Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

streamuj na laptopa :potter:

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 160,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

jak sie załapie tez moge pograć

Opublikowano

:ohboy: to wieczorem postaramy się wszyscy złapać. im więcej tym weselsza rozpierducha.

Opublikowano

O ktorej? O 21.00 jak ostatnio?

Opublikowano

pewnie tak. ja będę już może koło 20, Dr pewnie koło 21 mniej więcej. możemy się umówić w okolicach dziewiątej i jak się zbierzemy to ruszymy.

Opublikowano

Ja możliwe ze będę ale po 22

Opublikowano

No to wbijesz najwyżej. Ja przed 21 także jak coś Colin to :ogor:

Opublikowano

To dajesz kruczek.

ogarne kolacje i za 30 min jakos bede :lapka:

Opublikowano

Spoko luz kazdy sie przyda gorzej ze ciezko bedzie ci szło bo bronie na 1 lvl ale wpadaj

Opublikowano

Ja dzisiaj trochę tweaka swojego seta zrobiłem. Wykupiłem wszystkie Overdrives i na nowo dopasowałem do broni - nawet tą mini atomówkę znalazłem :P

Opublikowano

20 min i tez powinienem byc

Opublikowano

Jakby co, to będę dzisiaj lurkował Lajwa na kolejne ustawki ok. 21.00 ;)

Opublikowano

:ogor:

Opublikowano

Colin coś mówił, że będzie dzisiaj też grać, więc liczę na jego notes z wymogami do osiągnięć ;)

PS. Orzech, odżałuj te 30 zł i zmień sobie gamertaga na Lajwie :P

Opublikowano

próbowałem nawet dzisiaj, jakiś błąd mają na stronie i każą spróbować później non stop

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

xD

będe też

Opublikowano

Te mapy gdzie trzeba kilkaset % pkt zdobyć mają niezłe Night Defense - pod koniec było już grubo, same rozbłyski eksplozje i latające części OD. Nie wiedziałem momentami do czego właściwie strzelam :P

Ładnie osiągnięcia wpadały  :banderas:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

to jesteśmy umówieni na wieczór. wczorajszy nieobecny doktorek też będzie to spróbujemy dobić centrum i później powtórzyć poprzednie mapy żeby nabić mu achivy. jak starczy czasu albo przy następnym spotkaniu dwie mapy z dodatków też się ogarnie. koło 20 powinienem być więc jakby co wbijajcie i wpraszajcie się do grupy jeśli będzie już założona.

na te większe hordy dobrze będzie wybrać działko zamrażające żeby dać sobie te kilka sekund i pogrzebcie w modyfikatorach. im więcej dmg, ammo czy wpływu na dany typ odmieńca typ lepiej. do ostatniej obrony trzeba podejść w minimum 6, po 2 osoby na zbiornik. przy pełnym lobby powinno być ok. dodatkowe 2 osoby co by biegały jak porąbane po mapie i dokładały ognia / ściągały te latające gówna. damy radę, wesołej rozpierduchy ciąg dalszy nastąpi :lapka:

Opublikowano

to jesteśmy umówieni na wieczór. wczorajszy nieobecny doktorek też będzie to spróbujemy dobić centrum i później powtórzyć poprzednie mapy żeby nabić mu achivy. jak starczy czasu albo przy następnym spotkaniu dwie mapy z dodatków też się ogarnie. koło 20 powinienem być więc jakby co wbijajcie i wpraszajcie się do grupy jeśli będzie już założona.

na te większe hordy dobrze będzie wybrać działko zamrażające żeby dać sobie te kilka sekund i pogrzebcie w modyfikatorach. im więcej dmg, ammo czy wpływu na dany typ odmieńca typ lepiej. do ostatniej obrony trzeba podejść w minimum 6, po 2 osoby na zbiornik. przy pełnym lobby powinno być ok. dodatkowe 2 osoby co by biegały jak porąbane po mapie i dokładały ognia / ściągały te latające gówna. damy radę, wesołej rozpierduchy ciąg dalszy nastąpi :lapka:

Wczoraj rozpierducha była kozak i do tego te "wyszukane" konwersacje w grupie 8 osób :) Dlatego mocno dzisiaj liczę na powtórkę, tylko proszę mi tym razem Quantum Fuckin' Break nie obrażać w grupie m'kay? ;)

Żebym później pięściami nie musiał tłumaczyć hehehe.

A Bluber niech kupuje dodatki to tam też machniemy Chaos Squad.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chyba wypada, żebym w końcu zagrał w SO którego kupiłem jeszcze w marcu i w girsy które leżą w folii od 2 miesięcy :dunno: Mogę dołączyć do zabawy w przyszłym tygodniu koledzy?