Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mazzeo w gloryfikowaniu tego szmelca mu nie ustępuje. To jest taki stan umysłu lub ewentualnie mega trolling i pieniądze od M$ wcale za tym nie stoją.

Powiedz wprost: XboxKlapers.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Mazzeo w gloryfikowaniu tego szmelca mu nie ustępuje. To jest taki stan umysłu lub ewentualnie mega trolling i pieniądze od M$ wcale za tym nie stoją.

Kur.wa mać masz juz xo i ps4, że wiesz że to szmelc?

Takie jest właśnie wasz smutne pyerdolenie o fanbojstwie a sami jesteście posiadaczami tylko konsol sony i wszystko co wypuszcza to piękne jest. Zawsze wszystko odwròcicie na korzyść sony np. mikrotransakcje - wielki hejt na ms a sony wam to samo oferuje w gt6, wszędzie brak online pasów tylko sony zatrzymało, płatny online, wysokie ceny w psn store - cyfrowa nikogo albo najwieksza hipokryzja gorzsze multiplatformy w tej generacji i co przyznacie, że ps3 to podkonsola ? Oczywiście, że nie bo kochacie ten pyerdolony kawalek plastiku bo tak zostaliscie wytresowani.

mikrotranzakcje tak jak dlc, patche, oplaty za online itp to jeden wielki syf obojetnie kto je wprowadza. A ps3 to spier.dolony kawalek plastiku, tragiczny w programowaniu, z fatalnie dzialajacym systemem, totalny badziew, który ratują fantastyczne gry eksluzywne, genialny playstation plus i darmowe online.

Opublikowano

Takie jest właśnie wasz smutne pyerdolenie o fanbojstwie a sami jesteście posiadaczami tylko konsol sony i wszystko co wypuszcza to piękne jest. Zawsze wszystko odwròcicie na korzyść sony np. mikrotransakcje - wielki hejt na ms a sony wam to samo oferuje w gt6, wszędzie brak online pasów tylko sony zatrzymało, płatny online, wysokie ceny w psn store - cyfrowa nikogo albo najwieksza hipokryzja gorzsze multiplatformy w tej generacji i co przyznacie, że ps3 to podkonsola ? Oczywiście, że nie bo kochacie ten pyerdolony kawalek plastiku bo tak zostaliscie wytresowani.

Chore to co piszesz. Od kiedy ty masz coś w ogóle ze sprzętem komputerowym/konsolowym wspólngo? Pc? Człowieku pojeździj na zloty np fanów Atari lub Commodore czy nawet Nintendo. Tak kochają ten sprzęt bo ma duszę, bo ma to coś czego inne sprzęty nie mają. Wiesz, jak ktoś wychował sie na sprzęcie typu taboret + blacha to w życiu nie będzie kumał o co biega. Wtedy te teksty o kochaniu kawałku plastiku są wypowiadane z ich ust. Powiedz to szerokiej rzeszy ludzi, którzy kochaja Garbusy i inne stare fury czy fanii ZX Spectruma, Atari, Commodore, Niny i wielu innych. Głupoty takie piszesz, że na prawdę robi się słabo. Na to każda firma musi sobie zapracować, ale ty tego w życiu z Mazzeo, Donami, Revenami itp tego nie za kumacie. Pokolenie "mentalnie" wychowane na PC.

Edytowane przez pop

Opublikowano

na razie mnie je.bie indiestation4 jak mam byc szczery. Poza tym indyki na ps3/pc/ps4/xboxy i tak są ładniejsze niż te piksele z 3ds'a. Do mnie ta konsolka to zbytni oldschool, taki powrot 15 lat wstecz kiedy gralo sie tylko samemu. Juz wolę wady vity ale dostępna biblioteka gier mnie zadowala i czuje siwe przynajmniej czescia jakiejs spolecznosci.

>hejtuj 3ds 

>podniecaj się Teraway

xD to jest własnie wasza obłuda i podwójne standardy

Chore to co piszesz. Od kiedy ty masz coś w ogóle ze sprzętem komputerowym/konsolowym wspólngo? Pc? Człowieku pojeździj na zloty np fanów Atari lub Commodore czy nawet Nintendo. Tak kochają ten sprzęt bo ma duszę, bo ma to coś czego inne sprzęty nie mają. Wiesz, jak ktoś wychował sie na sprzęcie typu taboret + blacha to w życiu nie będzie kumał o co biega. Wtedy te teksty o kochaniu kawałku plastiku są wypowiadane z ich ust. Powiedz to szerokiej rzeszy ludzi, którzy kochaja Garbusy i inne stare fury czy fanii ZX Spectruma, Atari, Commodore, Niny i wielu innych. Głupoty takie piszesz, że na prawdę robi się słabo. Na to każda firma musi sobie zapracować, ale ty tego w życiu z Mazzeo, Donami, Revenami itp tego nie za kumacie. Pokolenie "mentalnie" wychowane na PC.

