Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Na prawde podoba wam sie dash zayebany reklamami filmow ?

a co w tym zlego? Uwielbiam ten argument przeciwko dashowi w xboxie. Tak jakby to byly reklamy podpasek albo proszku do prania. Lubie filmy wiec fajnie ze widzę reklamy najnowszych produkcji. To samo z grami. Dzięki reklamom wielokrotnie dowiadywałem o promocjach na xbl. A xmb na PS3? Jak nie wejdziesz w psstore to nie wiesz nic. Dzięki reklamom dash jest przynajmniej żywy

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahaahhaha 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 775,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Czytając posty niektórych osób mam wrażenie jakby nie widzieli nic poza czubkiem swojego nosa. Tylko grasz na konsoli, super, Twoja sprawa, ale miliony osób korzystają z dodatkowych możliwości, które one oferują i za ich pośrednictwem słuchają muzyki, oglądają filmy, programy sportowe itp. Dzisiaj w dashu była reklama o promocji z darmowym miesiącem subskrypcji Eurosport Player, o której inaczej bym się nigdy nie dowiedział bo po co miałbym wchodzić do zakładki akurat z tą aplikacją skoro jej normalnie nie używam.

Opublikowano
Dzięki reklamom dash jest przynajmniej żywy.

lol

Opublikowano

Czytając posty niektórych osób mam wrażenie jakby nie widzieli nic poza czubkiem swojego nosa. Tylko grasz na konsoli, super, Twoja sprawa, ale miliony osób korzystają z dodatkowych możliwości, które one oferują i za ich pośrednictwem słuchają muzyki, oglądają filmy, programy sportowe itp. Dzisiaj w dashu była reklama o promocji z darmowym miesiącem subskrypcji Eurosport Player, o której inaczej bym się nigdy nie dowiedział bo po co miałbym wchodzić do zakładki akurat z tą aplikacją skoro jej normalnie nie używam.

jasne, bo o każdej promocji przeczytasz na ppe? Jak kupilem w promocji Far Cry Blood Dragon i Call of Juarez to dowiedzialem sie o tym z reklamy a nie niusa.

Dzięki, od dziś będe zupełnie inaczej patrzył na reklamy na TVN-ie i Polsacie.

Opublikowano

Niektórzy śledzą 10 stron w poszukiwaniu promocji i nie potrzebują mieć tego w jednym miejscu.

Mimo wszystko chciałbym mieć możliwość wyłączenia reklam w dashu. Płacę za abonament więc niech spi....

Opublikowano

widzę ze brak argumentow i stać was jedynie na skrótowce ;)

dzięki reklamom wiesz przynajmniej co sie dzieje odnośnie premier, dem, promocji, eventach, dodatkach dlc czy filmach i nie trzeba wchodzic na serwisy i grzebac miedzy niusami. Wystarczy odpalić konsole. A PS3, a konkretnie xmb nie informuje praktycznie o niczym, pomimo polaczenia z netem. Jest tylko lista znajomych i jedynia ta sekcja świadczy ze konsola ma polaczenie ze światem. Ale o czym ja mowie i do kogo? Jak ktos inne konsole poza ps3 nie zna to nie dziwne ze tak reaguje.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

mi reklamy tez nie przeszkadzają, szczególnie w takim wydaniu.

No i sam kupiłem wiele gier na promocjach, bo akurat w kafelku wyświetliła się informacja o obniżkach.

Opublikowano

Na prawde podoba wam sie dash zayebany reklamami filmow ?

a co w tym zlego? Uwielbiam ten argument przeciwko dashowi w xboxie. Tak jakby to byly reklamy podpasek albo proszku do prania. Lubie filmy wiec fajnie ze widzę reklamy najnowszych produkcji. To samo z grami. Dzięki reklamom wielokrotnie dowiadywałem o promocjach na xbl. A xmb na PS3? Jak nie wejdziesz w psstore to nie wiesz nic. Dzięki reklamom dash jest przynajmniej żywy.

A ja lubię podpaski. i com dashboard na xo dla mnei jest do dupy.

Opublikowano

Reklamy gierek spox. Reszta kolo ch.uja mi lata, ale mam wrażenie, że sonoklapy zatrzymali sie w erze psxa jeśli chodzi o rozwój sprzętu etc mianowicie konsola to tylko do gierek ew.mp3 sobie puścić (na nowej plejce nawet tego nie będzie xd) reklamy ch.uj, sterowanie glosem ch.uj, facebook i inne ficzery w konsoli ch.uj, cloud ch.uj. Goddamit gdyby nie plus to pewnie cyfrowej dystrybucji byście nie chcieli.

Opublikowano

Ok to zredukujmy je do promocji i tyle, jest coś takiego jak filtry według zainteresowania, można ustawić sobie filtr że interesują nas filmy,gry, seriale ,netflix czy hulu można coś takiego w prosty sposób dla speców od M$ dodać do ustawień konta.

Nie po to się płaci abonament żeby na 10 kafelków w 5 oglądać reklamy.

Reklamy gierek spox. Reszta kolo ch.uja mi lata, ale mam wrażenie, że sonoklapy zatrzymali sie w erze psxa jeśli chodzi o rozwój sprzętu etc mianowicie konsola to tylko do gierek ew.mp3 sobie puścić (na nowej plejce nawet tego nie będzie xd) reklamy ch.uj, sterowanie glosem ch.uj, facebook i inne ficzery w konsoli ch.uj, cloud ch.uj. Goddamit gdyby nie plus to pewnie cyfrowej dystrybucji byście nie chcieli.

ch.uj to się znasz, bo mp3 będą z patchem 1.50, konsolowy facebook uważam za ciekawy ficzer, zawsze będzie się z czego pośmiać jak ktoś da bekowe screeny lub zobaczyć jak przejść jakiś poziom w grze nie pytając się po forach.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

sterowanie głosem zawsze mnie bedzie bawić, jestem ciekaw czy ktoś faktycznie będzie tego używał.

