Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Ja czuję się roz(pipi)any na części pierwsze :obama: . Jestem już mocno stary bo jaram się tymi remasterami itd. bardziej niż wszystkim z tego roku :sorry:Dla mnie to najlepsza konfa roku ;p :banderas:

I oczywiście znak czasów:

15267866_1389267914436987_77296321040389

Edytowane przez -gmeru-

• Odpowiedzi 13,7 tys.
  • Wyświetleń 872,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No przy trailerze Gran Turismo chwalili się tymi ficzerami next-genowymi, a mi po głowie cały czas chodziło ,,a kartonowe kolizje poprawiliście?'' :)

Wipeout, LocoRoco i Parappa na PS4, Horizon NiOh i Nier wyglądają obłędnie, Let it Die też kapitalny trailer dostało, Crash wygląda ślicznie. Mega konfa, nawet lepsza od E3 dla mnie.

No i GOTG Knack powraca!!

Edytowane przez musoil

Opublikowano

No ładnie zaorali, dawno nie było tak mocnej konferencji. Dużo japońszczyzny, TLOU 2, nawet te remastery to czyste petardy. Największe zaskoczenie - Knack 2. Rewelacyjna konfa.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zaraz miesiąc do E3, a tu żadnego wyczekiwania ani nawet żadnych konkretnych przecieków?

Opublikowano

Serio, to już miesiąc XD zero hajpu, dla mnie ten rok to tyle premier ze wreszcie jest w co grać i na nic nie czekam. Choć fakt - nowa gra sucker Punch, days gone i gow gameplay injestem spełniony.

Do tego DMC5 i monster hunter na switcha :kaz:

Opublikowano

Pewnie jak zwykle ms sie wyleje jak co roku i nie bedzie efektu wow

Nie no ja sie jaram

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No ja czekam jeszcze na kilka gier w drugiej połowie roku i mam nadzieję, że jeszcze coś zostanie zapowiedziane na E3, którego nie mogę się doczekać. Konfa Sony znowu rozpier.doli wszystko. :obama: 

Opublikowano

Mnie na tym E3 interesuje, co pokaże Microsoft, bo Sony to wiadomo, że będzie bomba razem z Nintendo.

Opublikowano

Nie moge sie doczekac wstania o 3:00 i komentowania z forumkiem/ircem.

Opublikowano

jaram się jak co roku ale kiedyś bylo wyczekiwanie bo była posucha

teraz czlowiek nie wie za co sie zabrac a tu pyk zaraz konfy na e3 i pewnie kolejny wylew

Opublikowano

Mnie najbardziej interesuje to czy M$ wyciągnął wnioski ze swoich porażek, da świetny sprzęt do grania świetnie gry i exy dla których warto kupić nową konsolę.

Liczę na jakąś bombę w postaci pierwszego Bioshocka.

Od Sony interesuje mnie tylko nowy GOW, Shenmue 3 i może nowy Gaiden?

Opublikowano

Jak co roku napisze: dajcie mi buzza albo gre w podobnej formule na ps4/one/switch

Opublikowano

Nowego Gaiden to bym przytulił. Ale szanse raczej małe po sukcesie Nioha.

Remastera NGS i NG2 tez chetnie przywitalbym w sumie.

Opublikowano

Sony ma masę gier.

Nawet na E3 nie dadzą radę tego pokazać.

Natomiast MS tylko Scorpio z pewnie Forzą 7.

A reszta to będzie chwalenie się exami Girsy 4, Horizon 3 podbitymi pod 4k.

Wątpię aby nawet 60fpsów przy tej rozdziałce dało się uzyskać w takiej np. FH3.

Co do Gaidena 4 Soul.

Nie ma na to szans.

Prędzej Nioh 2 pewnie wyjdzie.

Opublikowano

mnie na ten rok najbardziej interesuje co pokaże ninny na switcha

daty premier spidermana, gowa i detroit

ms w sumie najmniej interere bo wiem ze raczej wnioskow nie wyciagna, odpłynęli

Opublikowano

O właśnie -gameolay ze spidermana tez czekam mocno. Czyli jednak jest trochę gier na które czekam.

Gameplay z xc2, mario, bayo3.

Opublikowano

Shenmue 3, Ori 2, BG&E 2, Bayo 3. Więcej mi nie trzeba z tych targów, dziękuję dobranoc. 

Opublikowano

E3? No czekam na kolejne materiały o NINOKUNI2!!, TLOU2, GOW, Spiederman, Days Gone i coś czego jeszcze nie zapowiedzieli. Błagam o jakąś platformówkę oprócz Gnacka2, może być nawet nieplatformówka jak Ratchet i Clank. No i na to brandzlowanie się nad konferencją o trzeciej w nocy na forumku, koniecznie muszę sobie pracę ustawić żebym do pracy nie musiał jechać, bo oglądanie skrótów w necie na drugi dzień ssie. Btw coś mi to Days Gone śmierdzi na drugie The Order, ale a nuż widelec...

Do tego jakieś fajne multiplatformy proszę pokazać. M.in. RDR cnie.

Xbox? Już się nie mogę doczekać tej porażkowej konfy. Poopowiadają o mocy, pokażą kolejną kopię Forzy i z dwie średnie gierki. No może ich uratuje Ori 2 i Cuphead... a nie czkej, czkej przecież to nawet na tablecie pójdzie. No i ponoć wyjątkowo ma nie być Gaersów i Galo i na kontynuacje Sunset Overdrive nie ma co liczyć, więc no nie wiem. Słabiusieńko to widzę, ale przynajmniej będzie śmisznie hihi.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Nie ma przeciekow z ms wiec nie ma gier :reggie:

Opublikowano

O DL 2 to bym od razu brał day one, no ale Techland pewnie coś innego dłubie, dziwne od dłuższego czasu straszna cisza jest. Fajnie by było jakby CDP pokazało coś tam z Cyberpunk 2077.

Edytowane przez Faka