Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki tym co wpadli :) fajnie było i trzeba powtorzyć skoro każdy już ściągnął całość z dodatkami

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 158 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

Śmiałem się pod nosem jak chłopaki wprost rozrywali swoimi tytanami przeciwników. Były momenty 3-4 vs 1

Oni z góry skazani byli na porażkę

Opublikowano

Tylko nikomu nie polecam biegania za karolkiem. Co trzymałem się jego pleców to wszystkie pociski go omijały i trafiały we mnie:)

P.s. jutro żona ma dyżur to jak znajdą się chętni można od 19 popykać

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Polecam perk "Neo" i kule się cię nie imają ;]

Myślę, że będę jutro :lapka:

Opublikowano

I co gramy dzisiaj cuś czy tylko sam z(a) blantmanem będę biegał?

Opublikowano

Dodaj mnie do listy znajomych, bo ja dodałem chyba nie tego Karolka - cały czas pokazuje mi Ciebie offline. Chętnie wieczorem zagram.

Opublikowano

Jest to bardzo prawdopodobne jeśli dodałeś mnie nie poprzez kliknięcie gt pod avatarem forumowym ;p

Opublikowano

Może tym razem uda mi się dołączyć, w sobotę wybrałem Overwatcha ;) Na razie uzupełniłem braki w znajomych, żeby niczego nie przeoczyć.

Opublikowano

koło 20stej moge pograc

Opublikowano

Ja też dziękuję za grę . Miło że wczoraj przez ponad 3 h non stop ktoś przychodził nowy. Nie ma to jak w sezonie ogórkowym wszyscy wracają do titanfalla. :)

Jak coś ja postaram się wpaść w czwartek i piątek. Więc jak będą chętni na grę zapraszam.

Opublikowano

dziś gra zaserwowała mi ciekawy patent - jak zabijesz za dużo pilotów i tytanów bez zgonów to odcina Ci możliwość strzelania xd

Opublikowano

Często to miałem (granatnik3kulowy) pozostaje tylko poświęcić tajtana ;/

Nie pamiętam czy ammo wracało po wysiadce

Gramy jutro ekipa?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ja w piątek na 100 % będę po 19 a dzisiaj nadal nie wiem . Mam kilka rzeczy na głowie niestety związanych z pracą a także chce star treka w kinie zobaczyć i może pójdę sam bo w piątek koniec wyświetlania tego filmu :)

Opublikowano

ja mogę dzisiaj od 19stej myśle

Opublikowano

Czy szanowni pro gejmerzy forumowi chcą dzisiaj spróbować za darmo rainbow siege czy zostajemy wieczorem przy titanfall. A może obie na zmianę  ? Ja będę po 19

Opublikowano

W sumie i rainbowa można, może go już naprawili...