Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
niezła beczka z tego Xbox Live, nie dość że dostajecie ochłapy, które ledwo się nazywają grami w Goldzie, to jeszcze sam Lajw jest gorszy hehehe:

Heheheh beka z ciebie. Jak ty nie masz nawet plusa to nie wiem czemu się tak pucujesz. Kolejny klapek yt player/neogaf moją wyrocznią.

A i nie wiem do kogo mówisz wy ? Do tych 3 osób, które mają Xboxa one :teehee:

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 765,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Juz tak nie hejtujcie tego KI bo gra da wam wiecej godzin zabawy za 20$ niz COD Ghost za 304zl czy Ryse za 230zl

Akurac cod za 300zl to paranoja ale bijatyka z 6 postaciami to tez paranoja. Nie powiesz mi ze bijatyka z 6 postaciami i wcale-nie-aż-tak-cudownym systemem walki da tyle zabawy co bijatyki z 30-50 postaciami i dobrymi systemami

Poprostu katowanie 6 ludzikow musi sie szybciej znudzic

Opublikowano

niezly lol, Games With Gold to zenada, przewagi Xbox Live nie bedzie mial zadnej, multiplatformy lepsze na PS4, najlepiej niech jeszcze Elopa zostanie CEO i wystawi marke na sprzedasz.

Dokad zmierzasz Microsofcie ?!

niezła beczka z tego Xbox Live, nie dość że dostajecie ochłapy, które ledwo się nazywają grami w Goldzie, to jeszcze sam Lajw jest gorszy hehehe:

Heheheh beka z ciebie. Jak ty nie masz nawet plusa to nie wiem czemu się tak pucujesz. Kolejny klapek yt player/neogaf moją wyrocznią.

A i nie wiem do kogo mówisz wy ? Do tych 3 osób, które mają Xboxa one :teehee:

No beka, ze nie dzialaja rzeczy, ktore byly podstawa Xboxa 360, fajnie, ze Sony w koncu dogonilo konkurencje i wszystkie te opcje dzialaja na PS4.

Edytowane przez easye

Opublikowano

hehehe ja się nigdzie nie pucuję, warzywniaku. tylko toczę codzienną bekę z kruszących się betonów, ogarnij to ziom

OGARNIJ TEN FLOW

BZ4ONBLCEAAJqg3.jpg

<ok>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

hehehe ja się nigdzie nie pucuję, warzywniaku. tylko toczę codzienną bekę z kruszących się betonów, ogarnij to ziom

OGARNIJ TEN FLOW

Przy okazji sam zachowując się jak jeden z nich. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

MS podeslal mi kod na KI. Wszystko unlocked. kod wazny do 30 czerwca 2k14. Kurde bedzie do czerwca trzeba kupic konsole :) a chcialem w listopadzie na premiere w PL.

Opublikowano

Nom, nie ukrywam się z tym. Przynajmniej jest czasem zabawnie <ok>, a nie jak Ty, taki bezbarwny, niby obiektywny, po każdej stronie, z jakąś niepotrzebną logiką, pff

Opublikowano

Nom, nie ukrywam się z tym. Przynajmniej jest czasem zabawnie <ok>, a nie jak Ty, taki bezbarwny, niby obiektywny, po każdej stronie, z jakąś niepotrzebną logiką, pff

Ranisz moje e-uczucia. :(

Opublikowano

poprawna lista:

- No checking battery status of a controller
- No view recent players
- No auto sign in to profile
- No more streaming music from PC while playing games, or streaming any media for that matter
- No notifications when friends come online

Poprzednia byla pisana pewnie przez jakiegos hejtera.

Dobra, to teraz mi napiszcie, jak wyglada zapraszanie/dolaczanie do znajomych na PS4.

