Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

300: Rise of an Empire

Featured Replies

Opublikowano

Jak dziwnie by to nie brzmialo za niecaly rok w kinach zadebiutuje sequel "300". Tym razem bitwe pod Termopilami zastapic ma morska kampania pod Artemizjonem (i nie tylko).

Snyder tym razem jako scenarzysta, Eva Green jako dowodca perskiej floty i ponownie Rodrigo Santoro jako Kserkses. Ja sie jaram.

Tutej oficjalna strona i trailer: http://www.300themovie.com/index.html

Ciekawe czy Sylwan sie niedlugo uaktywni...

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 8,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odpisałeś, więc Cie obchodzi bezguściu yebany.

• meh

• Gość Soul
    Gość Soul

Ja byłem i twierdzę, że warto iść do kina, mi się film oglądało mega przyjemnie, oczywiście 300 better ale mimo wszystko warto iść i zobaczyć.

Opublikowano

Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka. 

Opublikowano

Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300.

Opublikowano
  • Autor

Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka. 

Z tego co zauwazylem to ma byc wiecej watkow. Wiadomo, ze glownie beda sie prali ale jest jeszcze historia samego Kserksesa. Z reszta film oparty jest na noweli Millera pt. "Xerxes".

Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300.

Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD

Opublikowano

Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD

immortals przede wszystkim, no i tytany. serial spartacus czerpał z 300 garściami, pare innych filmów niezwiązanych tematycznie też.

Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią

ale 300 było przerostem formy nad treścią i tak powinno być też tym razem 

jaram sie, czekam na to od premiery 300. liczę , żę film wyniesie montaż, efekciarstwo i power starć, na jeszcze wyższy level.

Opublikowano

No własnie - o ile 300 było w pewnym sensie genialne właśnie  przez przerost formy nad treścią, o tyle mam obawy czy kolejna produkcja nie zamieni się w związku z tym samym w kicz. Ale mimo to jestem póki co dobrej myśli.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Co meh, superancko.

Opublikowano

oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo.

Opublikowano

oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo.

Tylko spójrz jak się przejąłem.

Opublikowano

Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę.

Opublikowano
  • Autor

Udam sie do kina.

Opublikowano
  • Autor

Bergman sie skonczyl, Coenowie zaczeli robic filmy dla 20letnich hipsterow, Woody zjada swoj ogon a Kurosawa i Kubric nie zyja. No cos ku.rwa ogladac trzeba.

Opublikowano

Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę.

przecież snyder tego nie kręci

Opublikowano

Tak dodam tylko, że na tym trailerze nawet Kserkses już nie robi takiego wrażenia jak w jedynce. 

Opublikowano

Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia.

Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom.

Opublikowano

Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia.

Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom.

Odpisałeś, więc Cie obchodzi bezguściu yebany.

Opublikowano

przecież snyder tego nie kręci

Ale Pajgitus napisał 'jeszcze' jako 'jeszcze tylko'.

Opublikowano

trailer ok. ale nie wiem po co pchają babe jako wojowniczke w czasach gdy baba była od robienia kanapek i lodów. brak realizmu...

300 to jedyny film na jakim byłem dwa razy w kinie tego samego dnia!

ale kontynuacja pozostawia pewne wątpliwości, nawet sporo wątpliwości, jednak mam nadzieje że ogolnie sprosta zadaniu i da dobre kino mitologicznej akcji

Opublikowano

tak jakby pierwsza część ociekała realizmem