Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No ale prawdę mówi, eksajt zawsze w powietrzu

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

edit: Don, weź sie nie ośmieszaj :P

JA? heh

Don, coś się daty nie zgadzają w twoim cytacie :D Czyli jednak jesteś podróżnikiem w czasie =)

Serio nie łapiesz o co chodzi?

Opublikowano

Fajne, ale co to ma wspólnego z PS4?

nic? nie rozumiem pytania.

Temat nazywa sie console wars

a jednak mnóstwo tu tekstów o gejbenie. kilkoro tutaj siedziało do 2 w nocy w oczekiwaniu na exy, to tym bardziej ten filmik tutaj pasuje

To był sarkazm

Opublikowano

Nom, ale udziela się każdemu. Jeszcze wczoraj Mazzeusz mówił, że McNamarę trzeba szanowac! Będzie HL3!

JA? heh

Nom, nie potrafisz odróżnic żartów od prawdziwego eksajtu, przykro mi

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nom, ale udziela się każdemu. Jeszcze wczoraj Mazzeusz mówił, że McNamarę trzeba szanowac! Będzie HL3!

Turtle Rock to ci co współpracowali z Valve przy L4D więc byłem bliziutko.

Opublikowano

Serio nie łapiesz o co chodzi?

Nawet jeśli, to i tak obvious troll. Forma siadła chyba

Opublikowano

Iras ja wygladzie ty o mocy. Problemy z czytaniem czy tez zwykly trol?

Opublikowano

Figaro, gdybyś przed KAŻDYM zapowiedzianym eventem Sony pierwszy tweetów/linków itp. nie wrzucał to może jeszcze bym uwierzył w ten Twój "NOŁ EKSAJT", heh.

Opublikowano

Linki do streamow:

www.ustream.tv/sony (wczoraj sie cielo strasznie)

http://new.livestream.com/cnet/ces2014

(wczoraj zero ciecia)
Opublikowano

Figaro, gdybyś przed KAŻDYM zapowiedzianym eventem Sony pierwszy tweetów/linków itp. nie wrzucał to może jeszcze bym uwierzył w ten Twój "NOŁ EKSAJT", heh.

heh, wrzucanie linków równa się eksajt? heh. przed CESowym nie ma żadnego exajta z prostego powodu - shu ani nikt nic nie hajpował, a to jasny znak heh

Opublikowano

Figaro, ale przecież każdy dobrze wie, że gdy chociażby woźny z firmy dostarczającej catering do siedziby Sony pisze tweeta, to zaczynasz się dotykać i lecisz z tym do CW.

Po co się oszukujesz :)

Opublikowano

Move? To ten gadżet, o którym samo Sony zapomniało?

Na PS Meeting było wraz z demo od MM, także... ;p

No to dlaczego nie ma chociażby w Killzone Shadow Fail? W Killzone 3 było. Demo od MM? Co z tego? Od premiery Move trochę gier wyszło (nie mówiąc już o nowej platformie i grach na nią) i znikomy procent w ogóle się przyznaje do tego czegoś.

Opublikowano

Move? To ten gadżet, o którym samo Sony zapomniało?

Na PS Meeting było wraz z demo od MM, także... ;p

No to dlaczego nie ma chociażby w Killzone Shadow Fail? W Killzone 3 było. Demo od MM? Co z tego? Od premiery Move trochę gier wyszło (nie mówiąc już o nowej platformie i grach na nią) i znikomy procent w ogóle się przyznaje do tego czegoś.

A nie wiem, nie obchodzi mnie to nawet, niemniej combo VR plus Move byłoby fajnym pomysłem, wyobraź sobie Minecrafta w takim zestawie :) Albo to co pokazali na PS Meeting. Fajnie by było i coś, co faktycznie można nazwac next genem :)

Opublikowano

Kaz to bardzo dobry prezenter. Zajeżdża to trochę Jobsem.

Opublikowano

Zazdrości Apple kasy :P

WOW WOW WOW WOW WOW WOW, będzie kolejny film na YT

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

CES to targi typowo sprzetowe a wy spodziewacie sie zapowiedzi gier? Szkoda mi was...

Opublikowano

tumblr_m6dgsiEIcT1ryq0j3o1_500.gif

Opublikowano

CES to targi typowo sprzetowe a wy spodziewacie sie zapowiedzi gier? Szkoda mi was...

nikt się nie spodziewa gier, choc chyba już zdarzały się zapowiedzi w przeszłości CES

Opublikowano

walkman, discman, playstation i uncharted 4

tak będzie

Opublikowano

Czekam na VR a nie na zapowiedź jakiejkolwiek gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.