O ku'rwa robi się grubo. To, że ludzie są upośledzeni umysłowo to wiem, nie musisz przypominać. Ze sprzętem mam doczyenia od czasów C64 jak i amigi przez nesa,snesa,psx,n64,ps2,dc,xboxa,gc,xboxa360,ps3 więc handluj z tym

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

3ds'a. Do mnie ta konsolka to zbytni oldschool, taki powrot 15 lat wstecz kiedy gralo sie tylko samemu.

akurat 3ds pozwala grać online, nie wiem ile gier to wykorzystuje ale można w niektórych dosłownie robić coopa online itp, w innych grach jakieś mniejsze funkcjonalności

ale nie zmienia to faktu że 3DS jest zacofany i oldschoolowy,

ma starodawny typ ekranu dotykowego w czasach gdy byle gowniana komórka ma ekran pojemnościowy

oraz kolejne porownanie do komórek - gdy telefony mają już rozdzielczość full hd, a nawet większą to 3DS XL ma rozdzielczość rodem z sony ericsona k610

AM_Sony_Ericsson_K610i.jpg

kurde serio, pixeloza totalnie wali po oczach, w XL zwiększyli ekran ale nie podnieśli rozdziałki, w niektorych grach małe napisy są całkowicie rozmazane i trzeba sie domyślać co jest napisane... wtf?

naprawde rozdzielczość w 3DSie jest beznadziejna, i podejżewam że jest to wynikiem tego że bebechy konsoli są na tyle archaiczne że większej rozdziałki by nie pociągneło

ale sam ekran też jest do bani

ogolnie gierki ma fajne, ale technicznie ta konsola to średniowieczna cegła (czyli zamiast zaprawy ma łajno)

i odrazu mówie - te hejty są uzasadnione bo przez ostatnie 2 miechy caly czas gram na 3dsie i bolą mnie od niego oczy i ręce (jest ciężki i ma wysoko środek ciężkosci, psp trzymało sie o niebo lepiej)

zanim ktoś zacznie mnie krytykować - odrazu mówie - nawet nie próbujcie, to są fakty - 3DS ma słaby ekran, słabe bebechy i jest mało wygodny (na dodatek brak ładowarki w zestawie i drugiej gałki żeby można było zarobić na sprzedawaniu ich osobno... LOL)

gry ma fajne, ale sama konsola to padaka

mowie jak jest! testuje ją od 2 miesiecy i całe moje wrażenia moge opisać tak \

"szkoda że te za(pipi)iste gierki nie wyszyły na jakąś normalną konsole tylko na tego średniowiecznego dziada"

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Oni się skupiają na grach nie na sprzęcie ;}

nie wiem na jakic zlotach byles ale na zlotach fanów jakieś gry przeglądarkowej nie jest wcale gorzej niz na zlotach fanów N. Ba nawet średnia wieku jest wyższa ;)

Opublikowano

Dokładnie :) Trochę więcej szacunku do Legend świata komputerowego i konsolowego.

Opublikowano

poczytaj posty w temacie o tearaway i jaką ocenę jej wystawiłem i co mi się w niej nie podobało zamiast piepszyć, że się nią podniecam

ps. a dla Yano mega propsy - dokładnie jego post odzwierciedla moje zdanie o 3ds i dlaczego nigdy nie kupie tej konsolki. Już prędzej mi właśnie dlatego do Wii U

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Xbone ma słabszą moc, wyższą cene, niedostępność w PL, tragicznie wielką konstrukcję, kinecta2 o wadze worka cebuli i niesmak w postaci mikrotransakcji czy echa DRM.

Ale kuwa gramy w gry a nie zapinamy ładną konsolkę w port HDMI, a na ten moment jak widać na stronie NeoGAF'a żadna konsola w dużym stopniu obiektywnie nie przeważa w kategorii gierek. A xboxONE ma Pada przez duże P.

Wiadomo, że pewnie PS4 wins ale to już nudne jak granie w Fife na amateur. Spójrzmy trochę z większym zaufaniem na to zyebane pudło amerykanów a nie już epic sony win, do domu i smyranie się berlinkami pod prysznicem.

Opublikowano

Oni się skupiają na grach nie na sprzęcie ;}

nie wiem na jakic zlotach byles ale na zlotach fanów jakieś gry przeglądarkowej nie jest wcale gorzej niz na zlotach fanów N. Ba nawet średnia wieku jest wyższa ;)

Nieprawda bo wiekszosć z nich pisze ten sam wyświechtany tekt o kochaniu kawałku sprzętu. Tak kochamy nasze sprzęty razem z Atari czy Commodore na czele :) I kij im do tego :)

Opublikowano

poczytaj posty w temacie o tearaway i jaką ocenę jej wystawiłem i co mi się w niej nie podobało zamiast piepszyć, że się nią podniecam

ps. a dla Yano mega propsy - dokładnie jego post odzwierciedla moje zdanie o 3ds i dlaczego nigdy nie kupie tej konsolki. Już prędzej mi właśnie dlatego do Wii U

Nie chce mi się. Ale jak ustawianie sobie avatarka i theme do karty z psn nie jest podniecaniem się to ja już nie wiem. 