Edytowane przez easye

Opublikowano

bezpłciowy, i ten smieszny avatar z cebula

Opublikowano

MS podeslal mi kod na KI. Wszystko unlocked. kod wazny do 30 czerwca 2k14. Kurde bedzie do czerwca trzeba kupic konsole :) a chcialem w listopadzie na premiere w PL.

chcesz wydać ze 2500zł bo dostałeś kod rabatowy na gierke za 20$ ? XD

kurfa ja ostatnio dostałem talon na darmowe tankowanie, prawie że poleciałem do sklepu po samochód żeby tylko sie nie zmarnował talon

Opublikowano

- No checking battery status of a controller

- No view recent players

- No inviting friends to game from friend list or joining their game (Utterly ridiculous)

- Having to turn party chat on separately

- No auto sign in to profile

- Just plain clunkier and harder to access things that matter like friends, messages, achievements while in game

- No more streaming music from PC while playing games, or streaming any media for that matter

- No notifications when friends come online

post z neogafa

hehehe

beka z was pierdoły botowe

Piszesz o forumowych posiadaczach XONE, którzy pucują się nad proponowanym im goldem ;)?

Opublikowano

Motzna beka. Wracam do Media Markt oddać mojego Xboxa.

Opublikowano
Piszesz o forumowych posiadaczach XONE, którzy pucują się nad proponowanym im goldem ;)?

Nie wiem. Chyba tak. Ważne że jest jakaś beka czekających na 10te Halo, które nie jest nawet robione przez Bungie. O jezu, jaka beqaaa <chrumka sobie ze śmiechu w piwnicy, choć w międzyczasie lecą mu łzy z marnej egzystencji>

Opublikowano

Dla mnie HALO 4 bylo o wiele lepsze niz 2 ostatnie czesci robione przez Bungie.

Opublikowano

4 dni i nadal nie wiem, co się ze mną stanie 29 listopada...

Hype czy rozsądek? Wiem, jaki będzie scenariusz, kiedy wybiorę hype i budząc się następnego dnia, popatrzę w stronę konsoli, która na pewno już nie będzie taka piękna jak w poprzednią noc. Myśl o kolejnych miesiącach wspólne spędzonych na odpalaniu gierki, która średnio mnie jara... Muszę być rozsądny, muszę...

edit. Z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że wszystkich moich 5 znajomych z PSN odpając 29 swoje plejki zobaczy pod moim tagiem :pajgi gra w BF4 na

!!!!!!!!!!!!!!PS4!!!!!!!!!!!

Już mi stanął....

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja tam żałuję, że na PS4 nie ma Dead Rising 3 czy nowej Forzy :P Dlatego zakup Xboxa One jest dla mnie pewny, ale prawdopodobnie przesunę go na przyszły rok.

Opublikowano

Nie wiem. Chyba tak. Ważne że jest jakaś beka czekających na 10te Halo, które nie jest nawet robione przez Bungie. O jezu, jaka beqaaa

To nie ty się wczoraj podniecales personą 5 ?

Opublikowano

Ciekaw jestem czy dalej ktoś jeszcze się łudzi, że PS Vita to nie jest martwa konsola, a myśl taka mnie nachodzi gdy widzę Tearaway debiutujące w UK na 26 miejscu. Szkoda gry, a pewnie niejeden "fan" PS będzie się cieszył jak dziecko, że gra niedługo trafi do PS+. 

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

nooo...?

>smiej się z halo 5

>eksajtuj do persony 5

Opublikowano

Ciekaw jestem czy dalej ktoś jeszcze się łudzi, że PS Vita to nie jest martwa konsola, a myśl taka mnie nachodzi gdy widzę Tearaway debiutujące w UK na 26 miejscu. Szkoda gry, a pewnie niejeden "fan" PS będzie się cieszył jak dziecko, że gra niedługo trafi do PS+. 

no szkoda, zwlaszcza, ze Vita ma obecnie wiecej exow niz Xbox 360 i jest konsola lepsza od PS3...

Poza tym, gier do nadrobienia mam od za(pipi)ania, ale fajnie, ze dla kogos to jest martwa konsola, bo kolejny ex sie slabo w angli sprzeda...

PS. brana pod uwage jest sprzedaz cyfrowa ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

to tak jak mówić, że Mario i Assassins Creed to takie same tasiemce.

Opublikowano

nooo...?

>smiej się z halo 5

>eksajtuj do persony 5

yyyy, persona to najlepsza seria rpg, a halo jest dla fagsow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.