Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Titanfall

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 162,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

Wszystkie 3 mappacki odblokowali za darmo dla wszystkich w 1szą rocznicę premiery Tytanowego Janusza. Grajta ludzie bo to je lepsze niż CoD AW i BF4. Ja wam to mówię, były bandyta, przemytnik i oszust.

Opublikowano

Wszystkie 3 mappacki odblokowali za darmo dla wszystkich w 1szą rocznicę premiery Tytanowego Janusza. Grajta ludzie bo to je lepsze niż CoD AW i BF4. Ja wam to mówię, były bandyta, przemytnik i oszust.

Racja, pograłem dzisiaj około 40 minut i gra mnie urzekła. Jako fan CoD chyba przerzucę się chwilowo na tę pozycję i mam nadzieję ,że zostanę przy niej na dłużej.

Opublikowano

titanfall jest duzo lepsza pozycja niz ghost czy aw, swietna fps

Opublikowano

Ta gra mnie opętała  :obama:  Do pełni szczęścia brakuje mi tylko epickiego singla. Strzelam, że Respawn to ta prawilna część Infinity Ward.  I pomyśleć, że będąc w sklepie tyle razy trzymałem tę grę w rękach, po czym odkładałem wybierałem jakieś crapy jak Lords of The Fallen np :P 

Opublikowano

W nocy jak graliśmy w ekipie 4-5 osób to było po prostu fantastycznie. Normalnie gry mam dość po godzinie, a dzisiaj chyba z 3h non-stop grałem. :obama:

Opublikowano

Dzisiaj bede ok 23:00 to mozna jeszcze cos zagrac.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no to gramy, wczoraj brakowalo nam jednej osoby do kompletu

Opublikowano

tylko uprzedzam że w shooterki jestem noobem. suteq po plantsach może potwierdzić że najlepiej to nie jest :D

Opublikowano

Wczoraj pograłem chwilę z chłopakami i szybko mi uświadomili jaki ze mnie leszcz w sieciowych FPSach :D 

Opublikowano

tylko uprzedzam że w shooterki jestem noobem. suteq po plantsach może potwierdzić że najlepiej to nie jest :D

Bez przesady. Radziles sobie calkiem dobrze. :*
Opublikowano

Po wejściu na nową generację insygnia tytana się resetują tak? 

Po wejściu na nową generację insygnia tytana się resetują tak? 

Opublikowano

Skończyło się darmowe EAA,  i  z 17 000  graczy zrobiło się 3 000.   :reggie:

Poważnie aż tak źle ? Zastanawiam się ciągle nad tym EA Access ale jak za dwa miechy mam nie mieć ludzi do gry to nie wiem. Szkoda ,że taka dobra a takie małe zainteresowanie. Widocznie w tym roku CoD znowu zarządził

Opublikowano

Skończyło się darmowe EAA,  i  z 17 000  graczy zrobiło się 3 000.   :reggie:

Poważnie aż tak źle ? Zastanawiam się ciągle nad tym EA Access ale jak za dwa miechy mam nie mieć ludzi do gry to nie wiem. Szkoda ,że taka dobra a takie małe zainteresowanie. Widocznie w tym roku CoD znowu zarządził

Tak. Nawet mniej dzisiaj rano było 2800 bodajże. Czasami nawet nie ma kompletu graczy tylko jest np 5 vs 4.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Niestety widac ze na rynku nie ma miejsca na wiecej gier multiplayer niz CoD, BF i Halo :reggie: