Opublikowano 23 lipca 20168 l Dzięki tym co wpadli fajnie było i trzeba powtorzyć skoro każdy już ściągnął całość z dodatkami
Opublikowano 24 lipca 20168 l Dobrze się grało. Jak będę online to zapraszać. Edytowane 24 lipca 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 24 lipca 20168 l Śmiałem się pod nosem jak chłopaki wprost rozrywali swoimi tytanami przeciwników. Były momenty 3-4 vs 1 Oni z góry skazani byli na porażkę
Opublikowano 24 lipca 20168 l Tylko nikomu nie polecam biegania za karolkiem. Co trzymałem się jego pleców to wszystkie pociski go omijały i trafiały we mnie:) P.s. jutro żona ma dyżur to jak znajdą się chętni można od 19 popykać Edytowane 24 lipca 20168 l przez blantman
Opublikowano 25 lipca 20168 l Dodaj mnie do listy znajomych, bo ja dodałem chyba nie tego Karolka - cały czas pokazuje mi Ciebie offline. Chętnie wieczorem zagram.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Jest to bardzo prawdopodobne jeśli dodałeś mnie nie poprzez kliknięcie gt pod avatarem forumowym ;p
Opublikowano 25 lipca 20168 l Może tym razem uda mi się dołączyć, w sobotę wybrałem Overwatcha Na razie uzupełniłem braki w znajomych, żeby niczego nie przeoczyć.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Ja też dziękuję za grę . Miło że wczoraj przez ponad 3 h non stop ktoś przychodził nowy. Nie ma to jak w sezonie ogórkowym wszyscy wracają do titanfalla. Jak coś ja postaram się wpaść w czwartek i piątek. Więc jak będą chętni na grę zapraszam.
Opublikowano 27 lipca 20168 l dziś gra zaserwowała mi ciekawy patent - jak zabijesz za dużo pilotów i tytanów bez zgonów to odcina Ci możliwość strzelania xd
Opublikowano 27 lipca 20168 l Często to miałem (granatnik3kulowy) pozostaje tylko poświęcić tajtana ;/ Nie pamiętam czy ammo wracało po wysiadce Gramy jutro ekipa? Edytowane 27 lipca 20168 l przez Gość
Opublikowano 28 lipca 20168 l ja w piątek na 100 % będę po 19 a dzisiaj nadal nie wiem . Mam kilka rzeczy na głowie niestety związanych z pracą a także chce star treka w kinie zobaczyć i może pójdę sam bo w piątek koniec wyświetlania tego filmu
Opublikowano 29 lipca 20168 l Czy szanowni pro gejmerzy forumowi chcą dzisiaj spróbować za darmo rainbow siege czy zostajemy wieczorem przy titanfall. A może obie na zmianę ? Ja będę po 19
Opublikowano 29 lipca 20168 l Jak się ściągnie rainbow to można na zmianę. Z resztą dogadamy się na grupie. Dołączę jakoś po 20 mam nadzieję.