Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Forza to jest jedyny powod istnienia Xboxa, ze ci tak to sprobuje wytlumaczyc, bocie. Jakby przed napisanie posta, trzeba bylo wpisywac cyfry z obrazka tak jak na serwerach uploadowych przed sciagnieciem, to by nagle polowa userow xboxa zniknela.

Edytowane przez Andżej

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Twoje upodobania malo mnie interesuja Sonoklapie.

Piszesz tak, jaby na PS3 ludzie nie piracili. Przy 100tc znajomych obecnie mam tylko 2 korsarzy na liscie, wiec Twoj argument jest inwalida.

Przy tlou to zwykle balasy

Tak Jaczes wiem - nawet FPSy i RPGi (jak Bordelandas i Skyrim) - wszystkie gry to balasy, bo Jaczesowi sie muti spodobalo ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja nie ogarniam mazzeo - normalnie człowiek jak mu podwyższają ceny to sie wkurza a ten mówi "spoko decyzja, hejterzy będą hejtować" 

Opublikowano

Jak to jest, wystarczy napisać coś złego na PS3 i minus, wystarczy napisać coś dobrego PS3 i plus. 

Widać jakiej publiki jest tu więcej hmm w sumie zawsze było więcej ale teraz jest hmmm dużo więcej, no nic nieistotne.

Yano na PSN jest tak  już o dłuższego czasu ceny nie których gier po prostu masakrują i jakoś siedzisz cicho a gdy M$ robi podobnie to zaczynasz dyskusję...

A co do jaczesa to niestety nie pierwszy i ostatni raz zachowuje się jak chorągiewka tam gdzie wiatr zawieja tam i on, ciekawe kiedy znowu stwierdzi, że PS3 to balas i je sprzeda ?! A Gears znowu będą fajne od cały jaczes.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Sorry chlopaki, nie mam tak mocnej dupy jak wy, nie dam rady przyjac wiecej pchniec od microsyfu.

Opublikowano

Ceny na XBL będą teraz niestety takie jak na PSS. Zawsze mnie dziwiły te narzekania na MSP skoro dzięki różnicom w oficjalnym przeliczniku, a cenom wynikającym z dystrybucji sklepów internetowych, płaciło się często 37-40 zł za gry, które na PSN kosztowały 47 zł. Przy grach na żądanie nieraz były to nawet róznice rzędu 20 zł.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sony wprowadzilo oplate za nazwijmy to "Plus online" - zdzierstwo, smiech na sali, buhahahah sonoklapy

M$ zrezygnowalo z MS Points dzieki ktorym produkty na Marketplace byly troszke tańsze od tych na PS Store (szkoda bardzo zeby nie byly skoro trzeba bylo placic jeszcze abonament zeby miec dostep do tego Marketplace...) to Xboty mówią że to nic strasznego, ceny wyrównały się z tymi na PS Store.

No ja pie.r.dole, wiecie co? To nic strasznego ze Sony wprowadzilo "Plus Online" oni tylko dostosowali sie do M$.

Ps.Tylu betonowych debil.i to nie widzialem na zadnym forum w internecie, ale tak trzymajcie jest sie z czego smiac.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

lol, odezwalo sie dziecko Neo, co minuski sypie, jak ktos napisze, ze Gearsy, HALO i Forza to jedne z najlepszych gier w swoim gatunku.

Opublikowano

ja nie ogarniam mazzeo - normalnie człowiek jak mu podwyższają ceny to sie wkurza a ten mówi "spoko decyzja, hejterzy będą hejtować" 

Gdzie tak napisałem, myślicielu? Udajesz mędrca a raz za razem wyciągasz jakieś wnioski z dupy.

Jak już pisałem ceny w złotówkach były od zawsze i zawsze były wyższe od cen w MSP, ale skąd możesz o tym wiedzieć skoro Xboxa znasz jedynie z broszurki media marktu.

MSP pozwalało zaoszczędzić, ale z drugiej strony przez to że mogłeś kupić tylko konkretną liczbę tych punktów, to zawsze zostawała ci jakaś końcówka np. 200-300msp za którą nic nie mogłeś sensownego kupić, a już przecież zapłaciłeś za te punkty. MSP mają też swoje minusy, co nie znaczy że chciałem żeby zniknęły.

Więc stwierdzenie "wzrostu cen" to bzdura. Na dodatek znowu wciska się mi że zostałem "wydymany" (wy chyba macie coś z tym stwierdzeniem sonoklapy), ciekawe kur.wa jak - bo płaciłem x lat mniej niż wy za te same gierki i dodatki? (pomijając cebulackie składki). A teraz jestem DYMANY bo będę płacił dokładnie tyle co wy? Bo tak wynika z waszych nędznych wypocin, znawcy tematu.

szkoda bardzo zeby nie byly skoro trzeba bylo placic jeszcze abonament zeby miec dostep do tego Marketplace...

Kolejny znawca Xboxa z broszurki media marktu, i jak tu z wami dyskutować o czymkolwiek? Ale oczywiście to Don zawsze wypisuje bzdury i jest oderwany od rzeczywistości.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Sorry chlopaki, nie mam tak mocnej dupy jak wy, nie dam rady przyjac wiecej pchniec od microsyfu.

Nie przepraszaj nas za swoją dwulicowość, nie bój u nas w obozie zawsze miejsce dla Ciebie znajdziemy :*

Opublikowano

(szkoda bardzo zeby nie byly skoro trzeba bylo placic jeszcze abonament zeby miec dostep do tego Marketplace...)

