Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Czyli tak samo jak SONY pokazuje 60 calowe OLEDy, a później się okazuje, że gdyby mieli je dodawać do zestawu z konsolą, to ta musiałaby kosztować kilka tysięcy dolarów. Janek w formie.

"Dorobek" Double Helix:

Silent Hill Homecoming
G.I. Joe: The Rise of Cobra
Front Mission Evolved
MX vs. ATV Reflex
Green Lantern: Rise of the Manhunters
Battleship

Cóż...  ;)

Już dawno pytałem, co to za spusty nad gierką, która jest robiona przez jakichś randomów, a tu proszę, same hity zrobili.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

"Nie becz już" do szczurka był trafny, bo sam nieraz leciał z niusem xboxowym do tematu jak kot z pęcherzem.

Tak, bo "my, wy" to kretynizm porównywalny do kibicowania klubom z drugiego końca Europy i pisaniu "wy wygraliście na Bernabeu, zobaczymy jak poradzicie sobie z nami na Camp Nou" etc

Właśnie o to mi chodzi, że to co nazywasz kretynizmem stosujesz na co dzień w swoich postach i nie mów, że nie.

Opublikowano

Już dawno pytałem, co to za spusty nad gierką, która jest robiona przez jakichś randomów, a tu proszę, same hity zrobili.

No ale ex! Panie to ex!!! :banana:

Kij z tym, że robiony przez jakieś randomy i będący F2P XD

To tak jak ta ekscytacja DriveClub który zapowiada się na góra dobrą gierkę i nic poza tym.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Yhm... Dorobek twórców DriveClub jest zdecydowanie lepszy (WRC na PS2 i MotorStormy na PS3) niż tych od KI... DC w różnych momentach sprawiał mieszane uczucia ale na chwilę obecną zapowiada się jednak bardzo dobrze.

Do KI bardziej przyrównałbym Knacka jak już.

Opublikowano

No niby lepszy ale jak słyszę porównania tego DC do Forzy to z lekka uśmiech mi się pojawia na twarzy. Bo to jednak co by nie mówić całkiem inna liga.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę dorobek twórców DC dyskutowałbym, czy to taka inna liga... Natomiast nie zmienia to faktu, że wolałbym wyścigi nie po asfalcie.

Opublikowano

WRC też bym wolał,odsłony na PS2 wspominam bardzo miło. I jak na wyścigi to spędziłem przy nich chyba najwięcej czasu.

Opublikowano

killer instinct 60fps i 720p

http://www.ppe.pl/news-24104-killer_instinct_dziala_z_plynnoscia_60_fps__ale_tylko_w_rozdzielczosci_720p.html

mocne rzeczy... ja zrozumiał bym jak by nextgeny musiały nieco spuścić z rozdziałki przy jakichś wielkich sandboxach i mega skomplikowanych grach gdzie na ekranie dzieją sie niesamowite rzeczy, ale 2 postacie + tło? i to już wystarczy żeby XO nie potrafił pociągnąć full hd?

co to jest? gdzie jest nieskończona moc chmury?

i btw "wycinamy wszystko co przeszkadza w osiąganiu 60fps" - pewnie jak dodali więcej niż 6 postaci do wyboru to im FPSy spadły :P

Czyli tak samo jak SONY pokazuje 60 calowe OLEDy, a później się okazuje, że gdyby mieli je dodawać do zestawu z konsolą, to ta musiałaby kosztować kilka tysięcy dolarów. Janek w formie.

