Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

na pewno lepsze niz dowiedziec sie w 1999 roku, ze istnieje cos takiego jak playstation.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 764,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

@Jaczes

XD ... widze ze stygmat '99 predko nie zniknie.

Odbijajac na chwile od next-genow, skumajcie "atencyjna" dziwe:

Koncowka miazdzy, jak mowi jaki kontroler trzyma :D.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

na pewno lepsze niz dowiedziec sie w 1999 roku, ze istnieje cos takiego jak playstation.

nawet pc master race na tym forum wczesniej poznalo playstation niz Mazzeo :(

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że wszyscy się tego Polygona czepiają, a jako chyba jedyni napisali prawdę o tym, że nie widać różnicy w rozdzielczości w Ghost na obu konsolach, jeszcze zanim wyszło na jaw, że obie są w 720p w singlu, podczas gdy inne serwisy (w tym chyba IGN) pisały, że na PS4 od razu rzuca się w oczy wyższa rozdzielczość. Jak napisali, że na PS4 nie można sprawdzić trofeów offline, to też gromy się na nich posypały na gaffie jakby to była ich wina :)

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że wszyscy się tego Polygona czepiają, a jako chyba jedyni napisali prawdę o tym, że nie widać różnicy w rozdzielczości w Ghost na obu konsolach, jeszcze zanim wyszło na jaw, że obie są w 720p w singlu, podczas gdy inne serwisy (w tym chyba IGN) pisały, że na PS4 od razu rzuca się w oczy wyższa rozdzielczość. Jak napisali, że na PS4 nie można sprawdzić trofeów offline, to też gromy się na nich posypały na gaffie jakby to była ich wina :)

Moze nie zainstalowali patcha ktory podciaga gre do 1080p ? To by wiele wyjasnialo skoro trofea offline chcieli sprawdzac. <Detektyw>

Opublikowano

Biedne, pokrzywdzone i szykanowane przez growe media Xboty  :( Dobrze ze Polygon staje w waszej obronie  :kiss:

Opublikowano

Moze nie zainstalowali patcha ktory podciaga gre do 1080p ? To by wiele wyjasnialo skoro trofea offline chcieli sprawdzac. <Detektyw>

A czy ten patch nie wyszedł przypadkiem dopiero w dniu premiery PS4? Wcześniej wszyscy recenzenci grali w 720p, pierwotnie przecież ten wałek wyszedł jak się okazało, że materiały DF są na PS4 w 720p. 

A z tymi trofeami to nie chodziło, że nie są podłączeni do PSN tylko o sam fakt, że z poziomu niepodłączonej konsoli nie da się sprawdzić jakie masz na swoim koncie trofea. (Link - http://www.polygon.com/2013/11/14/5103898/ps4-what-you-cant-do-offline)

You can definitely earn Trophies while playing PS4 games offline, but if you try to look at your list when you've disabled the console's internet connection, you'll get the following error message:                                                                               [Connect to the Internet] is turned off.                                                                                                                                   (NW-31484-0)                                                                                                                                                              There's no caching of data, either. Even if you viewed your Trophies and then disconnected from the internet a second later and tried to look at the list again, you'd get that same message. It seems that whenever you bring up the Trophy list, the PS4 attempts to contact Sony's servers, and it won't display the list unless it can sync to get the latest version. 

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

konsola u naszych zgredków

Edytowane przez Kyo*
Weź się naucz wklejać filmy i nie edytuj już posta... ;)

Opublikowano

z tego co mowi hiv jest tak jak pisalem, 15 minut do tyłu cały czas + tyle ile sie zmiesci na dysku do przodu.

Boze, czy ja zawsze musze miec racje?

Opublikowano

Jestem w ciężkim szoku, jak tutaj każdy hejtuje gry i to, co Sony zaprezentowało. Czytasz to i się wk*rwiasz tylko, że mamy takich ludzi w Polsce, którzy zamiast cieszyć się grami, czerpać z nich radość, to wiecznie to źle, tamto źle i hejt, hejt, hejt. Zamiast kupić dwie konsole, mieć to w (pipi)e, to krytykują. Nie wiem jak wielkim debilem trzeba być, żeby wczorajszy event stawiać na równi niemal z konferencją. Jak mogliście po tym oczekiwać czegoś wyjątkowego? Dla mnie zapowiedź Uncharted to był właśnie szok na miarę takiego eventu.

A że samo Uncharted - dwójka to crap? Myślałem, że spadnę z krzesła. O ile oceny nie są już żadnym miernikiem (vide oceny Shadow Fall, gdzie gracze mają mega pozytywne opinie, szczególnie o multi), to przecież Uncharted 2 ma średnią 96, a Uncharted 3 - 92! To są złe gry? Nikt nic nie wie, czym będzie Uncharted na PS4, co to będzie, jak to będzie wyglądać, ale już znawcy oceniają, bredzą, że wtórne, że samograj, a (pipi) wiedzą. DNO!