Ps.Tylu betonowych debil.i to nie widzialem na zadnym forum w internecie, ale tak trzymajcie jest sie z czego smiac.

buahaha

Opublikowano
Yano na PSN jest tak  już o dłuższego czasu ceny nie których gier po prostu masakrują i jakoś siedzisz cicho

no właśnie nie, już dziesiątki razy pisałem że ceny na PSN są absurdalne i chore, żeby płacić 249zł za dwuletnią gre w cyfrowej dystrybucji kiedy wersja pudełkowa w sklepie jest za 100zł

Opublikowano

(szkoda bardzo zeby nie byly skoro trzeba bylo placic jeszcze abonament zeby miec dostep do tego Marketplace...)

buahaha

Jeśli Marketplace dziala i mozna na nim robic zakupy bez golda i grac w gry Arcade z ktorych 99% stanowia gry z zalozeniem zabawy wieloosobowej lub rywalizacji to zwracam honor.

Zawsze mam konto gold na xboxie wiec nie wiem dokladnie jak to wyglada byc silverem.

Opublikowano

To wy lubujecie się w gifach, ale nie powiem, że raz na jakiś czas coś się wrzuci ostatnio chyba miało to miejsce przed premierą Alan Wake zaraz kiedy to było ? 2010 roku.

nie wiem czy to powód do dumy że ostatnio 3 lata  temu mieliście gre którą sie mogliście pochwalić

Nope - wyszla przeciez Forza 4 i Horizon, Gearsy 3 i HALO 4. To wciaz najlepsze gry w swoim gatunku, ale Ciebie pewnie nie interesuja ^^

gyrosy się zgodzę, bo to świetna gra (zresztą jak cała seria) ale Forza i Halo to dla mnie mogły by nie istnieć. Nie lubię ścigałek, a laserki blasterki jakoś mnie nigdy nie przekonały do siebie.

Opublikowano

To ze Ciebie nie przekonuje, nie lubisz danego gatunku nie znaczy, ze dana pozycja nie jest jedna z najlepszych w swojej kategorii.

(minusem odwdzięczę się przy okazji)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o symulatory to gry typu Forza czy GT nie maja nawet startu do simów z PCtów. Wiec nie, Forza nie jest jedną z najlepszych gier w swoim gatunku.

Opublikowano
Jeśli Marketplace dziala i mozna na nim robic zakupy bez golda i grac w gry Arcade z ktorych 99% stanowia gry z zalozeniem zabawy wieloosobowej lub rywalizacji to zwracam honor.

Niestety przykro nam, ale Twoje dalsze wypowiedzi w tym temacie będą jeszcze bardziej olewane niż były do tej pory takiego faila nikt dawno nie zrobił jeszcze mało tego rzuciłeś nie słuszne obelgi które bardziej pasują do Ciebie niż do osób których to kierowałeś. 

Zapachniało noooooooobem na kilometr. 

To ze Ciebie nie przekonuje, nie lubisz danego gatunku nie znaczy, ze dana pozycja nie jest jedna z najlepszych w swojej kategorii.

(minusem odwdzięczę się przy okazji)

Dokładnie, lecz nie którzy zwyczajnie nie są w stanie tego docenić bo to, że Halo/FM do kogoś nie trafia nie znaczy, że są balasami a jedynym balasem jaki tu jest to jaczes grający właśnie w Halo 4 ;f A raczej starający się lecz ni (pipi)a mu nie idzie;D

Opublikowano

Dokladnie - nawet nie musisz kidnappa mi ich wymieniac, posluze się Twoja retoryka:

simy z PC nikogo tutaj - mogłyby NIE ISTNIEĆ :teehee:

Zawsze mam konto gold na xboxie wiec nie wiem dokladnie jak to wyglada byc silverem.

Zgadzam sie z Soulem ale dodam od siebie, ze można w dodatku piszesz bzdury twierdzac 99% gier arcade ma zalozenie zabawy wieloosobowej przez Xbox Live.

Nie jestem pewien, ale nawet przejazdy znajomych w Trialsach widzisz bez Golda i możesz z nimi wspolzawodniczyc.

Ostatnie gry arkade jakie przeszedłem/przechodze to Trialsy, Shank 1,2, Limbo Gunslinger, Far Cry 3 Blood Dragon, NBA Jam, Walking Dead, Dishwasher i pewnie o paru jeszcze zapomniałem.

W żadna nie gralem przez Xbox Live...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przedewszystkim zacznijmy od tego, ze XONE to nie jest konsola do gier.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Dekoder tv z opcją grania :teehee:

Opublikowano

To jest House Voyeur z możliwoscią zamówienia pizzy podglądanemu i jego rodzinie

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Dekoder tv z opcją grania :teehee:

I to bardzo słaby skoro trzeba do niego dokupić drugi dekoder

Opublikowano

Jak tam sonybociarnio, na ps4 w końcu jakieś gry zapowiedzieli czy dalej to jest pierwsza pseudo konsola która na E3 doczekała się zapowiedzi aż jednego exa ?  :rofl2: 

JEDNEGO  :rofl2:  

Tradycja widać dalej będzie kontynuowana, ps4 has no games   :)   tak tak zaraz gimbaza $ony wyskoczy ze TGS będzie gdzie zobaczymy 15 exów $ony, co roku ta sama bajka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.