no chyba jednak ty jesteś w formie bo powrównanie od czapy

60 calowe tv to nie jest "gadżet do konsoli" tylko produkt sam w sobie który można używać z konsolą

i rzeczywiście kosztują grube tysiące i są na rynku - ponieważ są pełnoprawnymi produktami i ludzi stać na taki szpan

a sprzęt do illumiroom to jest gadżet do jednej konkretnej konsoli który dodaje kolorki na około TV - i on kosztuje kilka kafli, a na to ludzie sie już nie nabiorą

powiedzcie - przy zapowiedziach konsoli i filmikach z illumiroom ilu z xbotów napalało sie na ten paten i wyśmiewało ps4 która go nie posiada? ja kilku takich delikwentów pamiętam, a teraz okazuje sie że to pic na wode tylko (smieszne by było jak by sie okazało że trailery z tego to tylko efekty specjalne i filmiki koncepcyjne a nie realne urządzenie)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

smieszne byo gdy niektorzy mysleli o  kupnie w niedalekiej przyszlosci tv 4k do nowej generacji konsol.

Okazuje sie ze do nowej generacji wystarczy biedronkowy hd ready za 899zl.

Sam przez moment sadziłem ze teraz wszystko bedzie w  hd, i bedzie walka o stałe 60fps, a oni na starcie mowia jednoczesnie o  niesamowitej i nieokielznanej mocy konsol i o potrzebie obcinania i obnizania rozdzialki, czy ktos to (pipi)a rozumie?

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

smieszne byo gdy niektorzy mysleli o  kupnie w niedalekiej przyszlosci tv 4k do nowej generacji konsol.

Niektórzy lubią bujać w obłokach. Od początku miałem ubaw z takich osobników co to na myśl o next-genach wyobrażali sobie nie wiadomo jakie cuda na kiju XD

No ale tak zawsze było przy premierach nowych pudełek do grania.Chociaż tym razem niektórzy to już całkiem mieli wyobrażenia nie z tej ziemi.

Opublikowano

Ja to nawet rozpatrywalem zakup X1 dla tego illumirooma, no ale M$ ma w zwyczaju podczas oststnich miesiecy rozwiewac watpliwosci swoich klientow poprzez odpychanie ich od siebie, zachowujac sie przy tym jak male dziecko ktore zmienia zdanie w zaleznosci od tego na czym mu chwilowo zalezy.

Co do nowej Forzy to ta zaczyna byc rownie duza kupa podobno, gra na PAXie wyglada podobno duuuzo slabiej od tej z GC czy E3, podczas gdy tworca DC chwali sie na tłiterze ze kazdy cien w grze jest real timowy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

"Dorobek" Double Helix:

Silent Hill Homecoming

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Front Mission Evolved

MX vs. ATV Reflex

Green Lantern: Rise of the Manhunters

Battleship

Cóż...  ;)

Panie jakich randomów. DH to fuzja dwóch firm The Collective oraz Shiny Ent. Kto nie zna Shiny Ent to jest dupa nie gracz twórcy m.in Earthworm Jim, MDK 1/2, Messiah, Sacrifice, Matrix: Path of Neo (to akurat crap). A The Collective robiło średniaki na licencji do tej pory (oprócz bardzo dobrego Marc's Ecko GUTC).

Po za tym KI to jest remake świetnej gry więc to oczywiste, że dużo osób się jara. Ale jednak 720p to żenada.

Tak btw 2014 DH ma wydać w współpracy z Capcom inną zapomnianą marke "Strider".

Opublikowano

No, zrobili pare dobrych gier ponad 10 lat temu. Rzeczywiscie, zniewalajacy wynik.

Double Helix to tacy sami partacze na zamowienie jak Spark czy Ninja Theory ktorych ostatnio upodobali sobie japonscy wydawcy.

Nie mowie, ze KI to bedzie kupa bo zycie pokaze, ale podniecanie sie tym tytulem jest mocno dziwne.

Opublikowano

Ja to nawet rozpatrywalem zakup X1 dla tego illumirooma, no ale M$ ma w zwyczaju podczas oststnich miesiecy rozwiewac watpliwosci swoich klientow poprzez odpychanie ich od siebie, zachowujac sie przy tym jak male dziecko ktore zmienia zdanie w zaleznosci od tego na czym mu chwilowo zalezy.