Opublikowano

mianowicie konsola to tylko do gierek

Przecież dla tego kupuje się te pudełka? Reszta to tylko mniej potrzebne bzdety. Puszczam kąsole by popykać w gierki, no ewentualnie obejrzeć film na Blu-ray. No chyba, że ja jestem taki staroświecki.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

mianowicie konsola to tylko do gierek

Przecież dla tego kupuje się te pudełka? Reszta to tylko mniej potrzebne bzdety. Puszczam kąsole by popykać w gierki, no ewentualnie obejrzeć film na Blu-ray. No chyba, że ja jestem taki staroświecki.

Jak widać nowy marketing M$ już zbiera swoje żniwo, Reklamy > Gry

Opublikowano

Bywają też tacy, którzy korzystają z przeglądarki na konsoli (pomimo jej ułomności), odpalają streamowane filmy, telewizję (nie u nas, ale sporo osób u nas by chciało), słuchają muzyki, czatują ze znajomymi... Zgadzam się jednak, że reklamy powinny (przy opłacaniu abonamentu) być dobrowolne. Nie, żeby obecność okienka z reklamą powodowała u mnie grzybicę paznokci, ale znając życie z czasem pewnie te okienka zaczną się powiększać i w końcu zakryją 2/3 dasha.

edit. tak eX4cT_PL, dokładnie o to powyżej piszącym chodzi reklamy>gry. Sam to też zauważyłem i dziwię się, że M$ wypuszcza w ogóle ciekawiej zapowiadające się tytuły na premierę swojej maszynki niż konkurencja, skoro mogli wypuścić nową reklamę.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

sterowanie głosem zawsze mnie bedzie bawić, jestem ciekaw czy ktoś faktycznie będzie tego używał.

ex box, lets masturbate

ex box next picture

ex box slideshow

ex box stop and zoom

ex booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox

Opublikowano

W sumie zapomnialem ze Xbox One nie reklamuje sie jako konsola do grania, takze Xboty majo moze troche racji, oni chca wypozyczalnie wideo, kablowke oraz blok reklamowy w jednym, ja chce przede wszystkim konsoli do gier oraz okazjonalnie odpalenia jakiegos BR (wiekszosc i tak ogladam na kompie bo tez podpiety do TV jest), stad pewnie moj negatywny stosunek do reklam samych filmow (2 reklamy na ok 20 poswiecone grom).

Gdyby te go.wna nie potrzebowaly osobnych systemow operacyjnych (ile xbox ma ich miec, 3?) i nie zzeraly niepotrzebnie zasobow to robta co chceta, a tak, to ch.uj.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

korzystają z przeglądarki na konsoli

To współczuję bo to "coś" to taka padaka, że szkoda gadać. Już wolę na komórce łazić po sieci niż korzystać z tego potworka.

Opublikowano

korzystają z przeglądarki na konsoli

To współczuję bo to "coś" to taka padaka, że szkoda gadać. Już wolę na komórce łazić po sieci niż korzystać z tego potworka.

Ja też uważam to za masochizm, ale z tego bajeru od lat korzystają wierni marce Playstation i sobie chwalą.

Opublikowano

Ja też uważam to za masochizm, ale z tego bajeru od lat korzystają wierni marce Playstation i sobie chwalą.

No dziwne, żeby wierni, zapatrzeni w plejstejszyn fani hejtowali cokolwiek związane z konsolą Sony.

Opublikowano

No i właśnie o to chodzi w tych bajerach: jeżeli jedna konsola je ma to dla jej fanów są za(pipi)istością, darem bog, a jeżeli nie ma to "na co to komu, gry się liczą! Tzn. grafika, a jak nie, to grywalność"

Opublikowano

Ufff <wyciąga PS4 z szafy>

Opublikowano

wracając do tematu Dashbordow, nowy dash PS4 wygląda spoko, tyle ze większość rzeczy na Xie mogę zrobić za pośrednictwem strony WWW, uzupelnic swój profil, polecić gry, wyszukać znajomych, napisac do nich wiadomość, polecić gre, ustawić opis itp. - podobnie jak za pomocą aplikacji Smart Glass, przez komorke, tablet itp. - na PS4 zas znowu mamy 1 filmik i wciąż niezmieniona (pipi)owa strone, na której nie możemy zrobić prawie nic.

PS. Ktos zarzuci linkiem do sklepu PSN, chciałbym zobaczyć jak to wygląd, bo nawet tego znaleźć nie mogę. Można w ogole robic zakupy przez www ?

EDIT: Dobra - już znalalzem, sklep akurat wygląda fajniej niż u konkurencji, tylko działa 5 razy wolniej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

nie ma co sie oszukiwac ale z tego co obie firmy zaprezentowaly, to dash w xbox one zjada tego z ps4, pod wzgeldem wygladu, przejzystojsci, te reklamy sa naprawde super zrobione.

ciekawe ze znow najwiekszy problem z dashem xboxa maja osoby, ktore nienawidza wszystkiego co reprezentuje xbox...byc moze xbox one bedzie podkonsola, nie zmienia to faktu ze nasze sonoklapki to podludzie, podgracze xD

najlepszy jest Yano co stwierdzil ze gry na PS3 wygladaja lepiej niz na Xbox One 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.