Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Faktycznie, o tej porze to już tylko dobranocka, jutro poniedziałek.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Trawa lepsza niż w Mafii na PS3 :D

Opublikowano

slUXOkw.jpg

I po co mi jakieś Plejstejszon :D

ibt116BKxQ3qBr.gif

A 29ego 3DWorld

#NextGenIsHere #excite

Opublikowano

Kolejna foteczka. A to tylko głupie zdjęcie ekranu robione iPadem. Na żywo efekt milion razy lepszy

KeOe7TM.jpg

Opublikowano

e: Odpowiedziałem na posta sprzed miliona stron

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Greg, zawsze możesz wstawić zrzut ekranu bezpośrednio z WiiU. Przecież mówimy tutaj o next genie.

Opublikowano

Wiem. Ale zrzut ekranu bezpośrednio jest taki sam niezależnie od jakości telewizora. Chciałem pokazać praktykę, a nie kolejne screeny których milion na necie

Opublikowano

WOW, ciekawe za ile lat zobaczymy TAKA grafike na konsolach MS czy Sony.

Opublikowano

Niestety pewnie nigdy :(

Opublikowano

Mówimy o design? Nigdy

Opublikowano

Jakoś jestem sceptyczny do tych informacji :)

Jakbys zyl w kraju gdzie twoje studia zaleza od tego czy 12 godzin zapie&alasz za free na tasmie produkcyjnej to pewnie tez mialbys podobne pomysly, wiec kto wie :sweat:.

Po sieci krazy juz zdjecie PS4 bez przycisku EJECT XD.

w Polsce ? Wkońcu nie na darmo mamy przydomek Chin Europy. Niestety tak wygląda produkcja w 21 wieku na całym świecie, czy chodzi o produkt ekskluzywny czy dla mas, są i będą buble i to coraz więcej

Edytowane przez ścierpła mi noga

Opublikowano

Nom, pewnie nie.

Jak+and+daxter.jpg

large.jpg

ncninokuni33.jpg

No chyba ze mowisz o cel shadingu (w ktorym ostro kontrast podkrecono), ktory na chwile obecna jest w wielu grach.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Trzeba wsadzić łyżkę dziegciu do TWW HD, są spadki frameratu. Wstydu trochę nie mają. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Nom, pewnie nie.

Jak+and+daxter.jpg

No chyba faktycznie nie, skoro tylko jedynka miała taką stylistykę, a kolejne części były już dla prawdziwych mężczyzn.

A że seria jest teraz w jakimś limbo, to inna sprawa xD.

Opublikowano

@up

Za wczesnie wyslalem posta, poprosze teraz o opinie nt designu.

@down

Cisza :D, ja Ci potem dalem edytowac posta !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@up

Za wczesnie wyslalem posta, poprosze teraz o opinie nt designu.

Nie ma edycji już !

Opublikowano

Kurde patrząc na te skriny aż zatesknilem za wind waker, chyba koło mojego next gena zrobie miejsce dla wii u, zwłaszcza ze mega słabo sie sprzedaje i podejrzewam ze do świat sklepy jeszcze spuszcza z cent juz teraz w jukej można wyrwać wii u bundel z luigi i Mario za £219

Opublikowano

Ni no kuni bardzo ładne.

Opublikowano

Ah Jak&Daxter... Genialna gra, którą stawiam na jednej półce z Marianami. I wyżej niż Super Mario Sunshine

Opublikowano

Ni no kuni bardzo ładne.

Ni no Kuni czasami bywa ładne, ale ładniejsza grafika przykrywa tam nagminną level designerską nędzę.

Opublikowano

tales of vesperia również ładnie wyglada, w sumie jak każda gra z serii Tales of...

Ciekawe jak wyjdzie im remake hd tales of symphonia

Opublikowano

Kolejne recki, nowy Killzołn dobił do 75 na mc, czyli gra jest oficjalnie dobra :D

Mendrek słyszysz ? 75 i sonyklapy mówią o dobrej grze lol. Przecież z takim score to nawet do plusa sony własnej gry nie wrzuci bo Mendrolina mówił, że poniżej 80% nie dają. Jak Halo 4 87% i Forza Horizon 85 to wtedy było, że dobre gry, ale tylko dobre i coś im zabrakło.

Jak w 2012 nie było w co grać na ps3 a w tym roku poza TLOU, dwa największe hiciory sony  zawiodły i mają średnią 80/100  oraz  71/100 + te dwa startowe rodzyny ps4 74/100 i 59/100 to nic dziwnego że sonybociarnia kolejny raz zmienia swoje zdanie.

ale jak raz na 2 lata wyjdzie dobry szpil na plejsztejszona to sonyboty biegają ze średnią gry wyrytą na czole i GOTY a najlepsze są teksty o świetnych studiach sony, no faktycznie xD. 

Czego w końcu dotyczyło to 0,04%? Konsol ze zwalonym HDMI, konsol z zepsutym wiatrakiem czy ogólnie w jakiś sposób wadliwych?

Tylko HDMI, ktoś pisał że mają nadzieje że ten problem nie przekroczy 5% konsol...przegrzewające się konsole, źle zmontowane i te które mają problem z firmware to osobna działka  :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.