Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

2 lata po premierze sporo graczy ubyło zawiedzonych poprzednią siłą strzelania z biodra (lock on na krótsze dystansy), częśc poszła do obozu TLOU. Co ciekawe kiedy gram ze znajomymi z USA (większośc graczy w U3), znajdują mecze dużo szybciej, ale już raczej nie w trybie Klasycznym. To proste; 1.18 powinien wyjść rok temu. Sam porzuciłem to mp po roku z braku supportu. Inna sprawa że grałem prawie tylko w nie. 

@ Bansai:

Spoko, rozumiem. Ja już się chyba zwyczajnie przyzwyczaiłem.

Grając w custom games, np. granie klanowe, czy z przyjaciółmi można wyłączac wspomniane kickbacki (np. wspomniane RPG z rękawa) w każdym trybie gry. To samo dotyczy zwykłych perków, a jednak 95% graczy w U2 i 3 te ostatnie preferuje. Zapewne dlatego że nie są tak potężne jak te pokazane w innych tytułach.

E: Pojawił się nowy eks na ps4 pt. Contrast i wygląda naprawdę good;

"Dostępna dla posiadaczy abonamentu PlayStation Plus bez dodatkowych opłat gra logiczno-zręcznościowa, w której świat cieni jest tak samo ważny jak ten rzeczywisty." 

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fcbXPYygyC8#t=84[/media]

"Contrast zmusi do myślenia oraz takiego operowania światłem i cieniami, by stworzyć ścieżkę dla głównej bohaterki, która jest jedyną towarzyszką opuszczonej przez oddających się rozrywkom rodziców."

Cholera, fajne to.

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pojawiają się kolejne recenzje Killzone SF i średnia cały czas rośnie i jest "już" 75% a bez systemu wagowego wynosi 78%. Nie zdziwiłbym się gdyby osiągnęła 80%. Widać że sony popełniło duży błąd pozwalając na recenzję bez w pełni działającego multi.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/killzone-shadow-fall

Opublikowano

Pojawiają się kolejne recenzje Killzone SF i średnia cały czas rośnie i jest "już" 75% a bez systemu wagowego wynosi 78%. Nie zdziwiłbym się gdyby osiągnęła 80%. Widać że sony popełniło duży błąd pozwalając na recenzję bez w pełni działającego multi.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/killzone-shadow-fall

Nie, to nie Sony popelnilo duzy blad, to wychodzi jak recenzenci sa glupi i rzetelni, ale to Ameryka - sami debile

Opublikowano

Jezeli chodzi o multi to dla mnie TF2 wymiata i hój. Grałem baardzo długo na xboxie, potem jak mi padł to katuje dalej na pCeta.

Opublikowano

Nie rozumiem po co się spinać o konsolę. Przecież są "praktycznie" takie same. Coś na jednej wygląda lepiej, a na drugiej gorzej i tyle. Nie grafika jest najważniejsza! Mam xboxa 360 (bo był tańszy od ps3 swego czasu) i teraz zamierzam kupić ps3 aby nadrobić zaległości w kilku gierkach, które mnie interesują + zostanie mi odtwarzacz blu-ray :) W nowej generacji celuję w ps4 (bo tańsza i to co zrobił m$ mi nie odpowiada). Pod koniec generacji dokupię xone, a w między czasie wii u. I po co ta spina?

Opublikowano

ale to Ameryka - sami debile

Weź ty sie lepiej juz nie wypowiadaj.

Opublikowano

I po co ta spina?

e..... for fun :teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A jeżeli tak to przepraszam ;)

Opublikowano

Przeczytałem ten wpis blogowy Barona o PS4. O jezusienku chrystusieńku nazarejsiusinku. Przypomina mi pokłady beki gdy Zeratul pisał swojego bloga za dawnych czasów (chyba nawet dalej pisze). Baron albo kłamie (w PS4 JEST opcja uśpienia konsoli), albo specjalnie pomija pewne fakty aby ładnie się to wpasowało w jego opinię. Pisze też, że gry są słabe, choć nie grał w żadną z nich. Jestem BARDZO ciekaw jak oceni Xbox One na premierę. Ciekawi czy też zgani ją za brak funkcji, które dojdą po launchu?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie rozumiem po co się spinać o konsolę. Przecież są "praktycznie" takie same. Coś na jednej wygląda lepiej, a na drugiej gorzej i tyle. Nie grafika jest najważniejsza! Mam xboxa 360 (bo był tańszy od ps3 swego czasu) i teraz zamierzam kupić ps3 aby nadrobić zaległości w kilku gierkach, które mnie interesują + zostanie mi odtwarzacz blu-ray :) W nowej generacji celuję w ps4 (bo tańsza i to co zrobił m$ mi nie odpowiada). Pod koniec generacji dokupię xone, a w między czasie wii u. I po co ta spina?