Tak samo, zamiast jarać się startem kolejnej generacji i tym, że WRESZCIE przesiądziemy się z tej PS3 i X360, to ciągle hejty, że Xbox One do dupy, że PS4 posysa, że coś tam źle działa, to słabo zorganizowane. Zróbcie to lepiej. Rany, czytać się czasami nie da, jak kosmiczne mają wymagania co niektórzy. O dziwo, taki NeoGaf jara się i większość osób skacze z radości, a tutaj wiecznie źle, źle, źle.

Dobrze gadasz. Sam mam podobne zdanie ale uznałem, że nie warto tu o tym pisać bo i tak to różnicy nie zrobi, haters gonna hate. Nie jest jednak tak, że nie ma osób, które nie cieszą się z nowej generacji i gier na nią. Są, tylko tak to już jest, że najwięcej hałasu i najwięcej do gadania mają ci, którym coś wiecznie nie pasuje. Zresztą wystarczy poczytać ten temat: albo hejt albo trolling albo, co dopełnia dziecinności, skrajny hype. 

Opublikowano

z tego co mowi hiv jest tak jak pisalem, 15 minut do tyłu cały czas + tyle ile sie zmiesci na dysku do przodu.

Ale o tym wiadomo nie od dziś

Opublikowano

tak, ale kiedys mazzeo sie pytal i jakas madra glowa podwazyla to gdy to napisalem.

Opublikowano

tak, ale kiedys mazzeo sie pytal i jakas madra glowa podwazyla to gdy to napisalem.

I uwierzyles madrej glowie ?

Opublikowano

I uwierzyles madrej glowie ?

tez sie temu dziwie

Opublikowano

embargo na recki exów na xbone:

It's PS4 day, but what about the Xbox One? Don't worry. We'll be getting to it. We'll have a review of Microsoft's console live on Kotaku at 9pm PT on Tuesday, November 19 (that's midnight on Tuesday for those of us on the east coast). The system launches on Friday, the 22nd.

Sony allowed us to review their console and launch games all at the same time. Microsoft is doing things a little differently, staggering review embargoes throughout next week. Look for Dead Rising 3 and Crimson Dragon reviews as soon as Monday and Ryse on Thursday.

http://kotaku.com/heads-up-our-xbox-one-review-will-run-on-tuesday-night-1465171347

Ciekawe czemu Ryse będzie recenzowany najpóźniej, hmm... lol.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

nie, ale nie wdawałem sie w dyskusje!

btw, ten soq słyszał o szamponach czy ma taki styl menela?

embargo na recki exów na xbone:

It's PS4 day, but what about the Xbox One? Don't worry. We'll be getting to it. We'll have a review of Microsoft's console live on Kotaku at 9pm PT on Tuesday, November 19 (that's midnight on Tuesday for those of us on the east coast). The system launches on Friday, the 22nd.

Sony allowed us to review their console and launch games all at the same time. Microsoft is doing things a little differently, staggering review embargoes throughout next week. Look for Dead Rising 3 and Crimson Dragon reviews as soon as Monday and Ryse on Thursday.

http://kotaku.com/heads-up-our-xbox-one-review-will-run-on-tuesday-night-1465171347

Ciekawe czemu Ryse będzie recenzowany najpóźniej, hmm... lol.

figaro, ale gry na ps4 byly juz sprzedawane przed reckami wiec to tez nie jest tak rozowo. Mnostwo ludzi mialo w  chacie knacka nie wiedzac ze maja w pudelku 5/10.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Nic na gafie nie piszą ciekawego?

Ja cały czas mam beke z tego gifa, mistrz tygodnia.

ps4bird.gif

Opublikowano
figaro, ale gry na ps4 byly juz sprzedawane przed reckami wiec to tez nie jest tak rozowo. Mnostwo ludzi mialo w  chacie knacka nie wiedzac ze maja w pudelku 5/10.

a kto im ku.rwa kazał kupować te gry przed reckami? mogli poczekać na dzień premiery.

Opublikowano

Ktos mi moze napisac, dlaczego Killzone dostal takie noty, skoro multi wyglada tak dobrze?

Oni sie w ogole przyczepili do czegos, poza tym, ze nie jest odkrywczy i podobny do CODa?

Opublikowano

multi chyba w ogole nie recenzowali

pisali ze sredni singiel

Opublikowano

nie, recenzowali tylko singla.

esaeyesyee@ singiel może i tak, ale multi widać, że jest przeciwieństwiem coda ;p

cytujac post na neog: high health, low regen, no melee instant kills warzone

sogood.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Easye chodzi o to czemu w fps recenzuja singiel i daja calej grze taka ocene skoro wiadomo ze 99% czasu spedzimy w multi a multi wyglada za(pipi)iscie wiec gra jest pewnie na 9.

Opublikowano

Nic na gafie nie piszą ciekawego?

Ja cały czas mam beke z tego gifa, mistrz tygodnia.

ps4bird.gif

Te 2 to moje ulubione:

mattrickps4on42yut.gif

iFTE9G3acJz3A.gif

[*] Don Mattrick i Don Sterydo

Sony dalo strasznie dupy z tymi recenzjami w takim razie. Gdyby recenzje Battlefield'a lub CoDa mialy byc pisane tylko przez pryzmat singla pewnie oceny byly by podobne (lub nizsze w przypadku coda gdzie singiel jest nudny i krotki).

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.