Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

No tak Figaro, ale 2 lata temu na tga wybieranie najlepszych gier przeplatalo sie z zapowiedziami nowych, pokazali no mans sky czy zapowiedzieli 2 nowe gry od telltale.

A rok temu byla mega bieda, tylko wybierali te gry i gadalo z reggim. Chociaz chyba pokazali wtedy Donkey Konga na wiiu.

To w końcu podobało ci się to "vga" sprzed roku (na którym właśnie zapowiedzieli NMS oraz gry od Telltale) czy nie?

Podobno to specjalne ogłoszenie EA na TGA to zapowiedź N4S: Underground :]

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 791,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Santa Monica Studio @SonySantaMonica · 59 Sek. When you see it #PlayStationExperience

Plus chyba połowa ND hajpuje keynote. Plus ten obrazek który wkleilem w CW (wyglada mi na SoTC Online, haba haba) i wynika z tego wszystkiego, ze spędzimy jutro miło czas.

Opublikowano

Santa Monica Studio @SonySantaMonica · 59 Sek. When you see it #PlayStationExperience

Plus chyba połowa ND hajpuje keynote. Plus ten obrazek który wkleilem w CW (wyglada mi na SoTC Online, haba haba) i wynika z tego wszystkiego, ze spędzimy jutro miło czas.

xDDDDDDDDDDD

Za tydzień wyjdzie TLG i od razu trailer "dwójki" puszczą pod koniec konfy.

Opublikowano

Żeby obejrzeć konferencję na PS4 trzeba ściągnąć jakąś aplikację, czy coś?

Opublikowano

Konferencje z E3 przez PS4 streamował IGN, wybierasz tv i aplikacje ign. Możliwe, że jutro będzie można to też oglądać poprzez "Na żywo z PlayStation" (czy jakoś tak).

Opublikowano

Kolo z ND

2014-12-0600_28_26-ja1tfqf.png

Co mogło zaimponować ND? Chyba tylko gra od SSM. Gaf aż płonie od hajpu, ale nic dziwnego jak co chwilę wyskakują jakieś tweety podgrzewajace atmosferę.

Opublikowano

Też stawiam na grę od Sony Santa Monica, chyba że mowa o Guerilla Games, albo o Quantic Dream, też wiedzą jak wycisnąć 100% z konsoli.

PS. Albo nowe demo Ordera, które Barlog opisał jako "fucking amejzing".

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Właśnie chciałem o to samo zapytać. To ma być taka kolekcja, jak Sly na Vitę np? Czy to jakiś remake?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Właśnie chciałem o to samo zapytać. To ma być taka kolekcja, jak Sly na Vitę np?

Nie, to będzie pierwsza część napisana od podstaw na PS4.

Opublikowano

Remake jedynki. Insomniac mówił, że pokażą pod koniec roku. To chyba idealna okazja. Ratchet jest z nami od początku PS2.

Opublikowano

Oj mam nadzieję, że będę miał bardzo emocjonujące południe jak sobie wrócę do domciu i obczaję newsiki. :fsg:

A o 19 wydarzenie dnia. :banderas:

Opublikowano

Oj, Nintendo podobno ma coś pokazać na początku i końcu TGA.

Idę spać, a rano mam już widzieć temat o Metroid Dread, zrozumiano?

Opublikowano

Ciekaw jestem tych nowych zapowiedzi szczególnie i pokazu The Order, bo jednak liczę, że to będzie coś więcej niż 5/10 ;)

No i jak to w ogóle Geoff przygotował - szacun dla niego dożywotni za zorganizowane tego z własnej kieszeni.

Opublikowano

O masz, uciekł mi ten tytuł, a teraz jestem mocno zaintrygowany, Ratchet jest świetny :)

podobno to nie będzie fabularny remake zgodny z oryginałem 1:1 jak np. Halo 2, czy REmake, ale nie na tyle mocno by mówić o totalnej zmianie wizerunku. też mam jaranko.

No i jest video z MGO 3:

https://www.youtube.com/watch?v=OHnxgFp8U4Y

5.20

Opublikowano

Konferencje z E3 przez PS4 streamował IGN, wybierasz tv i aplikacje ign. Możliwe, że jutro będzie można to też oglądać poprzez "Na żywo z PlayStation" (czy jakoś tak).

To IGN jest tylko dla brytyjskich i amerykańskich kont? Bo z tego co widzę to mam jedynie quello concerts, filmbox, tvn player, youtube i wwe network

Opublikowano
  • Autor

o09EukZ.png

Czyli będzie gameplay z Anczarted.

O której to?

19

Edytowane przez Kre3k