Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

to ktoś ma jeszcze wątpliwości po dysku czy tej sznurówce aka headset że PS4 to budżetowy produkt? Nie zdziwie się jak zaczną wyłazić kwiatki z awaryjnością.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
Figaro,byl news o sony to go dalem. W podawaniu zlych info o xbone jestes szybszy.

Xbone też nie wspiera MP3 i DLNA. I co tera? He? ;)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ps4 budżetowe?buahahahahahahahhahaha takie rzeczy moze powiedzieć tylko xbot

Opublikowano

Figaro i spoko. Ja nie mam w planach zakupu xbone ani ps4 na premiere. Wydaje mi sie,ze gdyby nie to ze japonce podaly w lutym,ze ps4 na swieta 2013. To ms by oglosil na e3 ,ze xbone wychodzi 2014 i sony by zrobilo to samo. Ale czy tak by bylo to sie nigdy nie dowiemy. Obie firmy wydaja konsole ktore nie sa gotowe na premiere w 2013 i obie firmy powinny byc hejtowane po rowno.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Nie no, 3 GB DDR5 nie dało rady ? Nie żeby mnie to cokolwiek obchodziło albo że użyłem tego choć raz, ale to jest stricte biznesowa decyzja pod Music Unlimited i Netflixa.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

czy to oznacza ze jak odpale zaraz cod na ps3 to bedzie mialo ta sama rozdzialke co na next genie od micro?

to jakie roznice beda?

pad, rasa owczarka, i brak obsługi kinekta?

Opublikowano

to ktoś ma jeszcze wątpliwości po dysku czy tej sznurówce aka headset że PS4 to budżetowy produkt? Nie zdziwie się jak zaczną wyłazić kwiatki z awaryjnością.

Nie bardziej budżetowa niż XO

Opublikowano

czy to oznacza ze jak odpale zaraz cod na ps3 to bedzie mialo ta sama rozdzialke co na next genie od micro?

to jakie roznice beda?

pad, rasa owczarka, i brak obsługi kinekta?

Tak, to jest dokładnie to co oznacza.

Uuu, auć, teraz to mu dojechałeś! Nie ma szans by się po tym pozbierał! "Nie bardziej budżetowa niż XO", no genialne po prostu <3

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Po raz pierwszy oficjalnie:

pRy6CHH.png

Ja sie zastanawiam jakim cudem bf4 ktory ma 4x lepsza grafe/wiecej ludzi na mapie/wieksze mapy/zniszczenia i chodzi na xbone w 720p i gra ktora niema nic z tego co wymienilem rowniez chodzi w 720p. Cod z taka grafa to nawet na wii u powinien chodzic w 1080p60fps.
Opublikowano

Should have just called it the Xbox 720

goose-laughing.gif

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

pRy6CHH.png

Ja sie zastanawiam jakim cudem bf4 ktory ma 4x lepsza grafe/wiecej ludzi na mapie/wieksze mapy/zniszczenia i chodzi na xbone w 720p i gra ktora niema nic z tego co wymienilem rowniez chodzi w 720p. Cod z taka grafa to nawet na wii u powinien chodzic w 1080p60fps.

Z tego co słyszałem, w IW mało kto się stara o takie rzeczy jak optymalizacja. Wszystko po kosztach. No i może silnik zbyt przestarzały.

Opublikowano

Rubin i spółka wy leniwe (pipi)e. Dobrze , że jest Titanfall. Burgery nie dajcie tym ciulom zarobić. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Porównaj sobie headsety w obu sprzętach.

Opublikowano

pRy6CHH.png

Z tego co słyszałem, w IW mało kto się stara o takie rzeczy jak optymalizacja. Wszystko po kosztach. No i może silnik zbyt przestarzały.

No ale po co mają się starać jednocześnie zwiększając koszty produkcji jak nie narobią się przy okazji koszty będą takie jak zwykle a i tak się sprzeda więc po co ? :teehee:

Opublikowano
No ale po co mają się starać jednocześnie zwiększając koszty produkcji jak nie narobią się przy okazji koszty będą takie jak zwykle a i tak się sprzeda więc po co ? :teehee:

To było bardzo złożone i skomplikowane jedno zdanie.

Opublikowano

Bardziej interesuje mnie wnętrze konsoli (np. układ chłodzenia) i to jak ogólnie jest wykonana a jak na razie nic nie wskazuje aby jedna górowała nad drugą ba patrząc z finansowego punktu martwił bym się bardziej raczej o XO

Opublikowano

W XO będzie siedział jakiś lepszy/szybszy HDD? Serio się pytam.

E: Domyślnie i tak planuje wymienić HDD po zakupie na hybrydę 1TB w PS4 - w XO się dysku nie da wymienić - więc zostaje tylko opcja z instalacją na nośnikach zewnętrznych jak miejsca zabraknie.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Sony planuje dodanie patcha z obsługą większej ilości headsetów w przyszłości, więc nie widzę problemu. A tak btw, to jeśli zrobią to tak jak na 360, że słychać tylko głosy innych, to taki wystarczy.

Opublikowano

Ten FAQ pisze też, że PS4 jest cichsze od PS3. Oby, oby.

E: Domyślnie i tak planuje wymienić HDD po zakupie na hybrydę 1TB w PS4 - w XO się dysku nie da wymienić - więc zostaje tylko opcja z instalacją na nośnikach zewnętrznych jak miejsca zabraknie.

Serio? lawd

Opublikowano

Can two people use my account’s content on two different PS4 at once?

Yes, this is possible.

Al-bundy-ed-oneill-animated-gif-15.gif

Opublikowano

Teraz już wiemy skąd ta różnica w cenie.

Opublikowano

najwieksza szydera to pytania czy bedzie porównanie x1 vs. wii u ;]

jeszcze tylko titanfall potwierdzony  w 720, no moze 900 i mysle ze temat bedzie juz niepotrzebny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.