Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

@hav3n

Ten górny screen to co to ? BF4?

Bo lewa połowa wygląda obrzydliwie. Szczególnie te ząbki i "dziury" w cieniu rzucanym przez liście.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

@hav3n

Ten górny screen to co to ? BF4?

Bo lewa połowa wygląda obrzydliwie. Szczególnie te ząbki i "dziury" w cieniu rzucanym przez liście.

Aha.

Opublikowano

suteq to taki wieczny wołacza "spojrzcie na mnie", ch,uj wie skad sie wzial, zmienia obozy czesciej niz kanabis skarpety, i ma komputer za 2tysie silniejszy od ps4, niech ktos go zbanuje.

Jaki wkur,wiajacy pasozyt na zdrowym organizmie CW.

Opublikowano

suteq to taki wieczny wołacza "spojrzcie na mnie", ch,uj wie skad sie wzial, zmienia obozy czesciej niz kanabis skarpety, i ma komputer za 2tysie silniejszy od ps4, niech ktos go zbanuje.

Jaki wkur,wiajacy pasozyt na zdrowym organizmie CW.

+1

Opublikowano

Nigdy nie byłem w żadnym obozie, żebym je zaczął zmieniać.

Bardziej wkur.wiający jesteś Ty bo narzucasz innym swoje zdanie jak było np. z Beyond i każdy kto ma inne zdanie niż Ty to debil.

A więc kalafiorka?

To wchodzenie sobie w tyłek w waszym wykonaniu w sprawie PS4 jest po prostu obrzydliwe. :sick:

Zero obiektywizmu tylko zaślepiona miłość do Sony i krzyczenie NADKONSOLA, PS4 FOREVER w wykonaniu alterów pokroju benca i fanbojków typu YETI. Zwyczajnie obrzydzacie PS4.

@hav3n

No to mnie teraz rozyebałeś. :confused:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@suteq

Infomous

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dopiero teraz sprawdziłem jak wygląda headset do ps4 i to kur.wa jakiś żart? Przecież to plastikowe badziewie od 360/xone którego produkcja pewnie kosztuje $1 jest 100 razy lepsze. 

Opublikowano

iVrl7EPKobzbn.gif

mega przedsmak jak będą na next genach wyglądać momenty w grach gdzie strzelamy na szynach

Opublikowano

iVrl7EPKobzbn.gif

mega przedsmak jak będą na next genach wyglądać momenty w grach gdzie strzelamy na szynach

Z czego to jest motyw?

Opublikowano

KIllzłom Shadow Fail

Opublikowano

poczekajmy do konca listopada, konca grudnia.

Jak sie okaze ze co druga ps4 sie przegrzewa i wybucha to temat bedzie  trzeba  i tak zmieniac xD

Opublikowano

Ej a teraz poważniejsze sprawy - kiedy będzie Console Wars 7? Kiedy głosowanie na podtytuł?

W sumie racja, skoro pytanie w podtytule znalazło swą odpowiedź, potrzebujemy nowy temat.

Opublikowano

Console Wars 7: Ostatni Krzyk Zmazzeo

Opublikowano

Ej a teraz poważniejsze sprawy - kiedy będzie Console Wars 7? Kiedy głosowanie na podtytuł?

Nie będzie, aktualny podtytuł pasuje idealnie, a na nowym silniku tematy się nie krzaczą po osiągnięniu 500 stron więc nie ma potrzeby.

Opublikowano

Nie będzie, aktualny podtytuł pasuje idealnie, a na nowym silniku tematy się nie krzaczą po osiągnięniu 500 stron więc nie ma potrzeby.

Mam nadzieje, ze pasozyty docenia userow, ktorzy placa abonament.

Opublikowano

Yhym.

Nikt nie wymiera, przechodza na wlasciwa strone gdy okazalo sie ze gwalt to to nie to samo co sex.

Opublikowano
Polygon COD: Ghosts Review update: (XBONE better version)

While the Xbox One version of Call of Duty: Ghosts has been confirmed by Activision to run at a lower resolution than its PS4 counterpart (720p upscaled to 1080p native, respectively), that numerical difference is less meaningful than you might imagine.

The two versions look nearly identical. Viewing the Xbox One release next to the PS4 , I had difficulty telling them apart. It's possible that the PS4 version looked somewhat sharper, but that may have just been my imagination after confirming the hard resolution difference. The next-gen releases of Call of Duty: Ghosts are so close together that gun to my head, I'd have no confidence in being able to discern which version was which — at least, while the two are standing still.

The Xbox One release's framerate was far more noticeable. As mentioned in the initial review, Call of Duty: Ghosts suffers from consistent framerate drops on the PS4, especially during multiplayer when action got especially hectic. The Xbox One version suffered no such drops, maintaining a steady 60 frames per second throughout.

For a multiplayer shooter, framerate consistency is paramount. Given its relative visual parity with the PS4 release, Call of Duty: Ghosts is a more playable, slightly superior (albeit disappointing) game on Xbox One.

Xbox One score: 7.0
PS4 score: 6.5

http://www.polygon.com/2013/11/5/5052646/call-of-duty-ghosts-review

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.