Dobry bullshit nie jest zły :P

MS od samego początku po pierwszych pokazach twierdził, że to dopiero wczesna faza i nie ma co się spodziewać wprowadzenia tego do sprzedaży, ale teraz będziemy czytać bzdury, takie jak to powyżej, sugrujące, że już obiecali to wprowadzić do obrotu.

Niektórzy lubią bujać w obłokach. Od początku miałem ubaw z takich osobników co to na myśl o next-genach wyobrażali sobie nie wiadomo jakie cuda na kiju XD

No ale tak zawsze było przy premierach nowych pudełek do grania.Chociaż tym razem niektórzy to już całkiem mieli wyobrażenia nie z tej ziemi.

A jak pisałem, że gry dalej będą chulać w 720p i 1080p nie będzie standardem, to nikt nie chciał wierzyć :P

Opublikowano

bo  w wiekszosci piszesz głupoty i ciezko Cie brac na poważnie.

Opublikowano

W większości wszystko co piszę mogę poprzeć faktami, w przeciwieństwie do moich oponentów w dyskusji, więc fail Milan.

Opublikowano

A jak pisałem, że gry dalej będą chulać w 720p i 1080p nie będzie standardem, to nikt nie chciał wierzyć :P

to gdzie jest infinite cloud power ja sie pytam?

nie drążył bym tego gdyby nie to że przez kilkanaście stron tego tematu ixboty walczyły cloud powerem jak mieczem z tymi niedobrymi sony-orkami

Opublikowano

W większości wszystko co piszę mogę poprzeć faktami

racja, to musi byc powód dla którego nikt Cie nie słuchał ;]

Opublikowano

W większości wszystko co piszę mogę poprzeć faktami

racja, to musi byc powód dla którego sonoklapy Cie nie słuchały ;]

Fix'd 4 ya ;)

Opublikowano

No, zrobili pare dobrych gier ponad 10 lat temu. Rzeczywiscie, zniewalajacy wynik.

Double Helix to tacy sami partacze na zamowienie jak Spark czy Ninja Theory ktorych ostatnio upodobali sobie japonscy wydawcy.

Nie mowie, ze KI to bedzie kupa bo zycie pokaze, ale podniecanie sie tym tytulem jest mocno dziwne.

No ale randomami nie są więc ten tego. Abstrahując od tego co zrobili do tej pory (Silent ponoć całkiem niezły) to po tym co pokazali z gameplayu KI jest uzasadnione podniecanie się tym tytułem bo wygląda ładnie i ma mega dobry klimat staroszkolnych mordobić, ale cóż zobaczymy po premierze.

Coś czuje mega wtope MS z tym launchem XO bo ani Ryse, ani DR3 nie zapowiadają się na killery, Forza ponoć wygląda gorzej niż to co pokazywali a o Crimson Dragon i Lococyle to chyba lepiej nie wspominać. Hamburgery zrobią beta testy dla afryki i białych murzynów w polsce i będzie wiadomo jaką konsole w 2014 będzie można wziąć (o ile w ogóle).

Opublikowano

No dobra, ale skad wiesz ze te same typy tam pracuja co kiedys? Jak na moje to pewnie wiekszosc spieprzyla, tak samo jak z Rare. Nazwa stara, talentu nie ma.

Opublikowano

dead rising 3 moim zdaniem przedstawia sie beznadziejnie, cały gameplay przypomina zabawe w mayhem  w gta, który jak wiadomo bawi gimbaze albo normalnego gracza przez 5 minut, plus głowny bohater który wyglada komiksowo z  tymi wielkimi podeszwami, sklecanie samochodów ze soba w  minute by dalej siac mayhem, grafika kompletnie nie robi, wszystko to już było. I naprawde pisałbym to samo gdyby to mialo byc tylko na ps4, no a ze jest na xa to sie ciesze bo gardze ta konsola.

Opublikowano

double helix po rozpatrzeniu głosów fanów jednak udostępni 1080p. świat jednak nie był gotowy na 720p <donsterydo>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.