Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a a miało byc Ps4 na premiere.

#Nadkonsola zawiodła gdzie te system sellery na premiere..  :yucky:

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ciekawe ze nikt nie wpadl na pomysl podkradniecia znnaje marki i wydania jej na premiere.

Ja np. z sentymentu i miłosci rzucilbym sie na x one gdyby byla wiadomosc ze wychodzi remake vagranta.

Opublikowano

Hmm... Colony Wars ?

@Jaczes

Klonoa, kuva ! Ide obejrzec intro z 1nki :(

mam jedyneczke mint condition <duma><true player>

i dwojeczke w gorszym stanie

Opublikowano

ciekawe ze nikt nie wpadl na pomysl podkradniecia znnaje marki i wydania jej na premiere.

Ja np. z sentymentu i miłosci rzucilbym sie na x one gdyby byla wiadomosc ze wychodzi remake vagranta.

Ale wiekszosc Xbotow w tych czasach jak widac grala na pegazusie. W jaki sentyment tu bic ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

"Big franchise", "space"

Najbardziej pasuje colony wars

Yup, dlatego napisalem. Choc nie wiem jaki jest sens, podejrzewam ze niewiele ludzi pamieta nawet taki tytul. Lepiej by bylo przysadzic jakas bardziej nostalgiczna petardą.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

"Big franchise", "space"

Nie, omega boost.

Opublikowano

Hm, ja obstawiam Colony Wars jeśli ma być gra w kosmosie.

Z innej beczki - Sony i jakieś indie studio pracuje nad Parappą na PS4 i/lub PS Vita. Dodatkowo Sony ma w planach odstąpnienie swoich marek indie deweloperom by Ci zrobili nowe gry na znanych z ery PS1 i PS2 markach..

Opublikowano

Fighting Force 2.

przespałeś coś rozi. dwójeczka to był mój tytuł startowy jak kupowałem szaraczka. głupi wybór, ale prestiż pierwszej części w osiedlowym salonie gier i brak metacritic w tamtych czasach zwyciężył ze zdrowym rozsądkiem o ile o czymś takim można w ogóle mówić w przypadku podjaranego dzieciaka jakim wtedy byłem.

Opublikowano

FF2 to byla zupelnie inna gra i strasznie sie nia rozczarowalem :<

Opublikowano

czasy radosnych beat-em upów już nigdy nie wrócą :(

Opublikowano

No to dziś panowie nie śpimy ? :D

Opublikowano

Wykaz najbardziej obiecujących horrorów na 2014 rok. 13 pozycji, 3 na konsole i PC-ty, 10 tylko na PC. Lololololo. I jak tu z ograniczonymi posiadaczami jednej konsoli gadać np. o horrorach jeśli podobbny stan jest już od paru lat. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Serio ktos poza Figaro nabiera sie znow na ta szopke? Minusa dalem przez przypadek.

Opublikowano

@Sibian: Mi tam wystarczy jak wyjdzie The Forest. Po kolejnym trailerze wprost nie mogę się doczekać gierki:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Było ?:

iW9mwxyMGE91.JPG

O połowę mniejsza i o połowę mocniejsza, beka z brzydala xbona.

PS.

iYj0EJfDdruQy.gif

ku-xlarge.gif

Okazało się, że PS4 pod spodem ma 3 nóżki, więc stąd to bujanie jak naciskamy palcem.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O połowę mniejsza i z zasilaczem w środku, ciekawe kto tym razem wygra wyścig o najczęściej padającą konsolę :teehee:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

@Sibian: Mi tam wystarczy jak wyjdzie The Forest. Po kolejnym trailerze wprost nie mogę się doczekać gierki:

Irytujące jest to, że można przypuszczać, że gdyby ten sam zwiastun został tutaj opublikowany pod nazwą "The Forest Trailer 2 (PS4)" to #excite ciągnąłby się przez trzy strony.

Opublikowano

Pierwszy raz chyba muszę się zgodzić z bluberem.

za Apocalypse z głosem Bruca bym mógł się zastanawiać nad ps4

Opublikowano

Serio ktos poza Figaro nabiera sie znow na ta szopke? Minusa dalem przez przypadek.

Zawsze można sobie przejrzeć na spokojnie.

Ja tam oglądam, i tak czeka mnie bezsenna noc.

Minus OK.

Opublikowano

Ej widzieli na gafie że ktoś zasłyszał jak ktoś sypnął przy piwku że sony robi nowego parrape na vite/ps4?(było?)

"Big franchise", "space"

Yup, dlatego napisalem. Choc nie wiem jaki jest sens, podejrzewam ze niewiele ludzi pamieta nawet taki tytul. Lepiej by bylo przysadzic jakas bardziej nostalgiczna petardą.

CW coś na zasadzie zapowiedzianego shadow of the beast, średniego kalibru  maybe

Wykaz najbardziej obiecujących horrorów na 2014 rok. 13 pozycji, 3 na konsole i PC-ty, 10 tylko na PC. Lololololo. I jak tu z ograniczonymi posiadaczami jednej konsoli gadać np. o horrorach jeśli podobbny stan jest już od paru lat. 

pewnie faktycznie wyjdzie 6  z czego 3 "  ambicje były duże ale w praniu nie wyszło".  Ale spokojnie nowe polityki samowydawnictwa na konsolach wypalą i przyniosą podobne efekty jak FPS na konsolach w tej generacji, paradoksalnie ośmieszyły pecetowy lineup;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.