Plan idealny - wszyscy prosze sie zastosowac i zamykamy temacik

:teehee: 

Opublikowano

EA posmarowało!

Opublikowano

Bluray loads painfully slow. This is a Sony product, you think it would load faster than my 2 year old standalone Panasonic Blu-ray player.

-Blu-ray will not output digital sound, neither will games. But the dashboard will?

-Blu-ray looks DVD quality and a little bit muddy on my 1080p Set

jesli to prawda to beka z sony

Opublikowano

To jest technicznie niemożliwe żeby BR wyglądał jak DVD więc I call BS.

Opublikowano

Ps4 juz zaczynaja zdychac

Back in October, Sony's Shuhei

Yoshida denied rumors that PlayStation 4 systems were

suffering from the "Red Line of

Death" -- a play off of Xbox 360's

Red Ring of Death which basically

bricked the console. The rumor

initially stemmed from an image showing the PS4 in an unventilated

plastic case and displaying a red

LED light. The red light is believed

to be a system response to overheating and once the system cools down its supposed to go

back to blue. I'm not so sure that's

happening with some users. As the PlayStation 4 begins getting into the hands

of the masses, we're seeing more and more

evidence of PS4 systems suffering from a similar

RLoD issue. The first comes from NeoGAF member inner-G who posted a YouTube video of his problem. Firmware install stopped partway through, now after

booting it gives a red line and shuts down. System

information says it is on 1.01 still? Fans never turn

on causing the red light and overheating. And then there's these videos, all showing the same

issue: One thing these videos all have in common are the

PS4's displaying the red line and then beeping three

times before shutting down. Keep in mind, these are

just a few isolated cases. After all, the PS4 is

probably in the hands of millions of gamers, so

there's no reason to start a panic... yet. Sony has already acknowledged there have been a "a handful of people" who have reported issues with

their PlayStation 4 systems. "This is within our

expectations for a new product introduction, and the

vast majority of PS4 feedback has been

overwhelmingly positive," the company said. Sony

estimates that the number of affected systems represents "less than .04% of shipped units to

date," which is apparently within the company expectations for a new introduction. Thankfully, I've not experienced the Red Line of

Death (hopefully I didn't just jynx myself!). How has

your PS4 launch experience been so far?

www.gamezone.com/news/2013/11/15/new-claims-of-ps4-s-red-line-of-death-beginning-to-pop-up

www.amazon.com/PlayStation-4-Launch-Edition/product-reviews/B00BGA9WK2/ref=cm_cr_pr_hist_1?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending

Opublikowano

Już się grzeją. No gdzie teraz ci forumowi fachowcy którzy twierdzili , że Sony to mistrzowie chłodzenia i mogą sobie pozwolić na tak małe pudełko PS4.

Opublikowano

Spory minus dla Sony. Ziomki wymienią na gwarancji, ale jeśli to tak się grzeje to sporo lipa.

Role się zamieniły 100 %. Teraz to Xboty będą cisnąć RRODA :D

Opublikowano

Red Line of Death xDDD Mamy nowe określenie. Prędko. Już redakcja PE wspominała , że PS4 coś za dużo ciepła wydaje. Filmiki zaczynają się mnożyć. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Nie ma co sie cieszyć z tego, że konsola jest awaryjna. Nie istotne czy jestem xbotem czy nie nadal to nie jest nic pozytywnego.

Opublikowano

Ale tu nie chodzi raczej o przegrzanie się konsoli, ale o jakąś wadę fabryczną. Aczkolwiek powoli skutecznie zniechęca mnie to od kupna konsoli na premierę.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

867315.jpg

Opublikowano

Ale tu nie chodzi raczej o przegrzanie się konsoli, ale o jakąś wadę fabryczną. Aczkolwiek powoli skutecznie zniechęca mnie to od kupna konsoli na premierę.

Niestety, wszystko wskazuje ( support, głosy od Sony ) , że jednak fizycznie się przegrzewa. Ponoć dotyczy to małego procenta konsol, ale nigdy nie wiadomo, czy za miesiąc, rok, dwa nie zacznie dotyczyć to kolejnych. Coraz nowsze gry będą coraz bardziej nagrzewać podzespoły które dodatkowo z czasem się trochę zużywają i są bardziej podatne.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Nie ma co wnioskować na podstawie tych niusów, wiadomo że jedno zepsute PS4 rozreklamowane na twitterze wyolbrzymia problem i sieje panikę. Z drugiej jednak strony - ile to razy czytałem w tym temacie że Sony to mistrzowie hardware...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.