy.

Opublikowano

Mój psychomontaż z okazji przerwy w becie

Edytowane przez Pazdziochu

Opublikowano

Odpaliłem betę Destiny, pograłem trochę i... z miejsca zamówiłem. Mając na uwadze, jak ogromna będzie ta gra, jak wygląda już teraz, jaki jest feeling strzelania i jak fajnie prezentuje się to wszystko - rewelacja! :)

Opublikowano

Dla zainteresowanych betą. Na fanpage-u rozdają kody na betę dla x360 oraz xone jak i każdy komentarz jest nagradzany 7dniowym xbl trialem.

https://www.facebook.com/gamefreakspl

Dzięki, właśnie się załapałem na kod na X1.

Opublikowano

Też mam jeden kod na zbyciu, dopiero mam 4lvl i jak narazie to takie bordelandsy tylko bardziej rozbudowane, feeling strzelania całkiem fajny

Dobra kodu już nie mam

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Czy ktos wie co wniosła aktualizacja do destiny?

Opublikowano

Jakby ktoś jeszcze chciał to mam 2 kody na PS4

C9AA 3CNA H29K     i       6ND7 9ANR 3MT2

Enjoi i pozdro

Opublikowano

Pierwszy polecial do Prestona, - dziękuję.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zmieniłem zamówienie na edycję limitowaną - ta gra jest świetna i chyba trochę się już uzależniłem, a to dopiero beta :P

Opublikowano

Mam piąty poziom już pogadałem z tym gościem pod schodami i jak teraz wejść w pvp?

Edytowane przez scoobydoo

Opublikowano

Mam piąty poziom już pogadałem z tym gościem pod schodami i jak teraz wejść w pvp?

wleć na orbitę, wybierz gdzie chcesz lecieć i spójrz na prawo od ziemi...

Opublikowano

Dobra widzę. I co się okazało aby grać w PVP trzeba mieć wykupione PSplus. Fajnie.

Opublikowano

Dzięki kubson za kod. Wczoraj pobrałem bete, dziś po pracy czas na testy :) 

Opublikowano

Dobra widzę. I co się okazało aby grać w PVP trzeba mieć wykupione PSplus. Fajnie.

dopiero teraz obudziłeś się ze świadomością, że na PS4 granie online jest w ramach abonamentu?  ^_^

Opublikowano

No nie. Psplus skończył mi się tydzień temu. Ale jak cala fabuła, granie co-op, jest bez plusa to pvp te. Trudno.

Opublikowano

kody na ps4

996T-FJN6-A97C

LAKH-PANB-E4MT