June 19, 201312 yr Jak dziwnie by to nie brzmialo za niecaly rok w kinach zadebiutuje sequel "300". Tym razem bitwe pod Termopilami zastapic ma morska kampania pod Artemizjonem (i nie tylko). Snyder tym razem jako scenarzysta, Eva Green jako dowodca perskiej floty i ponownie Rodrigo Santoro jako Kserkses. Ja sie jaram. Tutej oficjalna strona i trailer: http://www.300themovie.com/index.html Ciekawe czy Sylwan sie niedlugo uaktywni...
June 19, 201312 yr Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka.
June 19, 201312 yr Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300.
June 19, 201312 yr Author Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka. Z tego co zauwazylem to ma byc wiecej watkow. Wiadomo, ze glownie beda sie prali ale jest jeszcze historia samego Kserksesa. Z reszta film oparty jest na noweli Millera pt. "Xerxes". Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300. Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD
June 19, 201312 yr Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD immortals przede wszystkim, no i tytany. serial spartacus czerpał z 300 garściami, pare innych filmów niezwiązanych tematycznie też. Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią ale 300 było przerostem formy nad treścią i tak powinno być też tym razem jaram sie, czekam na to od premiery 300. liczę , żę film wyniesie montaż, efekciarstwo i power starć, na jeszcze wyższy level.
June 20, 201312 yr No własnie - o ile 300 było w pewnym sensie genialne właśnie przez przerost formy nad treścią, o tyle mam obawy czy kolejna produkcja nie zamieni się w związku z tym samym w kicz. Ale mimo to jestem póki co dobrej myśli.
December 5, 201312 yr oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo.
December 5, 201312 yr oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo. Tylko spójrz jak się przejąłem.
December 6, 201312 yr Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę.
December 6, 201312 yr Author Bergman sie skonczyl, Coenowie zaczeli robic filmy dla 20letnich hipsterow, Woody zjada swoj ogon a Kurosawa i Kubric nie zyja. No cos ku.rwa ogladac trzeba.
December 6, 201312 yr Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. przecież snyder tego nie kręci
December 6, 201312 yr Tak dodam tylko, że na tym trailerze nawet Kserkses już nie robi takiego wrażenia jak w jedynce.
December 6, 201312 yr Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia. Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom.
December 6, 201312 yr Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia. Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom. Odpisałeś, więc Cie obchodzi bezguściu yebany.
December 6, 201312 yr Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. przecież snyder tego nie kręci Ale Pajgitus napisał 'jeszcze' jako 'jeszcze tylko'.
December 6, 201312 yr trailer ok. ale nie wiem po co pchają babe jako wojowniczke w czasach gdy baba była od robienia kanapek i lodów. brak realizmu... 300 to jedyny film na jakim byłem dwa razy w kinie tego samego dnia! ale kontynuacja pozostawia pewne wątpliwości, nawet sporo wątpliwości, jednak mam nadzieje że ogolnie sprosta zadaniu i da dobre kino mitologicznej akcji