@pop

w boga pewnie też wierzysz co?

Opublikowano

A co ma Bóg do tego? Ja "kocham" swoje sprzęty i fure też jak wielu facetów. Nie wiem co ma Bóg z tym wspólnego.

Edytowane przez pop

Opublikowano

ja pitole....theme do karty z psn tropies jest zawsze taki jak ostatnio wbite trofeum....zrobie pucharek za chwile w innej grze i mi sie theme zmieni na ten z tamtej gry....LOL

drugie LOL to fakt ze nie chce Ci sie czytac postow....najlepiej osadzac i pisac glupoty ze np gloryfikuje ps3 itp a na pewno nawet nie kojarzysz moich postow i co pisze na forum od prawie 10 lat jak tu jestem

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nie chce mi się. Ale jak ustawianie sobie avatarka i theme do karty z psn nie jest podniecaniem się to ja już nie wiem. 

lol

Opublikowano

ale nie zmienia to faktu że 3DS jest zacofany i oldschoolowy,

Co nie zmienia faktu, że ma zarąbiste gry. Na których brak i ilość nie ma nawet co narzekać.

No ale spoko jak tam nie potrzebuję grać w "małe"wersje tytułów ze stacjonarek i czuć się częścią jakiejś wspólnoty LOL :teehee:

"szkoda że te za(pipi)iste gierki nie wyszyły na jakąś normalną konsole tylko na tego średniowiecznego dziada"

Na inną konsolę takie by nie wyszły bo tam główny target to pif paf,action gierki i inne cinematic experience bullshit z gameplay'em na tyle prostym by przeciętny Janusz go mógł w miarę ogarnąć.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Teraz prośba do dzieciaków niech wrzuca następny mój cyctat na stronę główną.

Kiedy my stare pokolenie graczy bawiliśmy się przy Atari, Commodore, Nintedo czy Psxie wy robiliście wtedy w pieluchy. Dajesz, dajesz Kubson.

Opublikowano

Teraz prośba do dzieciaków niech wrzuca następny mój cyctat na stronę główną.

Kiedy my stare pokolenie graczy bawiliśmy się przy Atari, Commodore, Nintedo czy Psxie wy robiliście wtedy w pieluchy. Dajesz, dajesz Kubson.

aż szkoda, że nie ma daty urodzenia w profilu. 

co do pieluch i psx to tylko mazzeo chyba się łapie ;)

Opublikowano

No no tutaj byli i tacy co mieli po 4 lata i ciupali na PSXIE. Każdy tutaj jak bluber XD miał 100 sprzętów i wie o co chodzi. No no....Luz.

Edytowane przez pop

Opublikowano

No no tutaj byli i tacy co mieli po 4 lata i ciupali na PSXIE. Każdy tutaj jak bluber XD miał 100 sprzętów i wie o co chodzi. No no....Luz.

Już boli cie dupa? Co w tym dziwnego, że miałem rózne sprzęty od dziecka?

Opublikowano

xD widze, ze ladnie popek poplynal z ta miloscia do plastiku xD Niewazne gry, wazna skrzyneczka pod tv, ktora caluje sie przed snem ... Mamy drugiego Mendrka.

Opublikowano

@pop jestem rocznik 84, gram od czasów atari i co terasssss?

Każdy ogarnięty gracz wie ze chodzi o gry a nie o kawałek plastiku czy tak jak w twoim przypadku nie wali sobie do słowa sony xD

Opublikowano

Ja kiedyś grałem na atari siedząc na taborecie taki ze mnie waryjat

Opublikowano

Hehehe. Mówie każdy tutaj miał wszystkie sprzęty nie tylko, nawet jak w pieluchy robił. Stary tekst. Do tego juz przywykłem w tym temacie, a że wychodza potem, przypadkiem rodzyny typu w 99 zobaczyłem pierwszy raz Playstation, to z dystansem podchodze do rewelacji o posiadaniu przez wszystkich wszelakiego sprzętu i znajomości coś więcej niż tylko Xbox 360 i Ps3.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Hehehe. Mówie każdy tutaj miał wszystkie sprzęty nie tylko, nawet jak w pieluchy robił. Stary tekst. Do tego juz przywykłem w tym temacie, a że wychodza potem, przypadkiem rodzyny typu w 99 zobaczyłem pierwszy raz Playstation, to z dystansem podchodze do rewelacji o posoiadaniu wszelakiego sprzętu.

No tak samo jak klapki hejtujące xboxa widzieli go tylko na yt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.