Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

Też macie problem z dołączeniem do tego trybu chaos ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 159,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

W tym tygodniu upust na Season Pass. 52,5 zł (było 70 zł) na polskim Marketplace i 15$ (było 20$) na US.

Opublikowano

Bronie z kolejnego DLC:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Walka z finalowym bossem w nowym dlc to czysty geniusz, esencja za(pipi)istosci i korona dla graczy. Warto kupic dla samej walki :lapka:

Opublikowano

Ja jeszcze nie jestem w połowie podstawki,zanim przejdę to pewnie DLC będzie w promo

Opublikowano

Ja jutro zaczynam przygodę z(w) Sunset. Jakieś rady na start? Jaki poziom trudności? Coś ważnego do pominięcia? Jakiś bug uniemożliwiający ukończenie gry? :)

Opublikowano

nie zaprzataj sobie tym glowy, tylko rozkoszuj sie mega za(pipi)istym konsolowym gameplayem :banderas: 

Opublikowano

Ja jutro zaczynam przygodę z(w) Sunset. Jakieś rady na start? Jaki poziom trudności? Coś ważnego do pominięcia? Jakiś bug uniemożliwiający ukończenie gry? :)

Graj ze sluchawkami na uszach bo muza rozyebuje system :banderas:

Opublikowano

Ta gra jest nieziemska!!! Dzisiaj nie mogłem się oderwać od pada. Kocham takie produkcje, jak SO.  :banderas:

Czy te DLC są warte swojej ceny? Bo jeśli tak to zara biorę przepustkę sezonową :D

Opublikowano

1 dodatek jest ok, 2gi bardzo dobry i ma genialnego bossa. Oplaca sie wziac season passa bo dostajesz kilka broni w gratisie.

Opublikowano

Gram sobie dzisiaj, robię misję i znalazłem Bryllcreama  :dynia:

Ta gra  :obama:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Już kiedyś wspominałem o tym ale powtórzę. W miejscu gdzie znajdujemy Bryllcreama po początkowej fazie misji możemy zostać (najlepiej na samej górze) i siać rozpierduchę bo ścierwo będzie nacierać falami i respić się bez końca. Idealne miejsce do wymaxowania wszystkich broni i zalania ekranu toną flaków.

E: jak ktoś przegapił zawsze może odpalić misje po raz kolejny w opcjach.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Trochę mija się z celem, przemieszczanie się po mieście daje tyle radochy, że zanim dotrze się z punktu A do B, to po drodze i tak eksterminuje się nadprogramowe hordy przeciwników. Często wyruszam na misję, do której nie docieram :P

Opublikowano

Skoro tak twierdzisz. Całej reszcie polecam najmiodniejszą miejscówkę w całej grze.

Opublikowano

Na liczniku już 24h, a jeszcze singla z podstawki nie skończyłem nie mówiąc już o obu DLC :P Nie spodziewałem się, że ten system przemieszczania się po mieście będzie aż TAK dobry. Jak gdzieś spadnę i stoję na ziemi, to normalnie smutno się robi ;) Do tego tona wykręconych giwer + ampy  :banderas:

Przyrównał bym grę do Horizon 2 - w obu sama zabawa z grą sprawia tyle przyjemności, że cel w sumie schodzi na dalszy plan (misje itp.).

Opublikowano

SUNSET NIE JEST W 1080P?!?!?! PUSZCZAM NA ALLEGRO!! ENOUGH IS ENOUGH I'VE HAD IT!! ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy misja "To juz jest koniec" to faktycznie finał gry?

Zapomnialem,dawno juz nie gralem. Chyba tak

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ja ją odopuscilem;) jeśli faktycznie tak jest, to chcę zrobić przed tym wszystkie wątki pobocze. Ale znając humor w SO, to różnie może być :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja ją odopuscilem;) jeśli faktycznie tak jest, to chcę zrobić przed tym wszystkie wątki pobocze. Ale znając humor w SO, to różnie może być :P

Od razu przejdz kampanie,szkoda czasu na poboczne misje. Jeszcze mozesz zahaczyc dodatki fabularne