Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

PC Master Race śmieje się z Botów bo kupują konsole dla samego BF-a

A sami upgrejdują komputery żeby grać w nowego BF-a....przy czym są zadowoleni z tego pomimo tego że na nową Fife muszą czekać do kolejnego upgrejdu komputera czyli 3 lata.

Szczycą się możliwością podłączenia PC do telewizora i delektowania się grą grając na padzie, a za chwile piszą że to nie 15fps tylko od 60 w góre i ludzie operują tam myszkami z predkością światła - ciekawe więc jaki mają skill podczas tej degustacji....gry na padzie.

Cziterów jest więcej na PC i można szybciej na nich się natknąć niż na konsolach to jest FAKT, mówię jak jest.

Ogólnie to panowie trzymajcie dalej taki poziom, człowiek zmęczony wróci po pracy to jest się z czego pośmiać. :teehee:  :banana:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 819 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Co to jest to powyżej ? Raven wytłumacz mi.

Dajcie chociaż półroczny limit by takie ciołki nie miały wstępu do danych tematów a najlepiej roczny. Takie prostaki nadal sadzą , że po podłączeniu pada już jest wymóg grania w każdą grę nim na PC xDDDDDD To nie konsole prostolinijny umyśle, to nie konsole. I jeszcze te nieśmiertelne wszechwiedzące hasło o poziome innych.  

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Pecetowcy wyjazd stad. Macie Pc Laby etc

Edytowane przez pop

Opublikowano

Pecetowcy wyjad stad. Macie Pc Laby etc

Najpierw "wyjad" do słownika świeżaczku a następnie poproś kogoś mądrzejszego od ciebie by ci wyjaśnił , że PC to nierozłączna część CW. 

Opublikowano

Najpierw "wyjad" do słownika świeżaczku a następnie poproś kogoś mądrzejszego od ciebie by ci wyjaśnił , że PC to nierozłączna część CW. 

Dlatego CW to CONSOLE Wars - widzisz w tych slowach PC? Albo chociaz wzmianke? Jak chcecie zalozcie sobie osobny temat PC vs konsole i mozecie nawzajem miziac sie ile kto ma fpsow

Opublikowano

Dajcie spokój, dzięki PC vs konsole ten temat jeszcze nie umarł w czasie posuchy

Opublikowano

A widzisz w nazwie PSX EXTREME, PS2 , PS3, Xbox ?  xDDDDDDD Jakieś świeżaczki nie będą mi fanzolić co gdzie ma pisać. Takiego. 

Opublikowano

Nierozłączna w czym? we wp.ierdalaniu się z butami do działu konsolowego?

Nic się nie dzieje, wytłumaczę Ci prostaku.

Console Wars - Wojny Konsolowe

Idź więc na PCLaba poszukaj PC Wars.

A widzisz w nazwie PSX EXTREME, PS2 , PS3, Xbox ?  xDDDDDDD Jakieś świeżaczki nie będą mi fanzolić co gdzie ma pisać. Takiego. 

PlayStation (PS, popularnie zwane także – PSX[7]) (jap. プレイステーション, pureisutēshonpol. dosł. StacjaGier) – 32-bitowa konsola do gier wideo, wyprodukowana w Japonii przez firmę Sony Computer Entertainment, zaprojektowana przezKena Kutaragiego.

Premiera konsoli odbyła się 3 grudnia 1994 roku[1], kiedy to pierwsze egzemplarze trafiły na półki japońskich sklepów. Ponad pół roku później, 9 września 1995 roku, konsola ukazała się w Stanach Zjednoczonych[3], a 29 września tego samego roku w Europie[2].

PlayStation miała zostać stworzona we współpracy z Nintendo – Sony miało dostarczyć czytnik CD-ROM oraz ogólnie pomóc przy architekturze systemu. Jednak z powodu różnicy zdań, w 1993 roku Sony samo zaczęło prace nad swoją konsolą, dodając literę X do jej nazwy – przy premierze systemu litera została usunięta, jednak skrót pozostał – PSX.

źródło

http://pl.wikipedia.org/wiki/PlayStation

Opublikowano

Nie rozumiesz co sie do ciebie mówi? wyjazd z Psx Extreme, a tym bardziej z C O N S O L E wars.

