Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ciesze sie, ze dr3 jednak nie okazal sie szrotem. jedynka to jedna z moich pierwszych gier na pudlo i do dnia dzisiejszego uwielbiam serie. tym sposobem ms prowadzi u mnie jesli chodzi o eksy. xO 1 : 0 ps4. i tak obie nie warte kupna.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

jeżeli poprawili ta animacje patchem, to gra może byc spoko.

Osobiscie jednak nigdy nie przepadałem za ta seria i bliżej mi do fps'ow.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tych exów. Czy takie Diablo III, które na PS3 nie jest exem bo jest też na XO, na XO też nie ejst exem bo jest też na PS3, na konsolach nie jest exem bo jest na PC i na PC też nie jest exem bo jest na konsolach, będzie exem na PS4 jeśli go nie będzie X1, a będzie PC, czy też nie będzie?

Opublikowano

tak

Opublikowano

tez mi blizej do fpsow, ale dla marnego killzone'a nie bede przeciez konsoli kupowal cmon

Opublikowano

No poki co ludzi grający pisza, ze nie rozumieją skad tak niska ocena co do singla (w ogole do tej pory zastanawiam się jak można wydawac ocene całej grze recenzując wyłącznie SINGLA... - taki BF czy COD dostalyby 3/10, a nie 7...)

o multi slychac prawie same pozytywy, wiec wątpie, żeby to była marna gra.

Dla samego Killzona konsoli bym nie kupił, ale dla BF i FIFY już tak.

Opublikowano

Widzę niezły bóldupy, że TItanfall tylko na XO i PC wychodzi :teehee:

Opublikowano

IMO to chyba ciebie ciągle widzę boli co sobie na gameonly piszą.

Póki co DR średnia 78 - http://www.metacritic.com/game/xbox-one/dead-rising-3

Ciekawi mnie cały czas ten Ryse, filmy raczej średnio mi podchodziły, ale zobaczymy jak redaktorzy ocenią.

Ze fpsami też jest dziwnie, bo jedni piszą, że jest płynne 30 fps, a inni, że jednak są problemy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

No poki co ludzi grający pisza, ze nie rozumieją skad tak niska ocena co do singla (w ogole do tej pory zastanawiam się jak można wydawac ocene całej grze recenzując wyłącznie SINGLA... - taki BF czy COD dostalyby 3/10, a nie 7...)

o multi slychac prawie same pozytywy, wiec wątpie, żeby to była marna gra.

Dla samego Killzona konsoli bym nie kupił, ale dla BF i FIFY już tak.

Kurde to jest ciężka sprawa, ale porównywanie singla Bf do Kz też moim zdaniem się mija z celem bo w BF (aż do Bad Company nie było singla) liczylo się tylko multi więc nikt o zdrowych zmysłach nie bierze tej gry pod tym kontem. Z Killzone jest inna sprawa bo ta seria ma dobre uniwersum, świetny klimat w pierwszych dwóch częściach zwłaszcza ( trójke tylko demo grałem) i jednak podejście do tej serii jest troche skupione bardziej na singlu niż w przypadku bf czy ew. coda. Niemniej po zachwytach nad multi w KZ2 napewno większość osób kupuje go z tego własnie powodu (i zaje'bistej grafiki) i tutaj mamy fail recezentów duży bo potem co: update do recki, oddzielna recka ? Bezsens totalny a średnia na mc mimo, że niby nikogo, ale jednak jest niesprawiedliwa jak Cod:Ghosts ma wyższą średnią (z grafiką z tamtej generacji praktycznie). Ale tutaj jest też kolejny aspekt tego jak recenzenci oceniają multi czyli pogranie pare godzin, dostanie batów i w recenzji napisanie, że multi dobre dla fanów etc. Dlatego je'bać recenzje maczetami.

Opublikowano

Xbox One

Dead rising 78

Killer Instinct 74

Zoo Tycoon 73

Powerstar Golf 68

Crimson Dragon 56

Lococycle 53

Ps4

Resogun 82

Killzone 74

Contrast 67

Knack 58

Opublikowano

Podsumowując, bieda.

Opublikowano

Spokojnie jeszcze Forza i Ryse więc andrew nie otwieraj jeszcze szampana.

Opublikowano

Na Xbox One cała nadzieja leży w Quantum Break, chociaż wolałbym Alana Wake'a 2 bo jedynka skończyła się w takim momencie, że kontynuacja to mus. A na PS4 wiadomo Infamous, Uncharted no i ta niewiadoma jaką jest Order.

Ofc to jest moje zdanie, żeby żaden klapek sobie nie pomyślał, że mówię za wszystkich.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Xbox One

Dead rising 78

Killer Instinct 74

Zoo Tycoon 73

Powerstar Golf 68

Crimson Dragon 56

Lococycle 53

Ps4

Resogun 82

Killzone 74

Contrast 67

Knack 58

Na PS4 Resogun powyzej 80, na X1 zadna gierka buldupy xbone!!!1jeden. A teraz na serio: nie ma co sie narazie na next-geny napalac, bida z nedza i tu i tu.

Opublikowano

DR3 dostaje pacza i gra ma betonowe 30fps, a na peesczetyrje KZ nadal w multi 36-40fps a Knack z jednym czołgiem 16fps. Widać od razu który sprzęt mocniejszy!!11

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Xbox One

Dead rising 78

Killer Instinct 74

Zoo Tycoon 73

Powerstar Golf 68

Crimson Dragon 56

Lococycle 53

Ps4

Resogun 82

Killzone 74

Contrast 67

Knack 58

Jak na razie najlepsza gra nowej generacji to ex na PS4, a najgorsza to ex na X1.

A poza tym nie widać choćby jednego powodu żeby zmieniać generację. Wracam do GTAV 10/10 zamiast jarać się nextgenami 6/10

Opublikowano

ps4 kupuje w dzien premiery dla geometry wars ad 2013 z 82 na metakrytyku

Opublikowano

Aem: Dokładnie. Jedyna gierka, którą bym chętnie ograł z XBone na premiere to Forza. Reszty w ogóle bym nie ruszył, nawet jakby dawali w Goldzie za free.

+ Za jakiś czas jeszcze Halo.

W przypadku PS4 z exclusivów mnie interesował by tylko Killzone.

+ Za jakiś czas Order 188X

+ Planetside 2.

Opublikowano

Troche mi smutno ze na premiere ps4 nie ma zadnej bijatyki i jrpg, moje ulubione gatunki. Wszelkiej masci strzelanek mam przesyt. Tego KI xbotom zazdroszcze, mam sentyment do serii, zagrywalem sie na gameboyu i snesie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.