Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 206,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czyli tylko postacie w singlu? A gdzie te złote części odblokowujesz?

W singlu jeszcze jakieś stampy na Miiverse (kij wie co to, bo nie używam). Złote części dostajesz odpowiednio:

1. Złote koła - musisz pobić wszystkie ghosty pracowników Nintendo w Time Trialach.

2. Złoty glider - musisz zdobyć 10,000 monet

3. Złoty kart - musisz zdobyć przynajmniej po jednej gwiazdce w każdym GP 150cc i Mirror Mode GP 150cc.

Mirror Mode odblokowuje się po zdobyciu złotego pucharu w każdym GP 150cc.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że złote części nie mają ekskluzywnych statystyk, to nie ma sie co przejmować, chyba, że kogoś kręci "bragging factor" :P

Opublikowano

Udalo sie!

IT'S OVER 3000!

be97pc.jpg

Opublikowano

Gram jakies 2-3h dziennie od premiery.

Robota pełna para od połowy przyszłego tygodnia, teraz głównie plaża. 

Opublikowano

Ja zamieniłem Wario na Mortona... udało się odblokować circut speciala który w połączeniu ze slickami lub cyber slickami i coraz lepszą znajomością tras + skillem na drifcie powoduje że nawet parę razy wygrałem jak jeździłem w jednym wyścigu z balonem

Edytowane przez raadecki

Opublikowano

(pipi)a, w tej chwili nie da sie grac :|

Ciagle disconnecty, ja pyerdole.

Najgorsze jest to, ze gra za kazdym razem odejmuje 20 punktow od rankingu :|

Skonczyly sie zarty, gdzie ta (pipi)a Miyamoto, ja mu powiem.

Podobno to samo bylo z mk7, trzeba czekac na patcha.

bonus:

https://www.youtube.com/watch?v=s2BM9i4AANM

Opublikowano

(pipi)a, w tej chwili nie da sie grac :|

Podobno to samo bylo z mk7, trzeba czekac na patcha.

Ale co też tak było, że na początku oka a potem kaszak ?  No pierwsze 5-6 dni to była bajka, dziś faktycznie dość często wywala ale tak jak Soban pisze, na regional jakby mniej.

Opublikowano

Kur.wa zamówiłem we wtorek i nadal nie mam. Babka ze sklepu napisała mi maila, że faktycznie jeszcze nie wysłali, ogarnie o co chodzi i obiecuje wysłać w poniedziałek.

Wbijam wielki ch,uj w PlayerGames. A mama mi mówiła, żeby nie ufać ludziom z Białegostoku.

Opublikowano

no właśnie nie wiem co tak słabo

Opublikowano

Wszyscy tu chwalą ten BestPlay, gry przed premierę, gadżety gratis itp. więc masz teraz za swoje, pewno 5 zł było taniej.

Michaelis a ty masz? grasz ?

Opublikowano

Mam i gram, ale przerwe mialem bo tydzien w domu mnie nie bylo. Dzis singla meczylem, zeby potrenować ;-)

ragusowi pewnie sie sklepy powalily, oba w Białymstoku xd

Opublikowano

no dokładnie. kliknąłem w najbardziej popularne aukcje z MK na allegro, widzę białystok - BIORĘ

Opublikowano

Kupiłem dziś w konsoleigry.pl:-) w poniedziałek ma być.Długo ten pierwszy up na konsoli ściąga się:-(

Opublikowano

Dobra, a więc po ok 27 h grania online mesjasz wyścigów zaczyna mnie trochę denerwować :( , dlaczego:

- zaczynają się problemy z połączeniem, czasami wywala, a dla średniaka, kogoś kto ma ok 1500 pkt strata tak np 10 pkt to dramat:),

- nie grałem wcześniej online w żadne gierki (z wyjątkiem różnych nba-ejów), więc takie problemy nie są na moją cierpliwość, nie jestem przyzwyczajony,

- poziom rywalizacji strasznie się podniósł. Ja natomiat balansuję w okolicach 1500 pkt i lepiej już zapewne nie będzie, czemu? Bo drift opanowany mam piknie ale nie znam na pamięć tras i skrutów, a niestety sam z konsolą nie będę grał, ani "tracił" czasu na jeżdżenie samemu z duszkami, nie lubię...,

- ale głównie nudzi mi się już powoli granie z randomami.

Jakie widzę na to lekarstwo? Wiadomo jakieś łatki od Ninny itp ale przede wszystkim musimy w końcu jakiś pokój turniej forumowy zrobić. Będzie można pogadać w lobby itp. Dużo osób ma już MK8, więc można śmiało działać w tym zakresie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Dobry pomysł.Można sporządzić jakąś listę osób chętnych do gry i ustalić potem jakiś luźny grafik kiedy gramy itp. bo cisnąć w 2-3 osoby to jednak trochę lipa by była.

Turniej nie zapewnia niestety voice chatu.Tylko prywatny pokój dla znajomych.

Opublikowano

JA się piszę ! mogę grać wieczoram prawie codziennie a jak nie będę mógł to dam znać. Oczywiście mogę do mundialu :D

Opublikowano

Ja też mogę, codziennie w okolicach wieczornych tj. ok 19 (no, pomijając początek przyszłego tygodnia, bo wtedy konferencje na E3 będą :P)