Up he he he

Edytowane przez pop

Opublikowano

Konsole zostały zniszczone praktycznie na każdym polu, to skończyło się na "a Wy nie zagracie w TLOU i GTA V!" i "wyjad", cokolwiek to znaczy. No tak, standard.

OK, to wracamy do konsol.

xZs3B1Bh.jpg

ahahaaha xD

e:

Bym zapomniał, to co konsolomaniaki lubią najbardziej:

mAXt4pA.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Widac chyba promocje na streamie sie pokonczyly na jakies ogorkowe produkcje ze PCtowcom sie nudzi.....

TheLastOfUs_FloodedStreet.jpg

Ja tez wracam do grania  :thumbsup: A wy pobawcie sie sterownikami i linuksem, mozecie tez ewentualnie wylaczyc w grze textury zeby miec 120fpsow na multi i poszpanowac tym w klasie :teehee:

Opublikowano

Ah, TLOU :wub:. Te tekstury! Złomiarze zniszczeni doszczętnie.

7c9gqo2.jpg

Czekam jeszcze na gifa z Killzone'a czy innego Motorstorm (koniecznie 200x120 pikseli). Standardowy tekst "ja wracam do grania" już mamy.

Aha, nie zapomnijcie zrobić porządku na dysku przed graniem! W końcu to konsole, tutaj wkładasz płytę i grasz ;).

WbEWqCT.png

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

to jest chyba jeszcze gorsze niz xboty :|

Opublikowano

Bo xboty to po trochu nie miały racji, a PC-towcy punktują konsole na każdym kroku i nie można im nic zrobić oprócz zarzucania bzdur. Prawda boli ;/.

Opublikowano

Punktowac konsole 7 lat po przemierze LOL   :teehee:  Mam nadzieje ze GTA5 ruszy ci na twoim 7letnim PC z 512 Ramu? Oh wait...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Grać jedynie na siedmioletniej konsoli i bronić jej za wszelką cenę xDDDDDD

Do czego bieda popycha ludzi : (

Opublikowano

Grać jedynie na siedmioletniej konsoli i bronić jej za wszelką cenę xDDDDDD

Do czego bieda popycha ludzi : (

Do TLOU, Beyond, GTA5, GT6 - boshhh jacy my jesteśmy biedni. Ratujcie nas pececiarze! 

Opublikowano

Wydac tysiace na PC i grac w gry niszowe gdzie pixel jest wielkosci plyty chodnikowej i to jeszcze na TV z podpietym padem od 360  :teehee:

Opublikowano

Ja mam zawsze beke z pecetowcow,bo kiedys sam nim bylem.

Najpopularniejsze gry to LOL,DOTA I World of warcraft ktore smigaja na drewnianych pecetach,ale zawsze slysze jak to gracze Pctowi maja wy(pipi)ane sprzety i graja wszytsko na ultra i w ogole super ekspiriejns.

Opublikowano

Guild Wars 2 wyglada bardzo ladnie na ustawieniach maksymalnych.

Opublikowano

Jak konsola podłączona do TV na którym rodzina ogląda Trudne Sprawy i Familiade to co się dziwić, że pozostaje granie na PC.

Opublikowano

Ja mam zawsze beke z pecetowcow,bo kiedys sam nim bylem.

Najpopularniejsze gry to LOL,DOTA I World of warcraft ktore smigaja na drewnianych pecetach,ale zawsze slysze jak to gracze Pctowi maja wy(pipi)ane sprzety i graja wszytsko na ultra i w ogole super ekspiriejns.

A na PS3 trzy części CoD-a xDD Sprawdzone. Ambitnie.

Opublikowano

Punktowac konsole 7 lat po przemierze LOL   :teehee:  Mam nadzieje ze GTA5 ruszy ci na twoim 7letnim PC z 512 Ramu? Oh wait...

Oh, imponujące. Ciekawe ile % konsol zdechła w połowie tych siedmiu lat.

Opublikowano

A co 7 letni PC z 512RAMu ci zdechl? To kup nowy ale z takimi samymi bebechami, przeciez jak kupuje nowa konsole to nic sie wniej nie zmienia no nie? Tlou moge odpalic na pierwszym jak i na ostatnim modelu ps3 bez zadnego (pipi)enia sie  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.