Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

a jednocześnie prawie dwa razy mocniejsze

to teraz z 50% różnicy robimy 2 razy mocniejszą konsolę z PS4? ile czasu zajmie kiedy będzie 10 razy mocniejsza?

Masz rację PS4 jest o 50% mocniejsze od xboxa one a jednocześnie o 100$ tańsze. Gdy wyjdzie gra od naughty dog wtedy dopiero będzie można powiedzieć że PS4 jest 2 razy mocniejsze.

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

a jednocześnie prawie dwa razy mocniejsze

ile czasu zajmie kiedy będzie 10 razy mocniejsza?

4JyjMh2.jpg

by9vph1cqaetyqt.jpgorknrm5.jpg

Patrząc na powyższe zestawienie, to jakieś cztery miesiące.

Opublikowano

Boże jakie lizodupstwo ludzików z gejonly. Jeden wstawia screena, a drugi już plusika daje. Żałośni fanboye i podgracze. [*]

Opublikowano

"Niektórzy" (np. ja) tego pada w łapie nie mieli, więc trudno handlować.

Jeszcze co do krzyżaka. Ktoś tutaj wspominał jakiś czas temu, że SONY ma opatentowaną konstrukcję krzyżaka dzielonego na 4 niezależne klawisze i dlatego wszystkie inne są oparte na konstrukcji jednolementowej. No i właśnie to chyba nie jest tak do końca, bo np. Razer robi pady z konstrukcją dzielonego krzyżaka (fakt, że nie ma to startu do tego od SONY). W sumie dziwne, że ani nntendo, ani M$ nie zdecydowali się na podobny krok.

Opublikowano

Nintendo nie musi, bo ma lepsze krzyżaki :).

Opublikowano

Tak tak, nintendo ma wszystko lepsze.

Nastepny prosze.

Opublikowano

Nie wszystko, także pozdrawiam.

Opublikowano

Ale nie ma gier :teehee:

Opublikowano

Coś za coś. ;)

Opublikowano

Ja bym dyskutował czy lepsze są w padach od Niny. Trzeba sobie zdać sprawę z faktu, że obecnie z krzyżaka jako głównego kontrolera korzystamy chyba tylko w bijatykach i platformówkach 2D (czasami niereformowalne dinozaury grają jeszcze w PESa), a w całej reszcie gier pełni on rolę pomocniczą (inwentarz, odpalenie jakichś mocy, mapa itp.). W takim przypadku ZAWSZE będzie lepsza konstrukcja podobnego typu co ta w padach od SONY.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Coś tam się znajdzie.

Opublikowano

A jednak, PS4 najlepszym startem w historii marki. Oby tak dalej. 

Opublikowano

To było do przewidzenia. Wii U dołuje a X1 jeszcze nie ma.

Opublikowano

Drake-face.jpg

>moja twarz gdy ludzie cisną Mario i Zeldę od tasiemców

3be8a765d4fea5dcb46dc1cc693d8285_origina

a to moja.

Opublikowano

c69610844fb55c184f172c17451986de_origina

Opublikowano

jeszcze jakby była to prawda :teehee:

Opublikowano

Jako gracz życzę sobie, żeby PS4 dominowało jak w czasach PSX i PS2 :)

Opublikowano

Jak będzie taka różnorodność i jakość gierek jak w czasach choćby PS2 to będę mega zadowolony. Tjaa marzenia.

Choć PS3 też ma sporo świetnych tytułów dla których warto było kupić te pudełko, a jeszcze troszkę fajnych przede mną.

Z perspektywy czasu jestem zadowolony tym co dostałem choć wiadomo, że na PS2 było tego od groma więcej.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Niech dominuje, ale przez jakość, a nie brak alternatywy

Opublikowano

Jakościowo Sony mocno zadbało o ten sprzęt i nie ma w tym żadnej przesady. W mniejszym opakowaniu umieściło lepsze podzespoły niż XOne a do tego ma mniejszy wiatrak (dość ryzykownie) a pierwsze testy sugerują, że konsolka radzi się z odprowadzaniem ciepła zayebiście. Digital Foundry testowało sprzęt w pokoju z temperaturą 23 stopni i w odległości metra praktycznie konsolki nie słychać. Nie wiadomo jeszcze jak to będzie wyglądało latem ale do tej pory na pewno Sony coś ogarnie w tej kwestii. 

PeCetowe komponenty, dobry wygląd, przyzwoita cena i konsolowy charakter - to nie mogło się nie udać. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Niech dominuje, ale przez jakość, a nie brak alternatywy

Święte słowa, polać mu.

Opublikowano

Wiatraczek wiatraczkowi nie równy, MS wsadził byle jaki który można kupić w każdym sklepie komputerowym, patrząc na wiatraczek SONY mam wrażenie że jest to projekt Sony który był testowany pod kątem jak najlepszego odprowadzania ciepła.

Co do poziomu hałasu to chyba jest trochę głośniejsza i wydaje taki świst, ale to chyba wynik budowy tych łopatek.

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Jest głośniejsza niż Super Slim ale zdecydowanie ciszej działa niż FAT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.