Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

Opublikowano

Odpaliłem na chwile, wbilem 8lvl. Nawet z randomami miód, udało się tez chwile z uzytkownikiem Dapo zagrac.

Uzywa ktos tarczy? Bo mam te same bugi co w becie, raz nie moglem wyrzucic tarczy, innym razem reke z gnatem mialem skierowana w ziemie i moglem sobie tylko pod nogi strzelac.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 242,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

Ktos chetny na granie dzis od 16-17? Preferowane okolice 10lvl ale moze byc wyzszy ;)

Opublikowano

ale lvl szybko wpada. Do wczoraj przez tydzień próbowałem kilka różnych rzeczy i nie skupiałem się na zadaniach pobocznych etc. Wczoraj w 2 h z 20 do 23 lvl . Dwa zadania fabularne i oczyściłem 3 regiony z pobocznych.

Opublikowano

uwielbiam się zawiesić w menu :banderas:

Ogólnie muzyczka jest kozacka, zalatuje trochę ME :D

30lv 33lvl w DZ 

115K DPS  70K HP 22K EK

Tak mój kolo się ma, idę w szturmo/snajpera, dużo buffów do strzelania za osłony i premie do HSów :)

Ale kierwa nic ciekawego nie chce dropnąć, póki co trzy żólte itemy :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja dzis wbilem 26lvl. Wiekszosc otemow fioletowych i pare niebieskich. Zoltego zadnego jak na razie. Jak dobije 30lvl to wbijam na poziom wyzwanie, tam podobno wypada 1 item zolty na rozgrywke.

Opublikowano

No ale to misje są mega hardcorowe, trzeba tam lecieć pełnym składem a i ta żółty nie zawsze jest lepszy od fioletowego którego mamy na sobie :P

Opublikowano

@Koleś

Tak w Daily mission wypada złoty przedmiot ale nie we wszystkich misjach (są one bardzoooo ciężkie, bez tanka, hilera nie ma co tego ruszać), wczoraj z znajomym próbowaliśmy to zrobić oraz z dwoma randomami, nie dało się togo zrobić.

Wczoraj u vendora w skrzydle ochrony był magazynek (fioletowy) 80,50% powiększenie magaz i 31% obr. od kryta. Pokazywało, mi że DPS wzrośnie o 10k, kupiłem założyłem i dps tylko podskoczył o 1k WTF (a miałem 75% pow. magaz i 17% szybko szczelności). Ktoś wie jak to jest dokładnie dlaczego tak głupio pokazuje?

Ja idę w DPS/Technik

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Soul - te 115K dps to chyba ze snajperki co?

Ile masz na broni automatycznej?

Staty ładne

ale lvl szybko wpada. Do wczoraj przez tydzień próbowałem kilka różnych rzeczy i nie skupiałem się na zadaniach pobocznych etc. Wczoraj w 2 h z 20 do 23 lvl . Dwa zadania fabularne i oczyściłem 3 regiony z pobocznych.

Za niektóre poboczne wpada po 60k exp a są one krótkie na jakieś 10-15min

Malibu - a porównywałeś z modami na swojej boni czy mody miałęś zdjęte?

Wydaje mi sie, że o to chodzi

Jak Daily mission są oznaczone na mapce?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Mnie sie nie zdazylo. Glownie fiolety kupuje, kraftuje lub w dz.

Malibu mialem to samo. Chyba o tym samym magazynku mowimy. Podniosl mi co prawda ons ale nie tyle ile pokazywalo. Nie wiem od czego to jest zalezne. Ale 48 naboi w magazynku duzo daje :)

No na poziom wyzwanie potrzeba 4 osob, kazdy 30lvl wiadomo i troche juz doyebanych w dz co by dobrze dopakowanym byc. Jakby ktos byl chetny na to w tygodniu to dajcie znac, ja chetnie sie podejme niebawem.

Opublikowano

Te fioletowe mogą wylecieć na normalu i bez DZ poniżej 20 levelu?

Fiolety zaczynają lecieć tak gdzieś po 25lvl, przynajmniej u mnie tak było.

Opublikowano

Te 115K mam z karabinu szturmowego SOCOM'a ze snajpy mam jakieś 80K i potrafię walnąć kryta w baniak nawet za 250 tysi.

Opublikowano

Kolejne ocenki Mesjasza i GOTY :obama: 

GameSpot – 8/10

GameCrate – 8/10

Hardcore Gamer – 8/10

Metro GameCentral – 7/10
Digital Spy – 10/10

Eurogamer.it – 9/10

Opublikowano

Jestem w szoku że pierwszy raz od bardzo dawna gra w coopie w która da się grać z randomami :)

Co prawda czasem wymiękają i zostawiają Cię w połowie misji na hardzie, ale ostatnio tak z jednym ruskiem cisnołem chyba z godzinę aż wkońcu się udało.

Jakby ktoś chciał pograć wieczorami zapraszam, aktualnie lvl17.

Opublikowano

Na samym początku trzeba robić samemu wszystko? W mathmaking mam komunikat, że nie mam w tej chwili żadnych pasujących misji, gdy chcę znaleźć innych graczy. 

Opublikowano

poczatek to tutorial, jedna misja i dwie poboczne, je chyba samemu trzeba ogarnac

Opublikowano

Ruchalbym

9UVGV4z.jpg

Wolę starsze takie 30 np.  :rayos: Może jakieś sub-fora dla The Division? ^_^

Na samym początku trzeba robić samemu wszystko? W mathmaking mam komunikat, że nie mam w tej chwili żadnych pasujących misji, gdy chcę znaleźć innych graczy. 

Ostatnią misję z tutoriala można z kimś zrobić, wiem bo robiłem. 

Opublikowano

Ruchalbym

9UVGV4z.jpg

Wolę starsze takie 30 np.  :rayos: Może jakieś sub-fora dla The Division? ^_^

Z blond atrybutami :fsg: